Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

pri dopravných informacích sa nastavíš hlasitost a až se přiště zase dopravní zpravodajství zapne tak v té hlasitosti jak si ji nastavil naposled.

Odesláno
Původně zaslal: mmmb

pri dopravných informacích sa nastavíš hlasitost a až se přiště zase dopravní zpravodajství zapne tak v té hlasitosti jak si ji nastavil naposled.

U mna to funguje presne tak isto :papa

Odesláno

tak som to skusal a nic (mam clarion s kazetakom a cd changerom). ak som to spravne porozumel, pocas zopnutia TA mam znizit zvuk na pozadovanu uroven a to je vsetko... potom sa to nabuduce zapne na tej znizenej urovni?

Odesláno
Původně zaslal: nrpetonr

tak som to skusal a nic (mam clarion s kazetakom a cd changerom). ak som to spravne porozumel, pocas zopnutia TA mam znizit zvuk na pozadovanu uroven a to je vsetko... potom sa to nabuduce zapne na tej znizenej urovni?

spravne si porozumel, mne to aspon tak funguje

Odesláno
Původně zaslal: nrpetonr

Jo presne tak....teda az na jednu vec....musis mat zapnute automatic volume (tusim ze sa to tak vola, mozno inak nepamatam si presne, pozriem to zajtra v aute). Ak to mas vypnute tak to nastovanie hlasitosti nefunguje ani pri TA ani pri normalnom radiu (ci CD alebo kazete).

Cize funkcia AUTOMATIC VOLUME zabezpeci ze sa vzdy po prepnuti do ineho rezimu radia (TA, CD, kazeta, radio,....) nastavi posledna navolena hodnota volume.

Ak je tato funkcia vypnuta tak sa to nastavi na posledne hodnoty pri ktorych tato funkcia zapnuta bola.

Zapnut alebo vypnut sa da stlacanim nastavovania basov, vysok, faderu a balance, posledna moznost je auto volume.

Aspon ja to tak mam.

Dufam ze som to napisal zrozumitelne :mrk

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...