Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Poznávačka členů aneb kdo je kdo

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: honza406

své foto nevím proč bych měl dávat :aut

No, mam dojem, že už tady v jednom vlákně byla tvá fotka. ;) Pokud to nebylo v tomhle vlákně a smazáno...to už nevim, kde jsem ji tady viděl. :D:aut

Odesláno
Původně zaslal: aka

stiflere: ano, ta fotka tu byla jiz nekolikrat....minimalne dvakrat s dcerou a nekolik dalsich. no stress

Já se nestresuju, jen nevim, proč dělá drahoty..... :D:cool:

Odesláno
Původně zaslal: honza406

drahoty nedělám , stačí říci na rovinu :aut

No, tohle vlákno je o tom, že se tady všichni ukážou a né, že bude někdo dělat drahoty typu:\" Nevím, jestli mam.......\". Když nechci, tak to sem nedám a hotovo, ne??? ;):aut

Edit: ÁÁÁ, tady se zase mažou příspěvky..... :D:roll

[upravil dne 1/6/08 Stifler]

Odesláno
Původně zaslal: Stifler

stiflere: ano, ta fotka tu byla jiz nekolikrat....minimalne dvakrat s dcerou a nekolik dalsich. no stress

Drahoty - nedrahoty, je to pouze o tom, zda chce mít svou fotku v tomhle vlákně nebo ne a je to jenom jeho věc (stejně jako já jsem sem svou fotku taky nedal, tak ctím právo každého na to, kde chce o sobě cokoli zveřejnit).

Přece to, že jsme členové jednoho klubu ještě neznamená povinnost účastnit se každé ptákoviny, která kohosi sedě za PC zrovna napadne.

P.S.

Prosím, berte to obecně, momentálně nemám opravdu na mysli vůbec nic konkrétního

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Původně zaslal: Stifler

Drahoty - nedrahoty, je to pouze o tom, zda chce mít svou fotku v tomhle vlákně nebo ne a je to jenom jeho věc (stejně jako já jsem sem svou fotku taky nedal, tak ctím právo každého na to, kde chce o sobě cokoli zveřejnit).

Přece to, že jsme členové jednoho klubu ještě neznamená povinnost účastnit se každé ptákoviny, která kohosi sedě za PC zrovna napadne.

P.S.

Prosím, berte to obecně, momentálně nemám opravdu na mysli vůbec nic konkrétního

Drahoty - nedrahoty...když sem nechci dát fotku, tak sem vůbec nepíšu, že nevim, jestli........... :bacha:D

Odesláno

myslim, ze tohle vlakno je velmi uzitecne, ponevadz sam velky ooo vsemocny medved napsal \".... dlouho jsem Tě zde neviděl....\" :D kdybych sem tu fotku nedal, treba by medved zapomel jak vypadam ... :o

• O 1 měsíc později...
Odesláno
Původně zaslal: Pe.Tr

Původně zaslal: čakom

...

koukám hladce oholen:D

Příště dojedu oholenej;)

Je to stará fotka. na fotce je ještě off-road 40/40:D

Odesláno
Původně zaslal: brslen

Prej \"drahá\", nebude to spíš levnější polovička?:D vzhledem k zálibě v autíčkách....to znám móc dobře..:D Nejdražčí část je vždycky plechovej miláček...:D

Odesláno
Původně zaslal: jarajarda

Původně zaslal: brslen

Prej \"drahá\", nebude to spíš levnější polovička?:D vzhledem k zálibě v autíčkách....to znám móc dobře..:D Nejdražčí část je vždycky plechovej miláček...:D

a jak mu jde nenápadně po šrajtofli heled\'..:D:D:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...