Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

nervak s IQ houpaciho kone...


Guest Ludweek

Recommended Posts

Guest Ludweek

to je nejhorsi co vas muze potkat...ja podobnyho typa potkal na benzinove stanici shell na dalnici D1 na Brno. Netusim jestli to byl zamestnanec stanice nebo jiny kreten ktery mozna stal za mnou, ale stejne sem z toho mel docela sok. Stalo se to, ze v patek vecer mirim s pritelkyni na moravu..potrebuji natankovat..hledam kvalitu...zastavuji na shellce..u kazdy pumpy aspon jedno auto..tak cekam..prijde na me rada...necham se komplet obslouzit zamestnancem shell...jdu zaplatit..vratim se do auta a jeste cekam nez mi ten clovek setre zadni sklo...mezi tim vytahnu sesitek a zapisuji si (kvuli spotrebe a tak) sesit do kteryho si zapisuji blbosti...najednou se otevrou dvere a z venku na me hulaka nejakej curak at si pohnu a ukazuje na hodinky..tak mu v klidu vysvetluju ze sem cekal nez mi chlapik docisti sklo...a von hned ze uz ho mam cisty a ata rychle vypadnu nebo me vytahne z auta a da mi pres drzku :o vyvedeny z miry...hlavne s pocitem ze se mi kazi predstava pohodoveho weekendu sem stahnul ocas a odjel:mad: az doma me napadlo ze sem ho mel vzit pakou na volant pres jeho podelanou palici aby se mu v ni rozsvitilo...ted jdu do kramu koupit si bejzbolku nebo nejakou tomfu...proste neco na vymasteny hlavy:P

muze mi nekdo vysvetlit proc sou nekteri lidi tak idiotsti ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Na takový idioty člověk narazí každou chvíli. Asi nemá cenu se s nimi špinit (kór před kamerama u pumpy), na to stačí, až zase bude hulákat, ale natrefí na stejný hovado, ale o váhovou kategorii vyšší. Ten mu tu nevymáchanou hubu rozčísne holou pěstí :-)))

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No né že bych byl podobný případ jak popisuješ, ale jednou mi udělal týpek s fábkou takovou myšku, že jsem se málem posral leknutim. Byly to centimetry a hlavně asi ve 160ti na magistrále. Kdybych mu nezabrzdil tak jsme byli na šrot. Inu zalil mě strašnej vztek na semaforech jsem vylít z auta a šel za tim dementem. Otevřel jsem mu dveře, spustil jsem na něj muj ojedinělý slovník a nechybělo by moc k tomu abych jednu vytetoval. Jenomže týpek si sundal brýle, odpoutal se, vystoupil z auta a v tom jsem se posral podruhé. Od spolujeudce vylezl další týpek, lehce přičmoudlej a stál mi za zády. Když mě ten magor oslovil: \"Što ty pičo, što udělaješ (nebo tak nějak)\" posral jsem se potřetí. To už za mnou vylézal z auta druhý \"poškozený\" z oné myšky a napětí se trochu sklidnilo, tak jsem zalít do auta stejně rychle jako jsem prve vylít ven.

Z toho plyne ponaučení: 1) lepší stočit ocas a být zdravej a ŽIVEJ, než se nechat propíchnout nebo zastřelit na špinavý magistrále 2) než jdeš někoho vytahovat z auta, mrkni se nejdřív dovnitř, abys nemusel řešit ponaučení č.1 :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Guest Ludweek

2 cidas: myska je neco jinyho...ja proste stal u pumpy...stejne tak dlouho bych tam moh stat a v klidu si kupovat ve vnitr treba olej nebo neco...nesnasim kdyz mi nekdo leze do auta a potom jeste triskne dvermi :( s tema typama na magistrale si mel smulu, ale stejne si myslim ze klidnej clovek je zdravej clovek (v nekterych pripadech taky zivej clovek :) )

2 robert: nepreju nikomu nic spatnyho...ale doufam ze ten muj idiot potka jeste vetsiho idiota nekolikrat...a aspon na druhou :)

v kazdym pripade pouceni pro me do dalsich kilometru je ze v aute je dost mista na naky ten klacek :)

[Editován dne 3/2/04 Ludweek]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...