Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

moje budoucí předělání autí

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Kekros

stalmik : jo díky

jinak když to máš snížený, tak nemůžeš stopařům co lezou do pul silnice brát zrcátkem ruku kterou stopujou :aut

To asi ne ani sem to nikdy nezkoušel.

Odesláno

najde se nějaký sponzor abych si mohl předělat autí :D prosím prosím ;)

kola jsou super, okna zatmavit taky beru, ale ty barvy mi opravdu nesedí....ale každý má jiný vkus....jinak dobrý nápad to zkoušet udělat na pc....já když se mi něco zalíbí, tak si to koupím(pokud teda na to mám) a pak až přemýšlím jak to dat na auto.....ale ten sponzor by se hodil, to by se děli věci

:roker

Odesláno

na houby a tak podobně , já je zbíram z auta :bacha

já taky ráda na houby:papa

Snižovat se nebude:bojim zrovna nedávno jsem si na jednom lesním parkovišt\'átku křupla přední rámeček SPZ:roll A to jsem poposunovala přes ten rygol,přes který museli zákonitě všichni,(takových 10 aut co tam už parkovalo),fakt pomalinku a s citem:roll

Odesláno

jo kamarád má Nissan 200 sx a to bych nevěřil kde všude škrtá . Zrovna dneska jsem přejížděli zpomalovací práh a už škrtal zástěrkama :o

Odesláno

jo kamarád má Nissan 200 sx a to bych nevěřil kde všude škrtá . Zrovna dneska jsem přejížděli zpomalovací práh a už škrtal zástěrkama :o

Zástěrky jsem musel oddělat.

Odesláno

já je tam neměl už ani když jsem to koupil ale když naložím plné autí a razvalím to trochu víc a ty naše české silnice jsou fakt super, tak mi to trochu hobluje gumy vepředu, vzadu to jen nakreslí bílou čárku od toho plastu:bacha hold musím jezdit trochu pomaleji...........ale když to nejde :)))))

Odesláno
Původně zaslal: Qweer

já je tam neměl už ani když jsem to koupil ale když naložím plné autí a razvalím to trochu víc a ty naše české silnice jsou fakt super, tak mi to trochu hobluje gumy vepředu, vzadu to jen nakreslí bílou čárku od toho plastu:bacha hold musím jezdit trochu pomaleji...........ale když to nejde :)))))

To mi dělalo taky když jsem měl větší gumy.

Odesláno

To mi dělalo taky když jsem měl větší gumy. mám jen 205/55/16, ale podložky 25mm et 25 přední kolo trčí asi 1cm přes nárazník a zadní je skoro zároveň

Odesláno
Původně zaslal: Qweer

To mi dělalo taky když jsem měl větší gumy. mám jen 205/55/16, ale podložky 25mm et 25 přední kolo trčí asi 1cm přes nárazník a zadní je skoro zároveň

Já měl 225/55/16.

Odesláno

Oranzova je fajn.. nejaka pastelova ...

Cervenu zo zadnych svetiel neodstranis, jedine si kupit ine svetla...

Cierne skla - bleee :P... tuzerina na skodovky ktore nemaju klimu :D

Pokial viem, tak ani v cechach nemozete dat folie na predne bocne skla...

Kolesa pekne, ale len na cestu.. ked chces ist do lesa, tak si zozen ine auto, alebo toto nechaj na pokoji s obycajnymi kolesami ;)

Celkovo virtual tuning hodnotim ako podpriemerny ;) ale nic vzlom.. treba cvicit :mrk:papa

[upravil dne 22/5/08 ALFWORKS]

Odesláno
Původně zaslal: ALFWORKS

Pokial viem, tak ani v cechach nemozete dat folie na predne bocne skla...

[upravil dne 22/5/08 ALFWORKS]

Na přední boční můžem mít s atestem.

Odesláno
Původně zaslal: čakom

Zástěrky jsem musel oddělat.

...a byli by na prodej se všema držákama??

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...