Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahojky chtel bych vymenit origo radio v pazoutu 207, poradite mi jake bych mel koupit? Nejake mp3, pokud mozno aby bylo do oranzova podsvicene aby mi to ladilo k budikum. Dikes...

Odesláno

Jojo naprostej souhlas, nemam zadne pozadavky, repro menit nebudu, jen ja vul si pri koupi asi neporozumel s prodejcem chtel jsem radio na mp3, ale to ze to neni mp3 jsem zjistil az na druhej den, a vychcali s emnou maximalne jelikoz ve smlouve ohledne doplnku o mp3 neni zminka. Jo holt ma chyba. Takze shanim nejake to radijko aby bylo cerne, s podsvetlenim aby ladilo k palubce...

Odesláno

Tak si design vyber na nejaky strance a pak uz jen koukej po cenach...Aby ti slo to ovladani tak zkus Pioneera nebo Sonny.Ja to ted na tom mym mazlikovi resim..Az budu vedet urcite se podelim...:papa

Odesláno
Původně zaslal: hnjupis

Tak si design vyber na nejaky strance a pak uz jen koukej po cenach...Aby ti slo to ovladani tak zkus Pioneera nebo Sonny.Ja to ted na tom mym mazlikovi resim..Az budu vedet urcite se podelim...:papa

jojo budu moc rad chlape... i foto prihod kdyz tak...:D

• O 2 týdny později...
  • O 2 týdny později...
Odesláno

Jsem strašně rád,že jsem se nechal vámi inspirovat a volil jsem alpine,hraje bezvadně + mega nastavení zvuku a já tam mám podsvícení jantarové,což je úplně stejné jako origo podsvícení!!!Max.spokojenost :papa

Odesláno

taktez se priklanim k Alpine,dal jsem ho tam taky!kvuli zvuku a ze podsviceni je oranzove jako palubka a navic jsem i vyvedl kabel k Ipodu,tim mi odpadlo vozeni cd atd:super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...