genzer Odesláno 22. květen 2008 Odesláno 22. květen 2008 Původně zaslal: čakom Původně zaslal: ALFWORKS Pokial viem, tak ani v cechach nemozete dat folie na predne bocne skla... [upravil dne 22/5/08 ALFWORKS] Na přední boční můžem mít s atestem. spravne,pouzivam folie 6 rokem atestovane samozrejme a max. spokojenost Citovat
čakom Odesláno 22. květen 2008 Odesláno 22. květen 2008 Původně zaslal: Reff21 Původně zaslal: čakom Původně zaslal: Kekros jo kamarád má Nissan 200 sx a to bych nevěřil kde všude škrtá . Zrovna dneska jsem přejížděli zpomalovací práh a už škrtal zástěrkama Zástěrky jsem musel oddělat. ...a byli by na prodej se všema držákama?? Měl jsem to bez šroubu. Ale ted nevím kde skončili:myslim Původně zaslal: genzer Původně zaslal: čakom Původně zaslal: ALFWORKS Pokial viem, tak ani v cechach nemozete dat folie na predne bocne skla... [upravil dne 22/5/08 ALFWORKS] Na přední boční můžem mít s atestem. spravne,pouzivam folie 6 rokem atestovane samozrejme a max. spokojenost No já je mám ve předu bez atestu. Mám je rok a jsem taky spokojen;) [upravil dne 22.5.2008 čakom] Citovat
Qweer Odesláno 22. květen 2008 Odesláno 22. květen 2008 jj taky se chystám někdy v budoucnu zatmavit ale nějak se k tomu nemůžu pořád odhodlat, je potřeba penízky na jiné věci..... Citovat
309GT Odesláno 23. květen 2008 Odesláno 23. květen 2008 Zdravím.Myslím že by to nevypadalo špatně,ono na fotce to vypadá vyblitě ale v realu by to nemuselo být.Dobrý nápad,zkoušej to dál a časem poznáš co tomu autu sluší nejvíc:potlesk:super Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.