t.rozhon Odesláno 9. květen 2008 Odesláno 9. květen 2008 vím, že se to tu řešilo, ale já spíš potřebuji praktickou radu. dnes jsem chtěl vyndat origo rádio a použil jsem k tomu vyndavací \"klíč\" (vidlice) od blaunpunktu. na jedné straně se rádio odjistilo, ale na druhé nikoli. a prišlo mi, že ve spodním otvoru vůbec není pojistka, drát zajel hodně hluboko. doufám, že to není schválně a budu muset do servisu kdyby někdo věděl co s tím, tak to sem prosím hoďte Citovat
faget1 Odesláno 11. květen 2008 Odesláno 11. květen 2008 noo blaupkunt ked maš aj klučik či vidlicu k tomu tak tým to musiš vybrať predsaj ak teda ovšem niekto už v tom nevrtal a nieje to tam neako skrižene a teda nejde to odjistit schvalne to asi nebude preto su k tomu ite blbe vidlice čo davaju či už blaupunkt alebo kenwood a podobne zatial som vždy radio vybral aj ked to bolo dokafrane sa s tým asi len pohrať a už je možne že to niektpo docapkal ale chod do takej hlbky ako na tej strane ktora ti ide odistit inakšie to nevyberieš len trochu namahy viacej alebo rozmontuj celu palubku :D:D:D nie zartujem vyrvi to von a nemazli sa s tým Citovat
t.rozhon Odesláno 11. květen 2008 Autor Odesláno 11. květen 2008 díky za odpověď hrál jsem si s tím asi půl hod a nic, odjistí se jen ta jedna strana. hrubé nasílí moc použít nechci, je to přeci jen skoro nové auto. nejhorší je že není za co vzít, kdyby to mělo kazetu,tak strčím prsty do prostoru kazety a trhnu, ale do CD, to bych musel mít prssty jako ET :D:D Citovat
faget1 Odesláno 12. květen 2008 Odesláno 12. květen 2008 :D a neda sa teda neviem ako je to v partnerovi ale mam pod radiom taku akoby odkladaciu vec či šuflik nakolko tam zvykne byvat menič ktory nemam a to sa da lahko vitiahnut a dostaneš sa pod radio a teda maš možnosť zatlačiť alebo tak niečo ked nestrčiš prsty do cd :D:D:D:D:P Citovat
t.rozhon Odesláno 14. květen 2008 Autor Odesláno 14. květen 2008 už je to uděláno, už je to hotovo, dobrá věc se podařila, hrubá síla zvítězila... problém způsobila dovnitř(o 90 stupňů) spodní pojistka, chtělo to jen trochu násilí a pak pomalu pojistku ohýbat zpět no, hlavně že je to venku, jen by mě zajímalo, jestli to nějakej kopáč udělal už ve výrobě nebo to bylo opatření původního majitele proti krádeži Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.