Moris Odesláno 18. květen 2008 Odesláno 18. květen 2008 Prosím o pomoc členy klubu z řad majitelů origo navigace. Jedná se o navigaci r.v. 2002 montovanou do 406-ky (vzadu v kufru). Dle toho co jsem pročetl na fóru se asi jedná o Rt3. Hledám někoho z okolí Třebíče nebo Brna, za kým bych se mohl zastavit, abych si naprogramoval univerzální ovladač. Autí mám dovezené z Francie, ale navi včetně ovladače chyběla. Podle názorů z fóra si ji tam ani dávat nebudu (stejně už mám tt6 na N80-ce), ale nemůžu si nastavit hodiny. Chtěl jsem si nastavit i jazyk, ale to zřejmě bez navi nepůjde. Děkuji tedy všem co mi pomohou. Dálkové ovládání Peugeot.bmp Citovat
genzer Odesláno 18. květen 2008 Odesláno 18. květen 2008 jaten ovladac mam,ale mas to trochu z ruky Citovat
Moris Odesláno 18. květen 2008 Autor Odesláno 18. květen 2008 :-) Ba, Ba chalani. No uvidíme, ovladač mi příjde asi ve středu tak se snad zadaří. Jinak na tebe Genzere jsem myslel, když jsem pročítal fórum. Ty jsi myslím psal, že jsi navi vymontoval, že? Citovat
genzer Odesláno 18. květen 2008 Odesláno 18. květen 2008 no,dal jsem ji zpatky,ale stejne nefunguje,pac neman cd s mapami Citovat
Moris Odesláno 18. květen 2008 Autor Odesláno 18. květen 2008 a to jsi nerozchodil ani podle těch návodů na fóru. Zdálo se mi to tam dobře rozepsané. Citovat
genzer Odesláno 19. květen 2008 Odesláno 19. květen 2008 ani jsem to nezkousel,ja mam externi navigaci mio,takze po te original netouzim a navic uz tam nemam original radio,takze by stejne navigace nemluvila,pac je spojena s orig. radiem Citovat
Moris Odesláno 19. květen 2008 Autor Odesláno 19. květen 2008 Ještě se tě zeptám, jaké jsou baterky v tom oladači? Citovat
genzer Odesláno 19. květen 2008 Odesláno 19. květen 2008 dve tuzkove nebo mikrotuzkove,ted z hlavy nevim,ale kouknu se a dam vedet Citovat
Moris Odesláno 21. květen 2008 Autor Odesláno 21. květen 2008 Prosím , prosím , tak pomůže mi někdo? Klině i někdo od Jihlavy, v sobodu jedu na zábavku do Hořepníku. Univerzální ovladač už mi přišel. Díky Citovat
genzer Odesláno 21. květen 2008 Odesláno 21. květen 2008 vcera jsem byl v brne pro auto,na ten ovladac jsem si bohuzel nevzpomel,nevyhoda je,ze tech ovladacu moc neni [upravil dne 21/5/08 genzer] Citovat
Moris Odesláno 23. květen 2008 Autor Odesláno 23. květen 2008 Tak se konečně zadařilo. O jednom ovladači jsem věděl. Je na vrakáči v Osové Bitýšce, ale nevěděl jsem zda mi ho půjčí pro mou potřebu - naprogramovat si svůj. Kylčo to spravilo. Takže závěrem.: Pokud někomu odejde origoš, tak lze naučit následující ovladač: Mak Focus ze stránek http://ovladace.net/detail/mak-focus-univerzalni-dalkovy-ovladac-s-funkci-uceni-povelu-1/ . Funguje suprově. Měl jsem i obavy, že nepůjde přehodit na navi jazyk. Šel, i bez CD-ROMky. Paráda, už běží všechno jak má. Citovat
Moris Odesláno 23. květen 2008 Autor Odesláno 23. květen 2008 Jé já jsem ale trubka. Především jsem totiž chtěl poděkovat zde přítomnému genzerovi za to, že mi pomohl řešit mou situaci. Díky:) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.