Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nechci zakládat nové vlákno tak se připojím tady.

Jen se zeptám zda se dá věřit km. Je to koupeno v dražbě a dotáhlé z Rakouska. První majitel.

VIN nevím, ale zjistím. Zatím vyřizují papíry kolem dovozu.

Zítra se na to jede podívat rodinná známá s mechanikem.:) Už to má zamluvené, ale neustále přemýšlí. Chce mít prostě jistotu.

posílám odkaz:

http://www.autocesnovice.cz/detail.htm?id=17403411&znacka=Peugeot&karoserie=0&fuel=0&od=0&do=2020

Klidně to tu okomentujte.Fotky jsou děsné ve skutečnosti vypadá lépe. :papa

[upravil dne 23/5/11 23:28 Lví-ček]

Odesláno

Tak nakonec z koupě sejde.

Původní majitel sice najel ročně cca 5000km. Takže to sedí, ale bazar nemá druhý klíč a ani k tomu nemá kod pro aktivaci imobilizeru- asi mi rozumíš co myslím.

[upravil dne 24/5/11 12:17 Lví-ček]

Odesláno

kód od imobilizéru by mal byť dostupný cez peugeot akurát neviem, či sa dá následne aj zmeniť po tom ako sa dopátraš k pôvodnému, skôr si ale myslím, že autá, ktoré skutočne najazdia 50000km za desať rokov sú na tom horšie ako autá, ktoré majú napr. 150000km za 3 roky (môj prípad keď som ho kupoval);)

Odesláno

Ja mám 2,0 Hdi 2001 - teraz mu tiahne na 200 000 a motor bez poruchy - samozrejme FAP OFF, ale zase si u mna dosť oddrie . . . Jazdím po kopaniciach a to je kopec, zákruta a super dierová cesta . . .

Takže teraz mi prídu nové pružiny a ide do servisú na výmenu tlmičov, pružín, všetky silentbloky . . .

Jo jedíný problé čidlo ABS na zadných kolesách a páčky pod volantom . . .

Iank svižné autíčko . . .

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...