Durko Odesláno 23. duben 2008 Odesláno 23. duben 2008 dá sa čerpadlo pretesnit aj doma ? alebo ináč: tečie mi nafta na vrchu cerpadla ako je nejaká membrana a je tam taka gumicka s kuskom hadicky a odtial to tecie. alebo to dat celé pretesnit ale nemam predstavu co to može stáť na slovensku a hlavne aby to niekto nepo.... viac ako to je dik PS: aké máte skúsenosti so servisom v Novom meste nad Váhom. Našiel by sa kontakt popr. mapka kde to je? dik [upravil dne 24/4/08 Durko] [upravil dne 25/4/08 Durko] Citovat
Durko Odesláno 25. duben 2008 Autor Odesláno 25. duben 2008 podarilo sa mi doplnit foto odkial mi tecie nafta. prosim skuste poradiť Citovat
Hafity Odesláno 26. duben 2008 Odesláno 26. duben 2008 Mám dojem, že už se to tady řešilo. Zkus HLEDÁNÍ.... Citovat
Burisek Odesláno 26. duben 2008 Odesláno 26. duben 2008 kamaráde,pumpu nepřetěsníš musí ven a do servisu,na koleně to neuděláš...... zkus se zeptat v Motorpalu,pokud je nějaký kolem tebe,v čechách by nebyl problém.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.