Medvěd Odesláno 1. červen 2008 Odesláno 1. červen 2008 Dobré ráno - dlouho jsem Tě zde neviděl, jak furt žiješ, stará vojno??? Citovat
Pe.Tr Odesláno 1. červen 2008 Odesláno 1. červen 2008 Původně zaslal: Medvěd Dobré ráno - dlouho jsem Tě zde neviděl, jak furt žiješ, stará vojno??? kdybys jezdil na srazy Ježek byl na Seči Citovat
Medvěd Odesláno 1. červen 2008 Odesláno 1. červen 2008 No jo, furt se Sečí - já byl prostě v Rumunsku Citovat
Jezkovi.voci Odesláno 1. červen 2008 Odesláno 1. červen 2008 Joo, ma frekvence neboli perioda se ustalila na 1sraz/rok. Navic mou lenosti jsem se zde dlouho nemohl prihlasit. Timto dekuji jeste jednou kurtovi za support. Citovat
Stifler Odesláno 1. červen 2008 Odesláno 1. červen 2008 Původně zaslal: honza406 své foto nevím proč bych měl dávat No, mam dojem, že už tady v jednom vlákně byla tvá fotka. Pokud to nebylo v tomhle vlákně a smazáno...to už nevim, kde jsem ji tady viděl. Citovat
aka Odesláno 1. červen 2008 Odesláno 1. červen 2008 stiflere: ano, ta fotka tu byla jiz nekolikrat....minimalne dvakrat s dcerou a nekolik dalsich. no stress Citovat
Stifler Odesláno 1. červen 2008 Odesláno 1. červen 2008 Původně zaslal: aka stiflere: ano, ta fotka tu byla jiz nekolikrat....minimalne dvakrat s dcerou a nekolik dalsich. no stress Já se nestresuju, jen nevim, proč dělá drahoty..... Citovat
Stifler Odesláno 1. červen 2008 Odesláno 1. červen 2008 Původně zaslal: honza406 drahoty nedělám , stačí říci na rovinu No, tohle vlákno je o tom, že se tady všichni ukážou a né, že bude někdo dělat drahoty typu:\" Nevím, jestli mam.......\". Když nechci, tak to sem nedám a hotovo, ne??? Edit: ÁÁÁ, tady se zase mažou příspěvky..... [upravil dne 1/6/08 Stifler] Citovat
Medvěd Odesláno 1. červen 2008 Odesláno 1. červen 2008 Původně zaslal: Stifler Původně zaslal: aka stiflere: ano, ta fotka tu byla jiz nekolikrat....minimalne dvakrat s dcerou a nekolik dalsich. no stress Já se nestresuju, jen nevim, proč dělá drahoty..... Drahoty - nedrahoty, je to pouze o tom, zda chce mít svou fotku v tomhle vlákně nebo ne a je to jenom jeho věc (stejně jako já jsem sem svou fotku taky nedal, tak ctím právo každého na to, kde chce o sobě cokoli zveřejnit). Přece to, že jsme členové jednoho klubu ještě neznamená povinnost účastnit se každé ptákoviny, která kohosi sedě za PC zrovna napadne. P.S. Prosím, berte to obecně, momentálně nemám opravdu na mysli vůbec nic konkrétního Citovat
Stifler Odesláno 1. červen 2008 Odesláno 1. červen 2008 Původně zaslal: Medvěd Původně zaslal: Stifler Původně zaslal: aka stiflere: ano, ta fotka tu byla jiz nekolikrat....minimalne dvakrat s dcerou a nekolik dalsich. no stress Já se nestresuju, jen nevim, proč dělá drahoty..... Drahoty - nedrahoty, je to pouze o tom, zda chce mít svou fotku v tomhle vlákně nebo ne a je to jenom jeho věc (stejně jako já jsem sem svou fotku taky nedal, tak ctím právo každého na to, kde chce o sobě cokoli zveřejnit). Přece to, že jsme členové jednoho klubu ještě neznamená povinnost účastnit se každé ptákoviny, která kohosi sedě za PC zrovna napadne. P.S. Prosím, berte to obecně, momentálně nemám opravdu na mysli vůbec nic konkrétního Drahoty - nedrahoty...když sem nechci dát fotku, tak sem vůbec nepíšu, že nevim, jestli........... Citovat
Jezkovi.voci Odesláno 1. červen 2008 Odesláno 1. červen 2008 myslim, ze tohle vlakno je velmi uzitecne, ponevadz sam velky ooo vsemocny medved napsal \".... dlouho jsem Tě zde neviděl....\" kdybych sem tu fotku nedal, treba by medved zapomel jak vypadam ... Citovat
Medvěd Odesláno 1. červen 2008 Odesláno 1. červen 2008 A to zas ne, na některý xichty mám paměť docela dobrou Citovat
Jezkovi.voci Odesláno 1. červen 2008 Odesláno 1. červen 2008 Původně zaslal: Medvěd A to zas ne, na některý xichty mám paměť docela dobrou dekuji Citovat
budvar Odesláno 24. červenec 2008 Odesláno 24. červenec 2008 Budvar [upravil dne 24.7.2008 budvar] Citovat
budvar Odesláno 24. červenec 2008 Odesláno 24. červenec 2008 Málo platný, tahle 406tka je fakt krutá Citovat
Pe.Tr Odesláno 24. červenec 2008 Odesláno 24. červenec 2008 Původně zaslal: čakom ... koukám hladce oholen:D Citovat
čakom Odesláno 24. červenec 2008 Odesláno 24. červenec 2008 Původně zaslal: Pe.Tr Původně zaslal: čakom ... koukám hladce oholen:D Příště dojedu oholenej;) Je to stará fotka. na fotce je ještě off-road 40/40:D Citovat
jarajarda Odesláno 24. červenec 2008 Odesláno 24. červenec 2008 Původně zaslal: brslen Prej \"drahá\", nebude to spíš levnější polovička? vzhledem k zálibě v autíčkách....to znám móc dobře.. Nejdražčí část je vždycky plechovej miláček... Citovat
peugeotkovic Odesláno 24. červenec 2008 Odesláno 24. červenec 2008 Původně zaslal: jarajarda Původně zaslal: brslen Prej \"drahá\", nebude to spíš levnější polovička? vzhledem k zálibě v autíčkách....to znám móc dobře.. Nejdražčí část je vždycky plechovej miláček... a jak mu jde nenápadně po šrajtofli heled\'..:D:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.