Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Scratch

ja mam 16 a zadek cca 4 cm nad gumou, takze tam moc mista na snizovani o 4 cm dolu nejni.....

No jak koukám na tvoje fotky, tak ty tam máš místa míň než já - zezadu je vidět skoro celý spodek a je to vysoké jak koza... :D

U mě to vypadá takhle:

image016.jpg

Ale kolik je tam cm nevím, musím to změřit...

Odesláno
Původně zaslal: VIP3R

ja mam 16 a zadek cca 4 cm nad gumou, takze tam moc mista na snizovani o 4 cm dolu nejni.....

No jak koukám na tvoje fotky, tak ty tam máš místa míň než já - zezadu je vidět skoro celý spodek a je to vysoké jak koza... :D

U mě to vypadá takhle:

Ale kolik je tam cm nevím, musím to změřit...

Co tam máš za kola a gumy?

[upravil dne 21.4.2008 čakom]

Odesláno

Já tam mám teď 205/50/16 a když vezmu 4 lidi do auta tak mě kola zalezou do podběhu.

Máš je v TP?

[upravil dne 21.4.2008 čakom]

Guest Scratch
Odesláno

tak to tam mas opravdu dost, cca 6 cm, to je na terenak, ze bych mel unaveny pruziny???

Odesláno
Původně zaslal: čakom

Já tam mám teď 205/50/16 a když vezmu 4 lidi do auta tak mě kola zalezou do podběhu.

Máš je v TP?

A nedře pak někde něco, když je to naložený? Minulý týden jsem vezl v kufru 5 pytlů substrátu na kytky (cca 250kg) a pak to mělo skoro ideální výšku (teda nížku). :D :D :D

PS: V TP je nemám.

tak to tam mas opravdu dost, cca 6 cm, to je na terenak, ze bych mel unaveny pruziny???

Nevím proč to mám tak vysoké. A vepředu to máš snížené nebo ne?

Odesláno
Původně zaslal: VIP3R

Máš je v TP?

A nedře pak někde něco, když je to naložený? Minulý týden jsem vezl v kufru 5 pytlů substrátu na kytky (cca 250kg) a pak to mělo skoro ideální výšku (teda nížku). :D :D :D

PS: V TP je nemám.

Asi nenajdu někoho kdo by poradil co a jak se zapisem kol do TP.

Ne neštrejchá. Kola mám 7,5x16 ET 18 a gumy 205/50 a v pohodě.

Před snížením jsem mě 225/55/16 na stejnývh alu a štrějchalo to kde mohlo a po snížení jsem ty kola dozadu už nedostal.

Odesláno

Neměl by dvoje.. Jinak z toho mám vítr jako kráva z toho snížení zadku.. taky se mi zdá, že je akorát, ale na druhou stranu jsou tam origo pružiny tak snad to bude v cajku.. Prý už jsou tyhle unavenější tak si nemám dělat starosti.. fakt nevim no..

Guest Scratch
Odesláno

to VIP3R ve predu to snizene nemam, vlastne ani vzadu :-D

to stalmik: to je skoda, ze nema dvoje :-)

to cakom: pockej jak nedostal gumy do podbehu? Kvuli sirce 225 nebo vysce 55? Protoze ja mam 205/55 a rad bych snizil autak, ale nechci kvuli tomu zase kupovat zadni gumy 50 :-)

Odesláno

to VIP3R ve predu to snizene nemam, vlastne ani vzadu :-D

to stalmik: to je skoda, ze nema dvoje :-)

to cakom: pockej jak nedostal gumy do podbehu? Kvuli sirce 225 nebo vysce 55? Protoze ja mam 205/55 a rad bych snizil autak, ale nechci kvuli tomu zase kupovat zadni gumy 50 :-)

No profil 55 je 55% z šířky 225 takže výška pneu je 124mm

205/50 má výšku 102mm

205/55 113mm

S f3Rdem jsme zkoušeli jeho kola 215/45/17 na mojím autě a bylo to v pohodě.

Odesláno

hmmm, hmmm, pokud jedes na sec, tak to nejak proberem :-)

Seč je nejistá:( asi nepojedu přítelkyně jde v sobotu do práce:(

Pokuď se mi bude chtít jet samotnýmu 150km tak dojedu.

[upravil dne 22.4.2008 čakom]

Guest Scratch
Odesláno

urcite se ti bude chcit jet, takovych autaku tam bude a lidicek habakuk, cece, ja si myslim, ze mam nizsi gumu nez 10 cm (113 mm) to uz maji snad nakladaky, ne :-),

Odesláno

urcite se ti bude chcit jet, takovych autaku tam bude a lidicek habakuk, cece, ja si myslim, ze mam nizsi gumu nez 10 cm (113 mm) to uz maji snad nakladaky, ne :-),

Nechce se mi 150 km samotnýmu.

No ono je to i s patkou co je v disku a ta má 2 nebo 3 cm.

Guest Scratch
Odesláno

jsem se chtel svezt tim tvym \"kostitrasem\" abych vedel jestli kupit pruziny ci nekupit :-)

Odesláno

jsem se chtel svezt tim tvym \"kostitrasem\" abych vedel jestli kupit pruziny ci nekupit :-)

To není žádnej kostitřas:D Tak trochu to tvrdší je ale ne brutalně.

Ještě to promyslím a třeba dojedu.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...