čakom Odesláno 4. květen 2008 Odesláno 4. květen 2008 Tak jsem si řikal že bych měl vytahnout zadní kola ven. Tak jsem še šel kouknout jak velké podložky bude potřeba. A když jsem se ohl pod auto tak jsem uviděl na prahu pod lakem bublinu. Pichl jsem do ni a vytekla z ní voda. Tak jsem začal odlupovat lak s gumoasvaltem co nedržel na plechu a takhle to dopadlo. Našel jsem tam pěknou díru:grr [upravil dne 10.5.2008 čakom] [upravil dne 12.5.2010 čakom] Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 4. květen 2008 Odesláno 4. květen 2008 To vypadá že ten práh byl tady bouchlej a proto hnije:myslim Citovat
čakom Odesláno 4. květen 2008 Autor Odesláno 4. květen 2008 Původně zaslal: Radek Hurvajz To vypadá že ten práh byl tady bouchlej a proto hnije:myslim Je to možný Ale nikde nejsou známky opravy. Budu musek ke klempířovi. [upravil dne 5.5.2008 čakom] Citovat
MJSytic Odesláno 5. květen 2008 Odesláno 5. květen 2008 Normálka. Dyť už bude holce 13let ne? Když nemáš zástěrky, tak ti nějakej z kamínků poruší vrstvu laku a následně i vrstvu pozinku a je to pak jako shade 120:) Schválně se mrkněte, jak vypadá 406 zevnitř blatníků apod. Já jsem díky bouračce přišel na dost rezavejch míst. A to zvenku vypadala, jako nová [upravil dne 5.5.08 MJSytic] Citovat
DAW11 Odesláno 5. květen 2008 Odesláno 5. květen 2008 nejsi na tom sam je sem mel vic dir oprava vysla na 2500kč i s nastřikem bodyčkem Citovat
Marcel505 Odesláno 5. květen 2008 Odesláno 5. květen 2008 Špatná nemoc... A to oba na pravé straně? Citovat
aaischa Odesláno 5. květen 2008 Odesláno 5. květen 2008 celkem zírám ikdyž sem to tu už jednou viděl ale fakt dost vyžraný Citovat
čakom Odesláno 6. květen 2008 Autor Odesláno 6. květen 2008 Původně zaslal: Marcel505 Špatná nemoc... A to oba na pravé straně? Vypadá to že to máme oba na pravé straně. Citovat
čakom Odesláno 6. květen 2008 Autor Odesláno 6. květen 2008 Jinak už mám od kamoša slíbenej kus prahu tak snad to klapne. Citovat
ozzy56 Odesláno 6. květen 2008 Odesláno 6. květen 2008 Pravá strana auta trpí provozem nejvíce.Je tam nejvíce děr,kaluží,kanálů.,proto zpravidla odcházejí díly náprav,řízení,atd. nejdříve na pravé straně--týká se to samo i karoserie. Snad proto se u nás jezdí co nejvíce vlevo :D Citovat
jojo0608 Odesláno 6. květen 2008 Odesláno 6. květen 2008 Původně zaslal: ozzy1956 Pravá strana auta trpí provozem nejvíce.Je tam nejvíce děr,kaluží,kanálů.,proto zpravidla odcházejí díly náprav,řízení,atd. nejdříve na pravé straně--týká se to samo i karoserie. Snad proto se u nás jezdí co nejvíce vlevo :D No to asi pri celopozinkovanej karosérii nebude problém dier a kanálov nachádzajúcich sa na pravej strane :D Citovat
Kekros Odesláno 6. květen 2008 Odesláno 6. květen 2008 Nejvíc vlevo taky ne !! to ti za chvíli bude odcházet zase levá strana:aut. Musíš si držet ve středu auta tu bílou čáru, co je namalovaná na silnici - je to taková vodící čára:D:D:D:D:D Citovat
ozzy56 Odesláno 6. květen 2008 Odesláno 6. květen 2008 No ,jak píšeš. Levýma kolama po té bílé čáře......:D Citovat
DAW11 Odesláno 7. květen 2008 Odesláno 7. květen 2008 Původně zaslal: čakom Jinak už mám od kamoša slíbenej kus prahu tak snad to klapne. ja to mel zhnite vic než jen pravou stranu ale i levou a to vepredu uprostred i nakonci vepredu sice nejmeně ale bylo to celkem zle skus proklepat prahy všude jestli ti ta guma s lakem neodliza (nejlepe nasadou sroubovaku at predejdes vetšim katastrofam nasel sem i par ok co sem jeste zachranil byla jen odlezla guma s lakem ale kdybych to nechal tak za rok by tam byla dira jak vrata davejte na to bacha přecež už to nejsou nove auta maji nejakych 10+- let zasebou Citovat
Guest franta Odesláno 7. květen 2008 Odesláno 7. květen 2008 Já vím proč hnijou, čus:papa:papa:papa Citovat
čakom Odesláno 8. květen 2008 Autor Odesláno 8. květen 2008 Původně zaslal: franta Já vím proč hnijou, čus:papa:papa:papa Jakáje tvoje teorie? Citovat
Guest franta Odesláno 8. květen 2008 Odesláno 8. květen 2008 Takže, jak je konec prahu u zadního kola tak zevnitř odstrčte ten plast(podběh) a uvidíte zevnitř prahu je tam dvojitý plech pod který zatéká voda až do prahu.Je to hrozně blbě řešený.Stačí project louží a máte v prahu vodu.Čus Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 8. květen 2008 Odesláno 8. květen 2008 Původně zaslal: franta Takže, jak je konec prahu u zadního kola tak zevnitř odstrčte ten plast(podběh) a uvidíte zevnitř prahu je tam dvojitý plech pod který zatéká voda až do prahu.Je to hrozně blbě řešený.Stačí project louží a máte v prahu vodu.Čus No jo, ale třeba od šíbru je svedená voda hadičkou do sloupku a tam teče do prahu kde potom dirkama zase vyteče, takže tim že je v prahu voda to není, zevnitř je pozink a vosk. tohle spíš hnije protože se to zvenku poškodí a pak leze voda a sůl pod tu izolační hmotu, a to je nejhorší co se muže stát, pak to shnije za pul roku Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.