Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

tak takhle si soudruzi co zerou zaby a mouchy predstavujou repasovanej dil, ze je tam rzi jak nasr@no to u nich asi nikoho nezajima a jeste si za to reknou cirka osm tacu, kurvy jedny

fap1.jpg

fap2.jpg

Odesláno

Co by si chcel za ty prachy.:D

Len srandujem, fakt hruza.

Mne repasovali alternator a aj palivove cerpadlo.

Krasne to natreli, vycistili a pridali nerezove sroby.

Hold zalezi na koho narazis.

ALe toto by ma fakt nasralo:bacha

Odesláno

Ja na tom nevidím nič hrozné. Nám takto chodia repasované FAP stále a nikdy s tým nebol problém...Tak či tak keď ho namontuješ za pár týždňov je na vrchu ajtak hrdza...

Dôležitá je funkčnosť...Veď FAP nie je tenký plech ako výfuk...

Odesláno
Původně zaslal: hnusoba

Ja na tom nevidím nič hrozné. Nám takto chodia repasované FAP stále a nikdy s tým nebol problém...Tak či tak keď ho namontuješ za pár týždňov je na vrchu ajtak hrdza...

Dôležitá je funkčnosť...Veď FAP nie je tenký plech ako výfuk...

kdyz si koupim repasovanej nahradni dil, predpokjladam, ze je repasovanej celej a ne jen z casti a fakt nechapu jak nemuze vadit rez na casti kam doseda tesneni:myslim

Uz sem videl v zivote hodne repasovanejch veci od nekolika automobilek, ale takovou prasarnu sem videl jen u zabozrouta:grr

Odesláno
Původně zaslal: Martin.405

tak potom nechápůu proč máš peugeota, když to sou tak hrozný auta a všechno je na nich ojebaný.. :papa

Asi preto ze je cocot tak ako aj ja a nechal sa uniest vzhladom. Ak to kupoval ako nahr. diel, tak sa moze predajca /predpokladam PEUGEOT/hanbit, mohol to prebehnut aspon kartacom...Ale kedze inu sancu nemas na kupu Fap tak si nuteny zobrat aj takyto grc

Odesláno

tak jak to napsal vlado-.m, to je presny a jeste sem se od znamejch co maj pazouta, ale vzdy starší verze, nechal ukecat jak sou to super auta. postoj k této značce je jasne vyjádřen v mém podpisu, takovou sr@cku uz NIKDY!

takhle zjebanej dil bych nenamontoval ani do lokomotivy, ktery sem kdysi opravoval :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...