Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak jsem si řikal že bych měl vytahnout zadní kola ven. Tak jsem še šel kouknout jak velké podložky bude potřeba. A když jsem se ohl pod auto tak jsem uviděl na prahu pod lakem bublinu. Pichl jsem do ni a vytekla z ní voda. Tak jsem začal odlupovat lak s gumoasvaltem co nedržel na plechu a takhle to dopadlo. Našel jsem tam pěknou díru:grr

[upravil dne 10.5.2008 čakom]

[upravil dne 12.5.2010 čakom]

post-0-14109600420668_thumb.jpg

Odesláno
Původně zaslal: Radek Hurvajz

To vypadá že ten práh byl tady bouchlej a proto hnije:myslim

Je to možný:( Ale nikde nejsou známky opravy.

Budu musek ke klempířovi.

[upravil dne 5.5.2008 čakom]

Odesláno

Normálka. Dyť už bude holce 13let ne?

Když nemáš zástěrky, tak ti nějakej z kamínků poruší vrstvu laku a následně i vrstvu pozinku a je to pak jako shade 120:)

Schválně se mrkněte, jak vypadá 406 zevnitř blatníků apod. Já jsem díky bouračce přišel na dost rezavejch míst. A to zvenku vypadala, jako nová :D

[upravil dne 5.5.08 MJSytic]

Odesláno

Pravá strana auta trpí provozem nejvíce.Je tam nejvíce děr,kaluží,kanálů.,proto zpravidla odcházejí díly náprav,řízení,atd. nejdříve na pravé straně--týká se to samo i karoserie.

Snad proto se u nás jezdí co nejvíce vlevo :myslim:D:D

Odesláno
Původně zaslal: ozzy1956

Pravá strana auta trpí provozem nejvíce.Je tam nejvíce děr,kaluží,kanálů.,proto zpravidla odcházejí díly náprav,řízení,atd. nejdříve na pravé straně--týká se to samo i karoserie.

Snad proto se u nás jezdí co nejvíce vlevo :myslim:D:D

No to asi pri celopozinkovanej karosérii nebude problém dier a kanálov nachádzajúcich sa na pravej strane :D:D

Odesláno

Nejvíc vlevo taky ne !! to ti za chvíli bude odcházet zase levá strana:aut. Musíš si držet ve středu auta tu bílou čáru, co je namalovaná na silnici - je to taková vodící čára:D:D:D:D:D

Odesláno
Původně zaslal: čakom

Jinak už mám od kamoša slíbenej kus prahu tak snad to klapne.

ja to mel zhnite vic než jen pravou stranu ale i levou a to vepredu uprostred i nakonci vepredu sice nejmeně ale bylo to celkem zle skus proklepat prahy všude jestli ti ta guma s lakem neodliza (nejlepe nasadou sroubovaku at predejdes vetšim katastrofam nasel sem i par ok co sem jeste zachranil byla jen odlezla guma s lakem ale kdybych to nechal tak za rok by tam byla dira jak vrata davejte na to bacha přecež už to nejsou nove auta maji nejakych 10+- let zasebou

Odesláno

Takže, jak je konec prahu u zadního kola tak zevnitř odstrčte ten plast(podběh) a uvidíte zevnitř prahu je tam dvojitý plech pod který zatéká voda až do prahu.Je to hrozně blbě řešený.Stačí project louží a máte v prahu vodu.Čus

Odesláno
Původně zaslal: franta

Takže, jak je konec prahu u zadního kola tak zevnitř odstrčte ten plast(podběh) a uvidíte zevnitř prahu je tam dvojitý plech pod který zatéká voda až do prahu.Je to hrozně blbě řešený.Stačí project louží a máte v prahu vodu.Čus

No jo, ale třeba od šíbru je svedená voda hadičkou do sloupku a tam teče do prahu kde potom dirkama zase vyteče, takže tim že je v prahu voda to není, zevnitř je pozink a vosk. tohle spíš hnije protože se to zvenku poškodí a pak leze voda a sůl pod tu izolační hmotu, a to je nejhorší co se muže stát, pak to shnije za pul roku

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...