jarajarda Odesláno 26. květen 2008 Odesláno 26. květen 2008 V pátek, 23.5.2008 se v Mnichově Hradišti konal Ladasraz: http://www.nova.cz/tvarchiv/?238d=25.05.2008&238m=p&238p=TNOVINY&238v=137544 Kdyby mne tam někdo hledal, nejsem tam, VAZ se rozhodl nedobíjet, tak by dojel asi jen tam, ale ne zpět, poněvadž mám jen jednu baterku s obráceným pólováním:( Citovat
oddie Odesláno 26. květen 2008 Odesláno 26. květen 2008 Na Nově? Já doufám, že na Nově nikdy :/ Citovat
Medvěd Odesláno 26. květen 2008 Odesláno 26. květen 2008 My v TV hned tak NEBUDEME, protože jsme klub zcela běžných pažoutů, kterých jezdí po české kotlině víc než málo a tak by to prý v TV nebylo zajímavé spíš je to ale tím, že nemáme na správné straně tu správnou, nám nakloněnou dušičku P.S. A položme se na otázku - toužíme nějak zásadně po minutovém šotu z některého srazu??? Osobně si myslím, že náš klub se neustále rozrůstá i bez keců v televizi. Citovat
jarajarda Odesláno 26. květen 2008 Autor Odesláno 26. květen 2008 Původně zaslal: Medvěd My v TV hned tak NEBUDEME, protože jsme klub zcela běžných pažoutů, kterých jezdí po české kotlině víc než málo a tak by to prý v TV nebylo zajímavé spíš je to ale tím, že nemáme na správné straně tu správnou, nám nakloněnou dušičku P.S. A položme se na otázku - toužíme nějak zásadně po minutovém šotu z některého srazu??? Osobně si myslím, že náš klub se neustále rozrůstá i bez keců v televizi. Ale no tak předsedo, já to sem dal spíš pro pobavení, vzhledem k tomu že VAZe taky vlastním Televize netelevize, tady jsem doma:super [upravil dne 26/5/08 jarajarda] Citovat
Guest minimaxa Odesláno 27. květen 2008 Odesláno 27. květen 2008 Původně zaslal: oddie Na Nově? Já doufám, že na Nově nikdy :/ hehe, no zase bych to tak nepřeháněl, pokud zrovna nejde o typickou černou kroniku na nově, dají se na závěr vidět zajímavý reportáže Citovat
Guest minimaxa Odesláno 27. květen 2008 Odesláno 27. květen 2008 Jak píše předseda správně, pežo je běžný auto a jen o setkání by to být nemohlo. pokud by se ale událo na srazu něco originálního, myslím si, že jako reklama to špatné není (viz náš rekord s multiplou) a pokud by zájem byl, a bylo by co točit, naložím neteř s kameramanem do auta a mužem něco vyrobit Citovat
Netopýrka Odesláno 27. květen 2008 Odesláno 27. květen 2008 Osobně si myslím, že náš klub se neustále rozrůstá i bez keců v televizi. Jo, rozrůstá ..... Narůstá počet členů, ale počet řádných nijak dramaticky. Citovat
Neon Odesláno 27. květen 2008 Odesláno 27. květen 2008 Původně zaslal: Netopýrka Osobně si myslím, že náš klub se neustále rozrůstá i bez keců v televizi. Jo, rozrůstá ..... Narůstá počet členů, ale počet řádných nijak dramaticky. No, reportáž v TV by tomu ale určitě nepomohla ... Osobně si myslim, že nejsme nic lukrativního pro TV, maximálně, když budeme opět \"trhat nějaký rekord\", jako třeba na Kostelci. A to ještě možná ... Každopádně si ani nemyslim, že by to CLUB potřeboval. Členská základna je rozrostlá i bez mediální propagace ... Citovat
Fakir Odesláno 27. květen 2008 Odesláno 27. květen 2008 Možná kdybychom zkusili, kolik lidí se vejde do Přemovo 407ky...:D:D Citovat
Pata Odesláno 27. květen 2008 Odesláno 27. květen 2008 Původně zaslal: Fakir Možná kdybychom zkusili, kolik lidí se vejde do Přemovo 407ky...:D:D vim presne, jak by to dopadlo :bacha:bacha Citovat
Medvěd Odesláno 27. květen 2008 Odesláno 27. květen 2008 Původně zaslal: Pata Původně zaslal: Fakir Možná kdybychom zkusili, kolik lidí se vejde do Přemovo 407ky...:D:D vim presne, jak by to dopadlo :bacha:bacha V Boxeru nás bylo 62, nějaký tajný tip??? Citovat
Neon Odesláno 27. květen 2008 Odesláno 27. květen 2008 Původně zaslal: Medvěd Původně zaslal: Pata Původně zaslal: Fakir Možná kdybychom zkusili, kolik lidí se vejde do Přemovo 407ky...:D:D vim presne, jak by to dopadlo :bacha:bacha V Boxeru nás bylo 62, nějaký tajný tip??? 63 a pes :D Citovat
jarajarda Odesláno 27. květen 2008 Autor Odesláno 27. květen 2008 Původně zaslal: Medvěd Původně zaslal: Pata Původně zaslal: Fakir Možná kdybychom zkusili, kolik lidí se vejde do Přemovo 407ky...:D:D vim presne, jak by to dopadlo :bacha:bacha V Boxeru nás bylo 62, nějaký tajný tip??? 4, víc si do mazlíka najednou nepustí :bacha:bacha:bacha:bacha:D:D:D [upravil dne 27/5/08 jarajarda] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.