Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ja tam elektriku mam připravenou , snimač není drahy , da ho misto zaslepky ktera jde vysroubovat , jen je tam blby pristup bo je to zezau motoru , jak jsem tam dal ty coupe budiky s hladinomerem motoru , tak to funguje stejne i bez čidla:D proste po nastartovani to ukaze maximum zasviti to ,pak to lehne na nulu a tam už to zustane , tak mi prislo rvat tam to čidlo zbytečne . Akorad si musis byt jako ja jisty že tam mas olej na max i fyzicky:D:D:D

Odesláno
Původně zaslal: čakom

Jde nějak dodělat snímač hladiny oleje do 1,8 16v XU7JP4?

teoreticky by tam mel jit, zkus se podivat jestli mas zezadu bloku motoru na strane u setrvacniku zaslepku, misto ktere se pak namontuje cidlo

Odesláno
Původně zaslal: Pe.Tr

ja tam elektriku mam připravenou , snimač není drahy , da ho misto zaslepky ktera jde vysroubovat , jen je tam blby pristup bo je to zezau motoru , jak jsem tam dal ty coupe budiky s hladinomerem motoru , tak to funguje stejne i bez čidla:D proste po nastartovani to ukaze maximum zasviti to ,pak to lehne na nulu a tam už to zustane , tak mi prislo rvat tam to čidlo zbytečne . Akorad si musis byt jako ja jisty že tam mas olej na max i fyzicky:D:D:D

No pravě jsem tam olej neměl a chtěl bych kontrolku která by se rožnula když budu na minymu. Je tam i kontrolka nebo je to jen na budík?

Odesláno

Takže na moje klasický budíky z 1,8 to nepujde?:(

to je lepsi si sehnat ty s kupatka

Na kolik vyjdou?

Odesláno

Na kolik vyjdou?

1000-1500

Odesláno
Původně zaslal: Ferry

Na kolik vyjdou?

1000-1500

Není to tak hrozný ale jak si psal že kontrolce se nedá věřit. Budu zvedat kapotu.

Odesláno

Ja to mám v 405ke a je to pomerne spoľahlivé. Pri zapnutí kľúčika na chvíľu ukáže hladinu a potom sa prepne do módu teploty oleja. Kontrolku tam nemám ale ukazuje to pomerne spoľahlivo.

Je to síce iný motor ale princíp je rovnaký.

[upravil dne 18/5/08 pastorek]

Odesláno

hele klucí,mám 406 2,1 TD a nemám tam ukazatel hladiny oleje,jde to nějak dodělat ?? Ani nevím jestli mi funguje nebo jestli tam vůbec je nějaká kontrolka která to hlídá,nebo kterej policajt to je,že bych ho eventuelně vyčistil,aby mi to fungovalo.... díky za odpověd

[upravil dne 19/5/08 Burisek]

• O 3 roky později...
Odesláno

ahoj,

abych nezakládal další téma, tak se zeptám tu.

dodělal sem si snímač hladiny oleje, vše funguje dobře. musel sem nastavit dokonce i kabliky, chybělo 10cm. ale co se mi moc nelíbí, tak kudy mi vedou dráty k tomu čidlu. ten káblík mi totiž leží přímo na trubce od topení, která vede k radiátoru. řikal sem si, že bych to tam nějak šikovně uchytil, ale na nic sem nepřišel. tak se ptám - nemá tam být nějaká izolace, podobná té, co je na vedení k čidlu rychlosti vozidla (je vlastně hned vedle na převodovce). jak to máte vy?

je to na té 1,9TD co mám v popisu

Odesláno

to Ferry:

díky za odpověď. Od výfuku je to naštěstí daleko. Přemýšlel sem, že tam dám takovou rozpěrku, co se dává mezi dva husí krky, do jednoho bych chytil tu trubku, do druhýho ty kabliky, aby se to tam jen tak neválelo.

Jinak :xvul jestli se můžu zeptat, jakou máte zkušenost s pájenými spoji, četl sem tady na fóru zmínku, že by se pájení používat nemělo, že ty spoje můžou praskat. Jak sem to vedení prodlužoval tak sem to totiž pájel, pak zatavovací bužírka, přes celý vedení jestě jedna bužírka a pak zamotat izolačkou.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...