pietropietro Odesláno 25. květen 2008 Odesláno 25. květen 2008 caute vsetci, dost tu citam o blbnuti tachometra a co cert nechcel, vcera si idem a za jazdy mi zrazu rucicka tachaca skoci na nulu vsimol som si ze aj pocitac prestal ukazovat spotrebu a ani pocet kilometrov neukazoval, no po chvili zrazu isiel potom zas nie a zas ano tak som skusil pozriet snimac z prevodovky precistil som ho kontoxom a zatial ide tak dufam ze to bol len nejaky kontaktik, uvidime.... Citovat
Yantschi Odesláno 26. květen 2008 Odesláno 26. květen 2008 pripadne pozri archiv, riesilo sa to tu. Citovat
švejk Odesláno 26. květen 2008 Odesláno 26. květen 2008 resilo... a bylo vyreseno. Pokud se ti to stane znovu, zkus vyndat budiky a propajet kontakty. Citovat
pietropietro Odesláno 13. červenec 2008 Autor Odesláno 13. červenec 2008 tak sa to zas kaslalo, nakoniec som vymenil snimac rychlosti a je po probleme. je k nemu dost zly pristup hlavne ked clovek nema zdvihak alebo jamu auto som dviho na lavej strane podlozil a nakoniec som to zmakol. konecne mi rucicka tachometra nestrajkuje Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.