Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: QiBoN

takze tyto kola by mi tam mela jit uplne bez problemu:

http://www.alubazar.cz/new/index.php?page=detail&id=1746

peugeot 406 1.8i 16v rv.1996

Původně zaslal: genzer

ano,na 100%

a jake by jste mi na to doporucili pneu.?

byl bych radeji kdyby byli trosku nizkoprofilove :)

na 406 16\" je od peugeota doporučeno 205/55/16.

mám na 16\" obutý 205/50

Odesláno

No když tam dáš nějaký nízkoproliláky tak ti to nevyplní díru mezi kolem a blatníkem. Takže jestli chceš nízkoprofil tak si kup 18\"

Odesláno

jj to je věčné dilema když chceš nízký profil musíš dát větší kola na vyplnění díry mezi blatníkem a kolem,a měl bys dát aby to mělo stále stejný obvod kola aby ti neukazoval špatně tachometr.Ale to zase sebou nese další otázky....větší kola víc peněz za kola a poté i za gumy.Já mám 16 et 25 a mám tam 25 podložky je to takový cenový a vzhledový kompromis.jen když vezu 5 lidí a plný kufr a skočím na nějaký větší hrbol tak to trochu hobluje gumy:o

Odesláno
Původně zaslal: Qweer

jj to je věčné dilema když chceš nízký profil musíš dát větší kola na vyplnění díry mezi blatníkem a kolem,a měl bys dát aby to mělo stále stejný obvod kola aby ti neukazoval špatně tachometr.Ale to zase sebou nese další otázky....větší kola víc peněz za kola a poté i za gumy.Já mám 16 et 25 a mám tam 25 podložky je to takový cenový a vzhledový kompromis.jen když vezu 5 lidí a plný kufr a skočím na nějaký větší hrbol tak to trochu hobluje gumy:o

Nebyl si ted v Brně na Renocaru?

Odesláno

Nebyl si ted v Brně na Renocaru?

jo byl ;) proč se ptáš?

[upravil dne 21.5.08 Qweer]

Jsem tam viděl nějakou stříbrnou 406 s nápisana na dveřích a stejnýma kolama. Jen jestli si to byl ty.

[upravil dne 21.5.2008 čakom]

Odesláno

no jo no byl sem se mrknout jen chvíli trvalo než sme to našli ale nakonec se podařilo.samé uzavírky jen kdyby nezačalo pršet:super

To počasí nevyšlo:nevim Kamoši byly ráno jezdit na okruhu a nic moc bylo to mokrý. Chtěli jít ještě odpokedne ale jak se tam začali stahovat mraky tak jsme jely dom.

[upravil dne 21.5.2008 čakom]

Odesláno

ted jsem koukal do tp a mam max alternativu 195/65 R 15 91 H na rafcich 6Jx15 :( vubec tomu nerozumim ale nasel jsem si jine takze estlik by byly mozne.?

http://www.alubazar.cz/new/index.php?page=detail&id=2345

a este jake k tomu gumy.? (nizkoprofile ci normalni)

jasny a jake pneu k temto diskum.?

a ty disky pridelat k autu pujdou bez problemu.?

musim mit nejake podlozky nebo ne.?

kolik tak cca stoji obuti a vyvazeni.?

peugeot 406 1.8i 1v rv.1996

Odesláno

no tak to je uplne super :) dekuji vsem za pomoc ted mainko prisetrim a myslim ze je zachvilinku mam na svem auti :)

VELKE DIKY :super:super

Není zač;) Pak dej foto jak vypadaj kola na autě.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...