čakom Odesláno 21. květen 2008 Odesláno 21. květen 2008 jj sponzor by se hodil:) copak v lese:D [upravil dne 21.5.2008 čakom] Citovat
Kekros Odesláno 21. květen 2008 Autor Odesláno 21. květen 2008 na houby a tak podobně , já je zbíram z auta Citovat
stalmik Odesláno 21. květen 2008 Odesláno 21. květen 2008 volil bych jinou barvu a ne tu oranžovku ale jinak nápad zajímavej.. Citovat
Kekros Odesláno 21. květen 2008 Autor Odesláno 21. květen 2008 stalmik : jo díky jinak když to máš snížený, tak nemůžeš stopařům co lezou do pul silnice brát zrcátkem ruku kterou stopujou Citovat
čakom Odesláno 21. květen 2008 Odesláno 21. květen 2008 Původně zaslal: Kekros stalmik : jo díky jinak když to máš snížený, tak nemůžeš stopařům co lezou do pul silnice brát zrcátkem ruku kterou stopujou To asi ne ani sem to nikdy nezkoušel. Citovat
Qweer Odesláno 21. květen 2008 Odesláno 21. květen 2008 Původně zaslal: Kekros najde se nějaký sponzor abych si mohl předělat autí prosím prosím kola jsou super, okna zatmavit taky beru, ale ty barvy mi opravdu nesedí....ale každý má jiný vkus....jinak dobrý nápad to zkoušet udělat na pc....já když se mi něco zalíbí, tak si to koupím(pokud teda na to mám) a pak až přemýšlím jak to dat na auto.....ale ten sponzor by se hodil, to by se děli věci Citovat
peugeotkovic Odesláno 21. květen 2008 Odesláno 21. květen 2008 Původně zaslal: Kekros na houby a tak podobně , já je zbíram z auta já taky ráda na houby:papa Snižovat se nebude:bojim zrovna nedávno jsem si na jednom lesním parkovišt\'átku křupla přední rámeček SPZ:roll A to jsem poposunovala přes ten rygol,přes který museli zákonitě všichni,(takových 10 aut co tam už parkovalo),fakt pomalinku a s citem:roll Citovat
Kekros Odesláno 21. květen 2008 Autor Odesláno 21. květen 2008 jo kamarád má Nissan 200 sx a to bych nevěřil kde všude škrtá . Zrovna dneska jsem přejížděli zpomalovací práh a už škrtal zástěrkama Citovat
čakom Odesláno 21. květen 2008 Odesláno 21. květen 2008 Původně zaslal: Kekros jo kamarád má Nissan 200 sx a to bych nevěřil kde všude škrtá . Zrovna dneska jsem přejížděli zpomalovací práh a už škrtal zástěrkama Zástěrky jsem musel oddělat. Citovat
Kekros Odesláno 21. květen 2008 Autor Odesláno 21. květen 2008 no vidíš a už je to tady ale zase kvůli vzhledu proč ne , já je taky dal vzadu pryč Citovat
Qweer Odesláno 21. květen 2008 Odesláno 21. květen 2008 já je tam neměl už ani když jsem to koupil ale když naložím plné autí a razvalím to trochu víc a ty naše české silnice jsou fakt super, tak mi to trochu hobluje gumy vepředu, vzadu to jen nakreslí bílou čárku od toho plastu:bacha hold musím jezdit trochu pomaleji...........ale když to nejde )))) Citovat
čakom Odesláno 21. květen 2008 Odesláno 21. květen 2008 Původně zaslal: Qweer já je tam neměl už ani když jsem to koupil ale když naložím plné autí a razvalím to trochu víc a ty naše české silnice jsou fakt super, tak mi to trochu hobluje gumy vepředu, vzadu to jen nakreslí bílou čárku od toho plastu:bacha hold musím jezdit trochu pomaleji...........ale když to nejde )))) To mi dělalo taky když jsem měl větší gumy. Citovat
Kekros Odesláno 21. květen 2008 Autor Odesláno 21. květen 2008 a de to a de to a de to . Já už jsem si kolikrát chtěl napsat na kufr \" Teď jedu já \" já totiž zase všude brzdim provoz Citovat
Qweer Odesláno 21. květen 2008 Odesláno 21. květen 2008 To mi dělalo taky když jsem měl větší gumy. mám jen 205/55/16, ale podložky 25mm et 25 přední kolo trčí asi 1cm přes nárazník a zadní je skoro zároveň Citovat
čakom Odesláno 21. květen 2008 Odesláno 21. květen 2008 Původně zaslal: Qweer To mi dělalo taky když jsem měl větší gumy. mám jen 205/55/16, ale podložky 25mm et 25 přední kolo trčí asi 1cm přes nárazník a zadní je skoro zároveň Já měl 225/55/16. Citovat
mr.SM Odesláno 21. květen 2008 Odesláno 21. květen 2008 A proc ne oranzovou? Kazdopadne nechat auti jednobarevne, ja mam oranzovou salamanque a jsem s ni spokojenej... Citovat
ALFWORKS Odesláno 22. květen 2008 Odesláno 22. květen 2008 Oranzova je fajn.. nejaka pastelova ... Cervenu zo zadnych svetiel neodstranis, jedine si kupit ine svetla... Cierne skla - bleee ... tuzerina na skodovky ktore nemaju klimu Pokial viem, tak ani v cechach nemozete dat folie na predne bocne skla... Kolesa pekne, ale len na cestu.. ked chces ist do lesa, tak si zozen ine auto, alebo toto nechaj na pokoji s obycajnymi kolesami Celkovo virtual tuning hodnotim ako podpriemerny ale nic vzlom.. treba cvicit [upravil dne 22/5/08 ALFWORKS] Citovat
čakom Odesláno 22. květen 2008 Odesláno 22. květen 2008 Původně zaslal: ALFWORKS Pokial viem, tak ani v cechach nemozete dat folie na predne bocne skla... [upravil dne 22/5/08 ALFWORKS] Na přední boční můžem mít s atestem. Citovat
Reff21 Odesláno 22. květen 2008 Odesláno 22. květen 2008 Původně zaslal: čakom Původně zaslal: Kekros jo kamarád má Nissan 200 sx a to bych nevěřil kde všude škrtá . Zrovna dneska jsem přejížděli zpomalovací práh a už škrtal zástěrkama Zástěrky jsem musel oddělat. ...a byli by na prodej se všema držákama?? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.