Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
:myslim 2002 HDI.Mám jen jeden klíč a potřebuju udělat náhradní,kdybych ten original \"nedej Bůh\" ztratil. Chci se zeptat těch kterí mají už tu zkušenost,na kolik mě takový duplikát s plovoucím kódem asi přijde?
Odesláno
Původně zaslal: čakom

ještě k tomu musíš mít plastovou kartu na ktere je kod. pokud ji nemáš tak se dá objednat a stojí necelích 1600,-

ja mel za to, ze ta plastova karta je soucasti vozu, nikoliv klicu bo kod na ni uvedenej potrebujes k tomu, abys mohl udelat update nekterych nastaveni bsi, tedy i k nahrati noveho klice, do pameti pocitace ..... :myslim

Odesláno
Původně zaslal: bure_406

ještě k tomu musíš mít plastovou kartu na ktere je kod. pokud ji nemáš tak se dá objednat a stojí necelích 1600,-

ja mel za to, ze ta plastova karta je soucasti vozu, nikoliv klicu bo kod na ni uvedenej potrebujes k tomu, abys mohl udelat update nekterych nastaveni bsi, tedy i k nahrati noveho klice, do pameti pocitace ..... :myslim

Ano je to součástí vozu když ho koupíš. Ale ne vždy když koupíš jeté auto tak ti k tomu dá prodávající kartu. A ta se dá objednat podle čísla karoserie. Když si objednáš klíč tak dojde bez karty.

Odesláno

Ano je to součástí vozu když ho koupíš. Ale ne vždy když koupíš jeté auto tak ti k tomu dá prodávající kartu. A ta se dá objednat podle čísla karoserie. Když si objednáš klíč tak dojde bez karty.

jasny, spis jsem chtel upozornit, ze kod z te karty potrebujes ne jen k nahrati noveho cisla ale osobne bych vozidlo bez tehle karty radeji nekoupil nebo ho minimlane po dobu nez dorazi nova karta mel pod zamkem !, ale to je tema na jine vlakno ... :cool:

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...