mr.SM Odesláno 3. květen 2008 Odesláno 3. květen 2008 Ahojky chtel bych vymenit origo radio v pazoutu 207, poradite mi jake bych mel koupit? Nejake mp3, pokud mozno aby bylo do oranzova podsvicene aby mi to ladilo k budikum. Dikes... Citovat
hnjupis Odesláno 4. květen 2008 Odesláno 4. květen 2008 http://www.exa.cz/autoradia-cd-s-mp3-c-129_132.html Ja mam Pioneer Deh3900Mp a max spokojenost(hraje perfektne i s origo reprama..),Jinak klasika Sonny,Kenwood,Alpine,Blaupunkt...Hodili by se dalsi vlastnosti co chces(bluetoth,USB,slot na karty....)Ja osobne sem nic takoveho nechtel..Staci mi Mp3(na CD jich dam stejne hafo a nepotrebuju mit 8-mi GB flash plnej pisnicek...) Citovat
mr.SM Odesláno 4. květen 2008 Autor Odesláno 4. květen 2008 Jojo naprostej souhlas, nemam zadne pozadavky, repro menit nebudu, jen ja vul si pri koupi asi neporozumel s prodejcem chtel jsem radio na mp3, ale to ze to neni mp3 jsem zjistil az na druhej den, a vychcali s emnou maximalne jelikoz ve smlouve ohledne doplnku o mp3 neni zminka. Jo holt ma chyba. Takze shanim nejake to radijko aby bylo cerne, s podsvetlenim aby ladilo k palubce... Citovat
mr.SM Odesláno 4. květen 2008 Autor Odesláno 4. květen 2008 Akorat netusim jak se dela zapojeni abych to mohl ovladat na pacce pod volantem tak ja to jde u origo radia? Citovat
hnjupis Odesláno 5. květen 2008 Odesláno 5. květen 2008 Tak si design vyber na nejaky strance a pak uz jen koukej po cenach...Aby ti slo to ovladani tak zkus Pioneera nebo Sonny.Ja to ted na tom mym mazlikovi resim..Az budu vedet urcite se podelim... Citovat
mr.SM Odesláno 5. květen 2008 Autor Odesláno 5. květen 2008 Původně zaslal: hnjupis Tak si design vyber na nejaky strance a pak uz jen koukej po cenach...Aby ti slo to ovladani tak zkus Pioneera nebo Sonny.Ja to ted na tom mym mazlikovi resim..Az budu vedet urcite se podelim... jojo budu moc rad chlape... i foto prihod kdyz tak... Citovat
Fusion Odesláno 19. květen 2008 Odesláno 19. květen 2008 Pokud ti jde hlavně o to podsvícení jako mě tak nedávno mě MK doporučil toto http://www.alpine-electronics.cz/index.php?id=cda-9853r Citovat
Yantschi Odesláno 2. červen 2008 Odesláno 2. červen 2008 pokial Ti ide o kvalitu zvuku jednoznacne Alpine. Citovat
Neophyte Odesláno 2. červen 2008 Odesláno 2. červen 2008 Jsem strašně rád,že jsem se nechal vámi inspirovat a volil jsem alpine,hraje bezvadně + mega nastavení zvuku a já tam mám podsvícení jantarové,což je úplně stejné jako origo podsvícení!!!Max.spokojenost Citovat
hudy Odesláno 6. červen 2008 Odesláno 6. červen 2008 taktez se priklanim k Alpine,dal jsem ho tam taky!kvuli zvuku a ze podsviceni je oranzove jako palubka a navic jsem i vyvedl kabel k Ipodu,tim mi odpadlo vozeni cd atd:super Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.