Guest Lubk0 Odesláno 27. květen 2008 Odesláno 27. květen 2008 Zdravim. Neviem ci to patri do servisu, ale kedze sem chodi najviac ludi dal som to sem. Jedna sa o to, ze 7.6.2008 mi konci STK. Tj pazoutek sa musi podrobit technickej kontrole. Chcem sa spytat, ci niekto nema nejaku v Trnave alebo blizkom okoli, kam chodi a kde su normalny ludia co neberu uplatky. Ja som chodil na tu do hrnciaroviec, len tam su curaci. Bez uplatku nepustia skoro ani zanovne auto. Predchadzajuci majitel ma na to upozornil. Bol tam s teraz mojim autom. Mam aj protokol, kde mu napisali ze ma stredne zavaznu chybu netesnost motora a zavaznu chybu na brzdach, a to taku, ze prave zadne koleso \"zevraj\" slabo brzdi. Po uplatku ho nechal prejst. Podobne problemi som mal aj s puntom... Pracuji tam magori. Netesnost motora som odstranil. Typek mu aj hovoril ze ma slabu svietivost svetiel, a ked sa ho opytal ze ako to zistil tak povedal ze on to predsa vidi... Pritom svietivost je normalna. Chcel by som sa vyhnut uplatku, nakolko si myslim, ze moj pazout nema ziadne problemy. Pneu maju 8 mm dezen, su predpisaneho rozmeru. Auto ma sice 10 rokov, ale nenajdete na nom ani kusok korozie, ani na podvozku. Motor uz je pretesneny, ani kvapka oleja. S brzdami si neviem rady. Vobec sa mi nezda ze by to brzdilo zle, praveze brzdy paradne. Pre istotu som pozeral zadne brzdove platnicky, a obe maju rovnako 6mm. Takze hladam hlavne nejaku dobru radu kam v okoli trnavy zajet. Prepacte za dlhy text Citovat
pastorek Odesláno 27. květen 2008 Odesláno 27. květen 2008 Ja chodím do Hlohovca. Firma Agrofinal v Petre. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 28. květen 2008 Odesláno 28. květen 2008 A jake mas skusenosti ? Su tam normalny ? Cez hlohovec chodim casto na chatu, pokial by to bolo dobre, tak pojdem na STK tam. Tuto v trnave som dostal odporucanie ze lepsi su na nitrianskej - Autocomodex. Citovat
pastorek Odesláno 28. květen 2008 Odesláno 28. květen 2008 Kedysi som chodil do Autocomodexu. Boli prísny a neúplatný. Občas som mal pocit že až veľmi prísny. Na Hlohovec som mal referencie že sú benevolentnejší a \"vhodnejší\" na staré autá. Ak si presvedčený že máš všetko v poriadku tak kľudne chod do Autocomodexu. Citovat
RomanNR Odesláno 28. květen 2008 Odesláno 28. květen 2008 .....keby si sa uz velmi bal, tak v SA ti za 500 Sk nechaju prejst auto aj ked ho dotiahnes na lane....bol som tam este zo starou skodovicou..... Citovat
emo Odesláno 28. květen 2008 Odesláno 28. květen 2008 MYslim, že Autocomodex v Trnave je o.k. Aj ja sa tam chystám v septembri. Citovat
jozefsv Odesláno 28. květen 2008 Odesláno 28. květen 2008 brzdy sa ti mozu zdat ok,ale na stolici ti to zmeria.mozes byt pri tom.ked bude zly vysledok tak ta nikto bez uplatku nepusti Citovat
qity3 Odesláno 28. květen 2008 Odesláno 28. květen 2008 Tiez chodim do HC ale jednoducho si zvykni ze bez uplatku to asi na Slovensku nepojde nikde, pokial tam nemas akeho takeho znameho. Chod a uvidis a ked sa mu daco nebude zdat, tak hold pomazes korunkama a je to Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 28. květen 2008 Odesláno 28. květen 2008 No jo, dam asi na info od pastorka a zas pojdem do tych hrnciaroviec... Mozno budem mat stastie... Citovat
PeugeotHDi Odesláno 6. červen 2008 Odesláno 6. červen 2008 to Lubko: ako si dopadol na STK? Vdaka za odpoved. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 6. červen 2008 Odesláno 6. červen 2008 No zhodou okolnosti som tam bol dneska rano. Nadavam jak pes... Minuli rok sa dala este stkacka spravit hocikde bez problemov o akomkolvek case s pockanim cca 30 min. Bol som tam pondelo, prisiel som o pol desiatej rano, povedali ze ma nezoberu, ze je plno. STK otvarali o siedmej, dosiel som 07:10 v utorok, a zese mali plno... Tak sem tam dnes rano jel nastvanej a bol som tam uz o 5:30 rano a to som bol 6 v poradi. Samozrejme ze dovnutra som isiel tak 10 - 12 ty, nakolko sa tam nasrali audinky a bmwcka s uplatkami, a proste mali prednost ... STK som mal spravenu o deviatej ... Takze sem tam zabil 3,5 hodiny. Prosel sem s uplatkem. Celkovo mne to stalo 1100SK. S toho nejakych 720 - 750 Sk s DPH je cena STK + zvysok bol uplatok. Normalne ma tam zobral donutra, v pohode typek. Vsetko mi pozeral, vybavu, svetla, atd. Mal som 2 chyby. Ked mi pripojil do zasuvky tazneho taku volovinu na kontrolovanie, nesvietili by my brzdove svetla na voziku. To viem co to je, to som mal preseknuty kabel co isiel k taznemu, tak som tam asi jeden kablik naprd spojil. 2. Chyba bola ta, ze na rucnej brzde mi slabo brzdilo prave zadne koleso. Normal brzdy v pohode, ale rucna nie. Typek ma zobral pod auto, pokukal podvozok, pochvalil ze ziadna hrdza , povedal ze su to vazne zavady, ja som mu na to ze ci by sa to nejak nedalo, typek povedal daj 1100SK, dal som mu 1100SK a povedal ze pockaj vonku. Doniesol cisty protokol , bez jednej chyby a novu nalepku Kedy ti konci STK ? V autocomodexe je to ako pisal pastorek, nedaju sa oplatit a beda ked ty nieco najdu. A pokial chces ist tam, treba sa objednat. Bol som tam utorok, a povedali ze najblizsi termin 28 jun... Takze asi tak Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 6. červen 2008 Odesláno 6. červen 2008 A len taka otazka, byvas v TT, nebyvas tam dole na druzbe medzi poliklinikou a bucianskou ???? Citovat
PeugeotHDi Odesláno 9. červen 2008 Odesláno 9. červen 2008 Původně zaslal: Lubk0 No zhodou okolnosti som tam bol dneska rano. Nadavam jak pes... Minuli rok sa dala este stkacka spravit hocikde bez problemov o akomkolvek case s pockanim cca 30 min. Bol som tam pondelo, prisiel som o pol desiatej rano, povedali ze ma nezoberu, ze je plno. STK otvarali o siedmej, dosiel som 07:10 v utorok, a zese mali plno... Tak sem tam dnes rano jel nastvanej a bol som tam uz o 5:30 rano a to som bol 6 v poradi. Samozrejme ze dovnutra som isiel tak 10 - 12 ty, nakolko sa tam nasrali audinky a bmwcka s uplatkami, a proste mali prednost ... STK som mal spravenu o deviatej ... Takze sem tam zabil 3,5 hodiny. Prosel sem s uplatkem. Celkovo mne to stalo 1100SK. S toho nejakych 720 - 750 Sk s DPH je cena STK + zvysok bol uplatok. Normalne ma tam zobral donutra, v pohode typek. Vsetko mi pozeral, vybavu, svetla, atd. Mal som 2 chyby. Ked mi pripojil do zasuvky tazneho taku volovinu na kontrolovanie, nesvietili by my brzdove svetla na voziku. To viem co to je, to som mal preseknuty kabel co isiel k taznemu, tak som tam asi jeden kablik naprd spojil. 2. Chyba bola ta, ze na rucnej brzde mi slabo brzdilo prave zadne koleso. Normal brzdy v pohode, ale rucna nie. Typek ma zobral pod auto, pokukal podvozok, pochvalil ze ziadna hrdza , povedal ze su to vazne zavady, ja som mu na to ze ci by sa to nejak nedalo, typek povedal daj 1100SK, dal som mu 1100SK a povedal ze pockaj vonku. Doniesol cisty protokol , bez jednej chyby a novu nalepku Kedy ti konci STK ? V autocomodexe je to ako pisal pastorek, nedaju sa oplatit a beda ked ty nieco najdu. A pokial chces ist tam, treba sa objednat. Bol som tam utorok, a povedali ze najblizsi termin 28 jun... Takze asi tak No ja mam s STK este cas... ..necele 4 roky...ale otec ide 1x po 4 rokoch s Mondeom, tak preto sa pytam...inak v sobotu som ho soferoval a....no ma to uz 97tis km a je to poznat ... Takze vidim ze to budem mat zaujimave.... Nebyvam priamo v TT. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 9. červen 2008 Odesláno 9. červen 2008 Tak das par korun uplatek kdyz neco najdou a hotovo Citovat
zelpol Odesláno 11. červen 2008 Odesláno 11. červen 2008 Aj v Sládkovicove sú dobry. 500,- Sk a prejdež aj so zamohonkou. haha Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.