Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Pazoutak

zkuste se obrátit na firmu DEPO, také vyrábí světla na všechno za rozumnou cenu!

Tak tam zkus prosím napsat dotaz emailem a uvidíme, co odepíší.

Odesláno

zkuste se obrátit na firmu DEPO, také vyrábí světla na všechno za rozumnou cenu!

jj jestli máš něco jak je zkontaktovat tak to dej do placu,díky

Odesláno

Tak jsem taky hledal,a něco našel,má se jednat o holandskou firmu,ale kontakt jsem bohužel nenašel,ale našel jsem web jde o http://www.wild-tuning.cz/ kde má v nabídce právě světla od této firmy,tak jsem mu napsal meil jestli nemá nějaký kontakt tak uvidíme co mi odepíše.... ale koukněte se na ty jejich světla ! Celkem nádhera,hlavně ty s ledkama na Passata B5 ve stylu ala Audi... nádhera...

Odesláno
Původně zaslal: Burisek

jj jestli máš něco jak je zkontaktovat tak to dej do placu,díky

našel jsem tohle snad to pomůže DEPO

[upravil dne 20.7.2008 KoNG]

Odesláno

Čus tak s f.Depo opatrně já měl od nich předky do 405 a byla to hrůza:bacha špatně udělané parkovačky a o parabolách ani nemluvě :grr no děs pracuju ve f. co vyrábý plastové díly do aut včetně části světel takže matroše znám a depáci ti lisujů z nejakých reciclátu :D nikoliv z stejného matroša jak Valeo nebo Bosch ;) ovšem i cena Depáků je jinde na 405 tu šlo za 950kč kus ale ta kvalita a životnos 0:aut

Odesláno

Chlapi, už někdo zkoušel tam napasovat světla z 306? Ty jsou celkem podobnýho tvaru, ale nevím, jestli nebudou o něco menší, ty taky dělaly čirý, zkoušel to někdo?

Odesláno
Původně zaslal: soptik155

čus chlapi něco jsem našel na netu číhněte:http://www.auto-lz.cz/zbozi/5154/Levy-predni-svetlomet-PEUGEOT-406--95-99-5154.htm

To jsou ale obyč světla bez čirý optiky ;)

Odesláno

Chlapi, už někdo zkoušel tam napasovat světla z 306? Ty jsou celkem podobnýho tvaru, ale nevím, jestli nebudou o něco menší, ty taky dělaly čirý, zkoušel to někdo?

Už byla taková fotka i tady na fóru, takže to jde, ale je pravda, že jsou trošku menší... :papa

Odesláno
Původně zaslal: Stifler

Původně zaslal: čakom

Tady jdou ty z té 306

Jo, přesně to jsem myslel. :potlesk:super

Nechci to tady zasírat na sestou stranu toho odkazu jsem dal 406 se světlama z 306 po dokončení

[upravil dne 22.7.2008 čakom]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...