Jump to content

zadní náprava

Libor
 Share

Recommended Posts

Zkusenost zrovna nemam, ale u torznich tyci je jedna moznost. Osa napravy by mela byt uchycena pres tisicihran ktery lze pootocit dle libosti. Staci JEN rozebrat. :) Sam mam na 205 torzni tyc a uz treti napravu ;) a muzu potvrdit, ze kazda je jinak vysoka a tuha. Zkus se zeptat v nejakym servisu.

Uz jsem je nasel :)

Autoservis Kačírek v Příbrami IV, Obecnická 364 provádí renovace zadních náprav. Není třeba vozit demontovanou nápravu, opravu provedeme přímo zde a Vy za 3hod. odjíždíte! Na práci i nápravu dáváme záruku 2 roky. Modely 405 a Partner za 6.500 Kč, modely 106, 205, 306, 309 za 5.500 Kč. Otevřeno po - pá od 8-16hod. Tel: 0306-637 401.

Makovice

[Editováno 8/15/02 makovice]

Všechno se dá udělat doma. Ale jsou věci, do kterých ze zásady nelezu, a zadní náprava je jedna z nich. Jasně, je jednoduchá, až primitivní, nic na tom není. Stačí stahovák a běžné nářadí. Ale mě ani nehne, abych se přetahoval s nějakou blbou tyčí, co je napružená jak sviňa. Počítej s tím, že abys to dostal zpátky, budeš potřebovat dva lidi a tak třímetrovou rouru... a pak taky trochu štěstí, aby ti to nevylítlo a nenamlátilo vám to.

Jinak, jednu zadní nápravu jsem kdysi nechával dělat v Praze - Radotíně u Patery, za 3.500,-, už je na ní dalších cca 40tis. km, a v pohodě.

Taky jsem se na to ptal kamose, kterej mel 405 a ten rikal, ze vzdycky pred srazem akorat vlez od auto, otocil sroubem a proste to snizil ..... Jenom jsem na ty 306 neprisel na to, kde ten sroub je :mad:

Autoservis Kačírek v Příbrami podle nejnovějších info-ráno jsem tam volal-nedělá 106. POMOC! :-) Můj mazlík (106 Rally 1,4 1994)dostal ránu na PZ kolo,kde s tím něco udělají za rozumný peníz? - asi ohnuté rameno,auto je pojízdné,tahne ke straně,kolo je hnuté cca o 1cm.