Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Tak tu mame patek hnusneho 13 :( a veci se deji


rimmer

Recommended Posts

Vecer mi otec sdeli ze mam vybitou baterku, davam tedy na noc nabijecku..je sice slaba, dava tak 2A, ale rikam si na jedno nastartovan to bude stacit, pres noc se baterka ozivi.

Prijdu rano k autu, otocim klickem, motor udela dva otacky a nic :( Este k tomu ten zasr. alarm zacal rvat, protoze zdechavala baterka..asi to hlidani napeti. jeste sem to parkrat zkusil, ale nasrany odchazim do garaze pro tatkuv srot 405SRi, prijedu bliz, umistuji cihlu na peda 405(nedrzi volnobeh :))) a kucka ), natahuji starovaci kabely. Po chvilce, startuji...misto 2 udela tak 4 otakcky a nic. Nasrany odchazim..cekam 5 minu. Startuji to same. To uz kurvim na cele kolo :) 405 sunu do garaze a poustim pocitac abych se juknul v kolik jede bus. ha..mam 25minut cas. Tak jdu vymontovat baterii z 405 a davam do 605. Starter jako by se podruhe narodil a dostal viagru. Uz to bezi, nasrany jeste vic, protoze baterka bude asi v kyblu. Kdyby byla vybita, tak by pres noc ozivila. Kua a do vyplaty 2 tydny....AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Pekne hnusny patek 13 :(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

U mě začal pátek 13 taky už včera. Přišel jsem ráno k autu a dívám se, že zadek je nějak nízko a navíc nakloněný na jednu stranu.

Dnes to hodím na zvedák a zjiš?uji, že mě na levé straně opustili i poslední zbytky ložisek a jiného materiálu na zadní nápravě, takže auto šlo o deset čísel níž. Nu čeká mě repase zadní nápravy a to docela urgentně.

:mad:

Ale na druhou stranu se to dá dopořádku a budu mít klid. Jen mě děsí 300 km cesta k Vašendovi s autem v tomhle stavu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Podle toho co to tady ctu je patek spatnej den,hlavne 13tyho.... Hmm to u me to bylo naopak.Vcera sem byl na technicky a prosel sem na ku 1 :D Sem tam par zavadicek nasli(vule v kloubech,tesnost motoru,atd) ale jinak OK ;)

Ale den predtim mi jaksy odeslo lozisko v zadnim kole... jedu si to do prace a najednou rana jak svina a zacalo to nejak drit a hazet s autem.Dojel sem par metru na zastavku autobusu a koukam co by to mohlo bejt.Sahnu a zahejbam se zadnim kolem a zjistuji tam vuly jak svina.... si rikam a zase dalsich 1150kc v p...i :mad: Tak sem to otocil a jel domu a sel koupit lozisko.Nastesti mam v jednom obchode 25% slevu takze to stalo 850kc. A ta prace to vymenovat..... :mad:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...