Návštěvník Odesláno 23. červenec 2008 Odesláno 23. červenec 2008 :super:superpekne ,neprečačkane ,jemne ok Citovat
jurash Odesláno 23. červenec 2008 Odesláno 23. červenec 2008 barva je super - palec nahoru! Hranaty prahy a hranatej zadni naraznik mi ke kulatymu autu nesedej - palec dolu.. Citovat
jackie Odesláno 23. červenec 2008 Odesláno 23. červenec 2008 fakt parádní kousek.ta barva je moc slušivá,jen by to chtělo nějaký jinčí a věztší kola.jinak perfektní coupe za který se rozhodně stydět nemusíš Citovat
Poldi Odesláno 25. červenec 2008 Odesláno 25. červenec 2008 Coupatko je pekny a kde si prosimte sehnal tu ploutvicku na radio dik Citovat
kukikuk Odesláno 1. srpen 2008 Odesláno 1. srpen 2008 Prosiim te, kolik te stal ten zadni naraznik a kde si ho kupoval? Citovat
marisw Odesláno 1. srpen 2008 Odesláno 1. srpen 2008 biela ide opat do mody, nepaci sa mi zadny naraznik, prahy, kola. Chcelo by to nieco jemnejsie myslim naraznik a prah. Kola vytiahnut von a nieco vacsie a hlavne krajsie....tieto sa na to moc nehodia.... ver mi Citovat
Miss Scratch Odesláno 1. srpen 2008 Odesláno 1. srpen 2008 Me se to b te barvicce moc zamlouva.-))) opravdu pekne.-))) Citovat
Miss Scratch Odesláno 5. srpen 2008 Odesláno 5. srpen 2008 Původně zaslal: jackie fakt parádní kousek.ta barva je moc slušivá,jen by to chtělo nějaký jinčí a věztší kola.jinak perfektní coupe za který se rozhodně stydět nemusíš ne myslim, ze vetsi kola uz ani ne.-)))) tohle je vazne pekne.-)))) si z toho pak muze udelat traktor.-))) decentka ja in.-) Citovat
Guest Scratch Odesláno 5. srpen 2008 Odesláno 5. srpen 2008 za sebe rikam ne, barva ano, ale ty plasty, taky skupujes cely internet :-), vyfuk uprostred se mi taky zrovna moc nelibi :-( Citovat
faget1 Odesláno 5. srpen 2008 Odesláno 5. srpen 2008 :potlesk:potlesk nahdera mne sa to pači 406 paninfarina na ne som mal vždy slabost a skončil som u 307 :D:D:papa Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.