Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: OK406

Jako z 306 čirý dát na 406?? Pochopil jsem to tak??

Pochopil. Ale do toho bych se nepuštěl. Vyjde to asi stejně jako tam dát světla z novýho modelu.

Odesláno
Původně zaslal: čakom

Původně zaslal: OK406

Jako z 306 čirý dát na 406?? Pochopil jsem to tak??

Pochopil. Ale do toho bych se nepuštěl. Vyjde to asi stejně jako tam dát světla z novýho modelu.

Tak do toho taky nejdu. Copak by se nenašel výrobce, který by čirá světla na 406 starší model vyráběl? Vždyť se jich bylo tolik vyrobeno a stále jezdí a jezdit budou!!

Odesláno
Původně zaslal: bosslibor

Čus tak s f.Depo opatrně já měl od nich předky do 405 a byla to hrůza:bacha špatně udělané parkovačky a o parabolách ani nemluvě :grr no děs pracuju ve f. co vyrábý plastové díly do aut včetně části světel takže matroše znám a depáci ti lisujů z nejakých reciclátu :D nikoliv z stejného matroša jak Valeo nebo Bosch ;) ovšem i cena Depáků je jinde na 405 tu šlo za 950kč kus ale ta kvalita a životnos 0:aut

Mno tak to není pozitivní zpráva ! Ale díky za info !

• O 3 týdny později...
Odesláno

Zdar. Tak jsem jsi koupil po dlouhý době Tuning magazín, číslo 08/2008.

Z článku:

NOVÁ GENERACE PŘEDNÍCH SVĚTEL:

Společnost X1-Tuning-chrom and custom přináší na trh horkou novinku: novou generaci tuningových světel vybavených pruhem svítících diod (stejně jako na originálních světlech Audi nové generace) s E homologací. Světla jsou momentálně dostupná pro různé modely Audi, BMW, Peugeot, VW a další. Vzhledem k tomu, že se jedná o absolutní novinku, nabídka se neustále rozšiřuje o nové modely a není tudíž konečná.

Bohužel jsem koukal na stránky, samodřejmě na 406 (jak starý a nebo nový model) zatím není. :(

post-0-14109601755117_thumb.jpg

Odesláno
Původně zaslal: Lukáš406

Zdar. Tak jsem jsi koupil po dlouhý době Tuning magazín, číslo 08/2008.

Z článku:

NOVÁ GENERACE PŘEDNÍCH SVĚTEL:

Společnost X1-Tuning-chrom and custom přináší na trh horkou novinku: novou generaci tuningových světel vybavených pruhem svítících diod (stejně jako na originálních světlech Audi nové generace) s E homologací. Světla jsou momentálně dostupná pro různé modely Audi, BMW, Peugeot, VW a další. Vzhledem k tomu, že se jedná o absolutní novinku, nabídka se neustále rozšiřuje o nové modely a není tudíž konečná.

Bohužel jsem koukal na stránky, samodřejmě na 406 (jak starý a nebo nový model) zatím není. :(

Známe.;)

Denně se na ty stránky koukám zda náhodou nepřibyla a stále nic.:(

Odesláno

Tyhle bych uměl za cca 8000-8500 Kč za jedno světlo (probíhala zde jinde diskuse, v ČR jsou údajně k sehnání za 12500 za kus), je to pro H7, případně není problém k nim u mě doobjednat xenony. Je fakt, že ta cena není úplně ideální, ale snažím se pomoct najít levnější alternativu...

post-0-14109601756168_thumb.jpg

Odesláno

Tak jsme s Ferrym projeli referencni cisla a zda se, ze to je svetlomet opravdu pro kupe... Jeste hodim dotaz na dodavatele.

Odesláno
Původně zaslal: Fx

Tyhle bych uměl za cca 8000-8500 Kč za jedno světlo (probíhala zde jinde diskuse, v ČR jsou údajně k sehnání za 12500 za kus), je to pro H7, případně není problém k nim u mě doobjednat xenony. Je fakt, že ta cena není úplně ideální, ale snažím se pomoct najít levnější alternativu...

jak tak na to koukám,tak jsou hezký,a tvarem by asi šli na old model,ale myslím že kupéčko,má přední lampy užší než má klasická 406 old model,ne ??

Odesláno

navíc,když jsem psal tomu pánovy tady v Jihlavě do Automotive lighting kde ty světla vyrábí,tak třeba já mám přední lampy Bosch takže určitě tam plánky a veškerou dokumentaci s tím spojenou na Automotivu mají,jen prostě nechtějí rozjet nějakou maloseriovou výrobu třeba 2 - 5 tisícovou sérii která by byla na naše old modely ale v čiré optice s čočkou.... ,si myslím že by se tu našla spousta lidí kteří by je chtěli,jen to holt pro ně není zajímavá nabídka..... ale je to škoda,byly by vlastně od přímého výrobce.....

Odesláno

Ještě bych k tomu dodal, že to rozhodně není jisté, spíš takový zoufalý pokus. Zatím tu vidím dva zájemce. Pokud by sem napsali všichni, kdo by měli zájem, a dali vědět i do jaké ceny by je to zajímalo (abych měl představu, do jakých nákladů do toho jít), bylo by to super!

Odesláno

FX: pokud bys do toho šel věř mi že to budeš prodavat i tuning shopum takže strach o to že nebude zájem bych neměl , jde spíš kam se dostane cena výrobní ,pak nákupní a jestli prodejní bude v unosných mezích . jasne je že s takovou novinkou a zadanym zbozim nelze jit na trh za 5 tisíc za sadu , prvni vlnu bych viděl tak 8 za sadu kdy po masivnim zájmu budes mit investice vcuku letu zpět . :D:D:D bože jsem to optimista co :D:D:D

Odesláno
Původně zaslal: Pe.Tr

FX: pokud bys do toho šel věř mi že to budeš prodavat i tuning shopum takže strach o to že nebude zájem bych neměl , jde spíš kam se dostane cena výrobní ,pak nákupní a jestli prodejní bude v unosných mezích . jasne je že s takovou novinkou a zadanym zbozim nelze jit na trh za 5 tisíc za sadu , prvni vlnu bych viděl tak 8 za sadu kdy po masivnim zájmu budes mit investice vcuku letu zpět . :D:D:D bože jsem to optimista co :D:D:D

Pe.Tře nejsi náhodou prorok ?? :D Ale vyhlídka by to byla velmi slušná,kdyby to tak bylo...... :myslim:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...