Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

no tak teraz som zistil (z dakeho cisla v serviceboxe) ze je z roku 2000, ako je kua mozne ze v papieroch je 2004? to ked sa dovezie auto z vonka tak sa meni ? to je blbost nie?

Odesláno

Je to tak. Ak je auto dovezene, tak policajt pri prihlaseni uda R.v. ten rok, v ktorom bol dovezeny. Z vlastnej skusenosti to viem na 100 percent.

mal som tak 306 ku r.v. 96 a po prihlaseni 98

Tak isto mam aj tuto 406 r.v. 96 a v papieroch 98

Preco je to tak, ti nepoviem.

Odesláno
Původně zaslal: qity3

Je to tak. Ak je auto dovezene, tak policajt pri prihlaseni uda R.v. ten rok, v ktorom bol dovezeny. Z vlastnej skusenosti to viem na 100 percent.

Blbost, aspoň v česku je uváděn jako rok výroby vozidla rok jeho prodeje.

V Německu je v techničáku uveden den výroby vozidla a potom ještě den prodeje vozidla a při přihlašování tohoto vozidla v česku uvedou na odboru dopravy do českého techničáku jako rok výroby rok jeho prodeje v Německu. Lépe řečeno oni v ČR neuvádí rok výroby, ale rok uvedení do provozu.

Odesláno
Původně zaslal: feshi

VF38ERHZE81120064

no prave to som sa docital v serviceboxe

Vyrobeno 7.6.2000

Kolik to má najeto?

[upravil dne 5.5.2008 čakom]

Odesláno

kdeze.to u vas potom na dopravnom robi niekto velku chybu.

do noveho sk technickeho preukazu sa udava datum uvedenia do prevadzky,pripadne mozno datum vyroby.musel by som presne pozriet.urcite nie datum dovozu.

raz sa stalo kolegovi ze mu zapisali omylom iny datum.tak mal o 2 roky novsie auto,ale to bola naozaj len chyba.

feshi - to auto si kupoval od niekoho ako 2004 rocnik?tak to ta potom pekne niekto odrbal.to je tak hodne na sud

edit - datum nezapisuje policajt,ale clovek na dopravnom oddeleni kde vydavaju novy slovensky technicak

[upravil dne 5.5.08 jozefsv]

Odesláno

no, ono chlapik mi povedal ze je to z 2000, ale az potom ako som sa ho pytal na tie papiere, tak on otom vedel, aspon mi pustil z ceny takze sa to da... len teraz neviem ci nebudem mat niekde problemy, napr pri nahlasovani auta (on ho odhlasil v zvolene a ja ho idem prihlasit v bratislave) alebo pri poisteni... vsade v papieroch je 2004 rok vyroby a original technicak je uz niekde v teplych krajoch

Odesláno

no, ono chlapik mi povedal ze je to z 2000, ale az potom ako som sa ho pytal na tie papiere, tak on otom vedel, aspon mi pustil z ceny takze sa to da... len teraz neviem ci nebudem mat niekde problemy, napr pri nahlasovani auta (on ho odhlasil v zvolene a ja ho idem prihlasit v bratislave) alebo pri poisteni... vsade v papieroch je 2004 rok vyroby a original technicak je uz niekde v teplych krajoch

to mi teda vysvetli ze v teplych krajoch je original technicak.

sedia ti cisla na karoserii?auto pochadza z dovozu alebo bolo kupene od nova na sk?

je spravena len chyba v technicaku alebo je nieco neciste?

pozor nato lebo ked sa zavedie kontrola originality aj z okresu do okresu tak nato mozes doplatit velmi skaredo ked je s tym autom nieco neciste

Odesláno

jozefsv: no hadaj sa v technicaku su roky dva : rok vyroby a rok 1. evidencie v SR a moje 3 auta prepisane na new eurotechnicak dopadli jednako a to 306 skutocny r.v. 96 v dovezeny v 98 a v technicaku oba roky 98 takze mi omladil auto o dva roky.

Podobne 405 r.v. 93 dovezena 96 no hadaj ako dopadol technicak? oba roky 96

Moj posledny peugeot 406 r.v. 96 dovezeny 2008 v technicaku mam r.v. 98 a datum 1.evidencie 2008 takze tu je to aspon trosku ine ale aj tak mi pridal 2 roky na r.v

Takze verte dnes TP.

Odesláno

ja som to kontroloval v Osvedčení o evidencii, je tam: Dátum prvej evidencie(rok výroby) a druhý údaj Dátum prvej evidencie v SR, v mojom prípade to súhlasí úplne presne keď som porovnal údaj r.v. uvedený v servisnom zošite - originál FR

[upravil dne 5.5.2008 PaloLM]

Odesláno

jozefsv: no hadaj sa v technicaku su roky dva : rok vyroby a rok 1. evidencie v SR a moje 3 auta prepisane na new eurotechnicak dopadli jednako a to 306 skutocny r.v. 96 v dovezeny v 98 a v technicaku oba roky 98 takze mi omladil auto o dva roky.

Podobne 405 r.v. 93 dovezena 96 no hadaj ako dopadol technicak? oba roky 96

Moj posledny peugeot 406 r.v. 96 dovezeny 2008 v technicaku mam r.v. 98 a datum 1.evidencie 2008 takze tu je to aspon trosku ine ale aj tak mi pridal 2 roky na r.v

Takze verte dnes TP.

nehadam sa,ma to byt tak ako som vravel.obcas tahame auta,takze ja som si isty na 100 pero.

ak mas chyby tak zato moze pracovnik na doprave , nic ine tam nemoze byt

Odesláno

cisla sedia, asi chyba policatov pri tvorbe slovenskeho technicaku, oba datumy su rovnake a auto je na 100% dovezene... nemoze byt stym daky problem niekde ?

Odesláno

cisla sedia, asi chyba policatov pri tvorbe slovenskeho technicaku, oba datumy su rovnake a auto je na 100% dovezene... nemoze byt stym daky problem niekde ?

ak je len chyba datumu v technicaku,tak problem nebude ani pri prihlasovani ,ani pri poistke.

otazka je ci je to skutocne tak

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...