Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: honza406

to byla rychlovka po laku to nebude znát

Známej klempíř to udělal moc pěkně.

Ještě jsme převařili kat.

Odesláno

Ne, zvenku ti to nikdy nebude takhle hnít.z toho šíbru ti to teče do prahu to je pravda ale to do něj natýká zepředu, kdešto vzadu je kus takový dvojitý plech a tam se drží bordel a proto to hnije.Prostě od zadní části prahu vede kus další plech asi 10cm. a právě pod ním se drží ten bordel.Mají to tam hrozně blbě vyřešený.

Odesláno
Původně zaslal: ajven

po laku

ty si to tak vyleštil, že ťa je vidno aj na dverách :D:D:D

Co je vidět na dveřích?

Auto bylo špinavý. Na fotce to nejde moc vidět.

Odesláno
Původně zaslal: čakom

Původně zaslal: ajven

po laku

ty si to tak vyleštil, že ťa je vidno aj na dverách :D:D:D

Co je vidět na dveřích?

Auto bylo špinavý. Na fotce to nejde moc vidět.

Ťa = tebe;)

Odesláno
Původně zaslal: franta

Ne, zvenku ti to nikdy nebude takhle hnít.z toho šíbru ti to teče do prahu to je pravda ale to do něj natýká zepředu, kdešto vzadu je kus takový dvojitý plech a tam se drží bordel a proto to hnije.Prostě od zadní části prahu vede kus další plech asi 10cm. a právě pod ním se drží ten bordel.Mají to tam hrozně blbě vyřešený.

Můžeš dát prosím tě nějaká fotky??

Odesláno
Původně zaslal: MJSytic

Ťa = tebe;)

Aha:mad:

Ne neleštil jsem to. Auto bylo ještě špinavý když jsem to fotil.

[upravil dne 12/5/10 Ferry]

• O 1 rok později...
Odesláno

tak mi to vyhnilo zas vedle svaru. sehnal jsem kus origo prahu a kamoš mi to dnes vyvařil

64517469.jpg

93024252.jpg

aaake.jpg

zitra se vystříkaji prahy.

pak už jen dokitovat a nalakovat

Odesláno

Tak ti to vydrželo akorát dva roky,snad ti to kámoš spravil lepší aby ti to vydrželo aspoň 4? roky? Ještě nalakovat a bude to zase OK:super

natřel sis to zevnitř něčim,než se to svařilo?

Odesláno

jj je to zevnitř natřeny. ale stejne se to zas častečně opalilo pči vařeni. takže se zitra budou stříkat prahy nejakým voskem.

Odesláno

Mně takhle onemocněla stará 405ka. jedenáct let držela bez poskvrnky a pak vyhnil konec prahu jako tobě , ale na levý straně. Opravoval jsem tak 2x, pak jsem prodal, tak nevím, jak dlouho to vydrželo. Čest dědkově památce... :)

• O 3 měsíce později...
Odesláno

Hniju aj mne,ja som to vyriešil lacnejšie!Zbrúsil som to, a laminátovým gitom som najprv pretrel,a potom prebrúsil.Natrel som ich najprv základnou farbou,a potom 2x syntetickou farbou.Ked sa farba usušila,nastriekal som to Bodičkom.Uvidím že kolko mi vydržia.

Odesláno

Me to bude opravovat kamos pristi tyden, prah jsem koupil celej novej. Navic je konec prahu zmacknutej dovnitr - nahoru, takze bude muset opravit i tu vyztuhu. Vyrezlo zo zevnitr. Kudy se tam muze dostavat voda? Dirkama od prahovy gumy? Sibr nemam.

Odtokovy dirky uz mam ok.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...