Zdenda-406 Odesláno 24. květen 2008 Odesláno 24. květen 2008 Ahoj Peugeotáci Jen se chci optat,dá se nějak opravit nebo nějakým stylem vyčistit krokový motorek?Mě kolisají otačky stylem 0-2500 otaček.A začína mě to chcípat i při jizdě prostě dokud tam mam rychlost tak je to v pohodě,ale jak šlapnu na spojku tak mi spadnou otáčky hned až na nulu a auto chcípne.A sem tam se rozsvítí kontrolka diagnostiky motoru tak nevím jestli má na diagnostiku krokovy motorek vliv:myslimDěkuji za odpovědi. [upravil dne 24.5.2008 Zdenda-406] Citovat
Guest servisman Odesláno 24. květen 2008 Odesláno 24. květen 2008 pokud si zadáš do hledání krokáč,krokový motorek tak najdeš plno věcí k tomu,jednak i ohledně čištění,resetu ŘJ,či pak postup po vyčištění krokáče aby se nastavil.A je toho zde plno i s obrázkama:papa Citovat
klumir Odesláno 24. květen 2008 Odesláno 24. květen 2008 obětuj 300-500 kč za diagnostiku.ono to není úplně až taková sranda rýpat do krokáče a sem tam člověk i něco zdupe,takže raději si nech nejdříze zjisti,kde je chyba a pak začni šťourat.může to být opravdu cokoli.... Citovat
Neon Odesláno 1. červenec 2008 Odesláno 1. červenec 2008 Původně zaslal: honza406 pokud si zadáš do hledání krokáč,krokový motorek tak najdeš plno věcí k tomu,jednak i ohledně čištění,resetu ŘJ,či pak postup po vyčištění krokáče aby se nastavil.A je toho zde plno i s obrázkama:papa Mě fascinuje, jak každej je vyřešenej odpovědí \"NAJDI SI TO, POUŽIJ HLEDÁNÍ, ŘEŠILO SE TO TU NEJMÍŇ 100x\" ale uvědomujete si, jak je složitý vyhledávání na naší diskuzi?? A hlavně pro nováčka?? Když už se to tu 100x řešilo a vy ho poukazujete na určité vlákno, kde mají být i fotky, tak můžete udělat to minimum, že vlákno najdete a hodíte mu ho sem pomocí odkazu. To píšu proto, že já osobně jsem to vlákno také nenašel, když neznám klíčová slova, tak se dost těžké ho najít ... Dělá to tu spousta lidí a i já to napíšu, když se tu něco řešilo milionkrát, ale rovnou sem i dotyčnému hodím odkaz na patřičné vlákno, které bez toho nemůže za boha najít!! Kor, když je to někdo nový... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.