Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zdravím,,,schánim všude možně přední čirou optiku na 406..oni to snad nevyrabi,,nemate nekde kontakty nebo odkazy na stranky,,,,diky moc,,,jo a jeste,,,chtle bych sehnat vyfukovy system duplex..poslete odkaz,,diky

Odesláno

Už se to tu prý mockrát řešilo.. Já se ptal nedavno a téma mi bylo zablokováno tak zkus hledat.. Já sem toho moc nenašel.. Ale obecně bych řekl že s výrobou na 406 to je fakt na nic. Nikde jsem žádný nenašel.. alespoň v ČR je nikdo nemá a že jsem toho obvolal..

Odesláno

Na 406 bohužel neexistují žádná jiná sériově vyráběná přední světla než originál...

Co se týče duplexu, tak to je individuální záležitost a myslím, že sériově se to taky nedá sehnat - každopádně v nějakém normálním servisu, co se zabývá výfuky, by ti to měli umět udělat na míru. ;)

PS: Stačilo to sem dát jednou. :papa

Odesláno

jedina moznost je prekopat to na novy model, ale na to bych se asi vyprdl.

A nebo me ted jeste napadlo, necha vybrousit svetla do hladka (ale myslim ze musi byt sklenene) a pak dat bi-xenony. Ale neni to zrovna levny a nevim jestli ma stary model skleneny svetla. :myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...