čakom Odesláno 10. květen 2008 Autor Odesláno 10. květen 2008 Foto mobilem:nevim [upravil dne 10.5.2008 čakom] Citovat
Guest servisman Odesláno 10. květen 2008 Odesláno 10. květen 2008 to byla rychlovka po laku to nebude znát Citovat
čakom Odesláno 10. květen 2008 Autor Odesláno 10. květen 2008 Původně zaslal: honza406 to byla rychlovka po laku to nebude znát Známej klempíř to udělal moc pěkně. Ještě jsme převařili kat. Citovat
Guest franta Odesláno 11. květen 2008 Odesláno 11. květen 2008 Ne, zvenku ti to nikdy nebude takhle hnít.z toho šíbru ti to teče do prahu to je pravda ale to do něj natýká zepředu, kdešto vzadu je kus takový dvojitý plech a tam se drží bordel a proto to hnije.Prostě od zadní části prahu vede kus další plech asi 10cm. a právě pod ním se drží ten bordel.Mají to tam hrozně blbě vyřešený. Citovat
ajven Odesláno 21. květen 2008 Odesláno 21. květen 2008 po laku ty si to tak vyleštil, že ťa je vidno aj na dverách :D:D Citovat
čakom Odesláno 21. květen 2008 Autor Odesláno 21. květen 2008 Původně zaslal: ajven po laku ty si to tak vyleštil, že ťa je vidno aj na dverách :D:D Co je vidět na dveřích? Auto bylo špinavý. Na fotce to nejde moc vidět. Citovat
MJSytic Odesláno 22. květen 2008 Odesláno 22. květen 2008 Původně zaslal: čakom Původně zaslal: ajven po laku ty si to tak vyleštil, že ťa je vidno aj na dverách :D:D Co je vidět na dveřích? Auto bylo špinavý. Na fotce to nejde moc vidět. Ťa = tebe;) Citovat
OK406 Odesláno 22. květen 2008 Odesláno 22. květen 2008 Původně zaslal: franta Ne, zvenku ti to nikdy nebude takhle hnít.z toho šíbru ti to teče do prahu to je pravda ale to do něj natýká zepředu, kdešto vzadu je kus takový dvojitý plech a tam se drží bordel a proto to hnije.Prostě od zadní části prahu vede kus další plech asi 10cm. a právě pod ním se drží ten bordel.Mají to tam hrozně blbě vyřešený. Můžeš dát prosím tě nějaká fotky?? Citovat
čakom Odesláno 22. květen 2008 Autor Odesláno 22. květen 2008 Původně zaslal: MJSytic Ťa = tebe;) Aha:mad: Ne neleštil jsem to. Auto bylo ještě špinavý když jsem to fotil. [upravil dne 12/5/10 Ferry] Citovat
čakom Odesláno 12. květen 2010 Autor Odesláno 12. květen 2010 tak mi to vyhnilo zas vedle svaru. sehnal jsem kus origo prahu a kamoš mi to dnes vyvařil zitra se vystříkaji prahy. pak už jen dokitovat a nalakovat Citovat
vendelinek Odesláno 12. květen 2010 Odesláno 12. květen 2010 Tak ti to vydrželo akorát dva roky,snad ti to kámoš spravil lepší aby ti to vydrželo aspoň 4? roky? Ještě nalakovat a bude to zase OK:super natřel sis to zevnitř něčim,než se to svařilo? Citovat
čakom Odesláno 12. květen 2010 Autor Odesláno 12. květen 2010 jj je to zevnitř natřeny. ale stejne se to zas častečně opalilo pči vařeni. takže se zitra budou stříkat prahy nejakým voskem. Citovat
kupák Odesláno 13. květen 2010 Odesláno 13. květen 2010 Mně takhle onemocněla stará 405ka. jedenáct let držela bez poskvrnky a pak vyhnil konec prahu jako tobě , ale na levý straně. Opravoval jsem tak 2x, pak jsem prodal, tak nevím, jak dlouho to vydrželo. Čest dědkově památce... Citovat
čakom Odesláno 23. srpen 2010 Autor Odesláno 23. srpen 2010 vykitovano a v plniču a konečne po třech měsícich i stříknuto Citovat
zolco Odesláno 23. srpen 2010 Odesláno 23. srpen 2010 Hniju aj mne,ja som to vyriešil lacnejšie!Zbrúsil som to, a laminátovým gitom som najprv pretrel,a potom prebrúsil.Natrel som ich najprv základnou farbou,a potom 2x syntetickou farbou.Ked sa farba usušila,nastriekal som to Bodičkom.Uvidím že kolko mi vydržia. Citovat
Benžík Odesláno 24. srpen 2010 Odesláno 24. srpen 2010 Me to bude opravovat kamos pristi tyden, prah jsem koupil celej novej. Navic je konec prahu zmacknutej dovnitr - nahoru, takze bude muset opravit i tu vyztuhu. Vyrezlo zo zevnitr. Kudy se tam muze dostavat voda? Dirkama od prahovy gumy? Sibr nemam. Odtokovy dirky uz mam ok. Citovat
čakom Odesláno 24. srpen 2010 Autor Odesláno 24. srpen 2010 zolco: da se říct že to mam skoro zadarmo Benžík: kupoval si origo nebo neorigo? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.