Libor Posted August 15, 2002 Share Posted August 15, 2002 nemate nekdo zkušenost se změnou výšky zadní nápravy na 405-ce (torzní tyče) jestli se tenhle zasah da udelat doma nebo to nechat na nekom z dilny? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xlucasx Posted August 15, 2002 Share Posted August 15, 2002 Co já vím tak to dělá jedna fa. v Příbrami, nevím ale za kolik. Je to na počkání a inzerát je v každé Autoanonci sekce náhradní díly Peugeot. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
makovice Posted August 15, 2002 Share Posted August 15, 2002 Zkusenost zrovna nemam, ale u torznich tyci je jedna moznost. Osa napravy by mela byt uchycena pres tisicihran ktery lze pootocit dle libosti. Staci JEN rozebrat. Sam mam na 205 torzni tyc a uz treti napravu a muzu potvrdit, ze kazda je jinak vysoka a tuha. Zkus se zeptat v nejakym servisu. Uz jsem je nasel ************************************* Autoservis Kačírek v Příbrami IV, Obecnická 364 provádí renovace zadních náprav. Není třeba vozit demontovanou nápravu, opravu provedeme přímo zde a Vy za 3hod. odjíždíte! Na práci i nápravu dáváme záruku 2 roky. Modely 405 a Partner za 6.500 Kč, modely 106, 205, 306, 309 za 5.500 Kč. Otevřeno po - pá od 8-16hod. Tel: 0306-637 401. *************************************** Makovice [Editováno 8/15/02 makovice] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddie Posted August 16, 2002 Share Posted August 16, 2002 Všechno se dá udělat doma. Ale jsou věci, do kterých ze zásady nelezu, a zadní náprava je jedna z nich. Jasně, je jednoduchá, až primitivní, nic na tom není. Stačí stahovák a běžné nářadí. Ale mě ani nehne, abych se přetahoval s nějakou blbou tyčí, co je napružená jak sviňa. Počítej s tím, že abys to dostal zpátky, budeš potřebovat dva lidi a tak třímetrovou rouru... a pak taky trochu štěstí, aby ti to nevylítlo a nenamlátilo vám to. Jinak, jednu zadní nápravu jsem kdysi nechával dělat v Praze - Radotíně u Patery, za 3.500,-, už je na ní dalších cca 40tis. km, a v pohodě. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleš Kašný Posted August 20, 2002 Share Posted August 20, 2002 Máte někdo zkušenosti s nápravou u 206. Předek není problém , ale jak správně odhadnout snížení zadku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voštík Posted August 20, 2002 Share Posted August 20, 2002 Ales: na tech torzkach je tisicihran a hdyz tu torzku pootocis o jednu drazku, tak to jde dolu (nebo nahoru) asi o 2-3cm. . . . . Zalezi kterym smerem to pootocis. Snizovani zdar!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleš Kašný Posted August 22, 2002 Share Posted August 22, 2002 voštík: díky za radu o kolik to snížit, uvidím jak to bude vypadat předek dávám o 4cm níž. Koukám že už to máš v laku. Moc pěkná barva. Nechceš zdarma přední světla z 206-ky?? Jsou v pohodě akorát maj ulomený úchyty. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest JR Posted August 22, 2002 Share Posted August 22, 2002 Taky jsem se na to ptal kamose, kterej mel 405 a ten rikal, ze vzdycky pred srazem akorat vlez od auto, otocil sroubem a proste to snizil ..... Jenom jsem na ty 306 neprisel na to, kde ten sroub je Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reboot Posted August 29, 2002 Share Posted August 29, 2002 Autoservis Kačírek v Příbrami podle nejnovějších info-ráno jsem tam volal-nedělá 106. POMOC! :-) Můj mazlík (106 Rally 1,4 1994)dostal ránu na PZ kolo,kde s tím něco udělají za rozumný peníz? - asi ohnuté rameno,auto je pojízdné,tahne ke straně,kolo je hnuté cca o 1cm. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts