Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak sem dneska brouzdal na ebayi a našel sem tam short shift na 206ku.Tak by mě zajímalo jestli s tím máte někdo zkušenosti nebo ho dokonce máte v autě.Kámoš si bude dávat short shift do Saxa tak čekám jaké to bude.:myslim

Odesláno

Na forum 206 je přímo výkres na výrobu součásti, která ti zkrátí řazení.Já jsem si tu součást dělal a včera jsem jí montoval na auto, sice je v motoru hroznej přístup na namontování ale dá se to.Jinak dráhy řazení to zkrátí o dost oproti normálu.Když ještě k tomu zkrátíš řadičku tak to bude největší paráda.

Odesláno
Původně zaslal: L.I.P.O.8

A kde je ten výkres přesně.Šaltru už mám zkrácenou tak o 3 cm.

pozor-já doufám že se bavíte o zkrácených dráhách řazení a né o krátké řadičce!!

Odesláno
Původně zaslal: L.I.P.O.8

Tak sem dneska brouzdal na ebayi a našel sem tam short shift na 206ku.Tak by mě zajímalo jestli s tím máte někdo zkušenosti nebo ho dokonce máte v autě.Kámoš si bude dávat short shift do Saxa tak čekám jaké to bude.:myslim

mám krátké řazení v coupé 406. zkrácené dráhy o 50%. No je to paráda ale počítej s tím že se o trochu zhorší lehkost řazení protože změníš poměr páky tažení převodů.ale zvykneš si. Stojí to za to.Krátké dráhy si dělám sám.

Odesláno

normálně buď posuneš osu kulisy řadící páky tak že změníš poměr páky nebo to změníš na táhlech na převodovce.Prostě jen musíš změnit poměr stran vůči ose táhel nebo řadičky

• O 3 týdny později...
Odesláno

L.I.P.O.8 neni to to same, tady je upraveny pomer pomer tyce nad kouli i pod kouli, bys musel tu original ufiknout a jeste nastavit, a k tomuhle je i docela hezka hlavice

Odesláno

je to žrádlo prvního kalibru, mazec, neobeslo se to bez problemu, musel se vybusit hlinikovy kryci plech pac je to dole moc dlouhy, a muselo se vyvlozkovat, uchyceni na tahlo, o pul centaku, kamos udelal podlozky a je to uplne bez vule, takze se zpresnilo razeni :D Nikdy bych nechtel uz nic jinyho

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...