čakom Odesláno 28. duben 2008 Odesláno 28. duben 2008 Původně zaslal: stalmik No to je docela síla.. jsem zvěadvej jak to dopadne u mě.. A to mám menší gumu než ty. Původně zaslal: Scratch ty woe, a strejchas :-) Ne ne naštěstí neštrejchám. ještě by tam šla dát podložka 5mm možná i 10mm. [upravil dne 28.4.2008 čakom] Citovat
stalmik Odesláno 28. duben 2008 Odesláno 28. duben 2008 Původně zaslal: čakom Původně zaslal: stalmik No to je docela síla.. jsem zvěadvej jak to dopadne u mě.. A to mám menší gumu než ty. Původně zaslal: Scratch ty woe, a strejchas :-) Ne ne naštěstí neštrejchám. ještě by tam šla dát podložka 5mm možná i 10mm. [upravil dne 28.4.2008 čakom] vážně začínam přemejšlet jestli tam dávat ty zadní.. Citovat
čakom Odesláno 28. duben 2008 Odesláno 28. duben 2008 Původně zaslal: stalmik Původně zaslal: čakom Původně zaslal: stalmik No to je docela síla.. jsem zvěadvej jak to dopadne u mě.. A to mám menší gumu než ty. Původně zaslal: Scratch ty woe, a strejchas :-) Ne ne naštěstí neštrejchám. ještě by tam šla dát podložka 5mm možná i 10mm. [upravil dne 28.4.2008 čakom] vážně začínam přemejšlet jestli tam dávat ty zadní.. Neboj se toho;) maximálně tam dáš podložky pod pružiny a nebo tam vrátíš origo. Citovat
stalmik Odesláno 29. duben 2008 Odesláno 29. duben 2008 tak já se nedivim, ale nejsem si jistej výsledkem.. každopádně se těšim.. Citovat
Guest Scratch Odesláno 29. duben 2008 Odesláno 29. duben 2008 kukikuk mi rikal, ze na novy model staci dat pouze predni tak nevim :-) Citovat
f3Rd@ Odesláno 29. duben 2008 Odesláno 29. duben 2008 Původně zaslal: Scratch kukikuk mi rikal, ze na novy model staci dat pouze predni tak nevim :-) kukikuk keca!!! Citovat
čakom Odesláno 29. duben 2008 Odesláno 29. duben 2008 Původně zaslal: Scratch kukikuk mi rikal, ze na novy model staci dat pouze predni tak nevim :-) Jak pouze přední? Proč né zadní? Citovat
f3Rd@ Odesláno 29. duben 2008 Odesláno 29. duben 2008 Původně zaslal: čakom Původně zaslal: Scratch kukikuk mi rikal, ze na novy model staci dat pouze predni tak nevim :-) Jak pouze přední? Proč né zadní? on rika, ze by to kleslo hodne dolu a prdel by byla niz nez predek... Citovat
stalmik Odesláno 29. duben 2008 Odesláno 29. duben 2008 Dovolím si poznamenat, že záleží na velikosti kol.. Od toho se vše odvíjí. Mě také přijde, že až vyměním pružiny klesne mi zadek auta o moc a budu tam dávat ty origa.. ale třeba se pletu Citovat
čakom Odesláno 29. duben 2008 Odesláno 29. duben 2008 Původně zaslal: stalmik Dovolím si poznamenat, že záleží na velikosti kol.. Od toho se vše odvíjí. Mě také přijde, že až vyměním pružiny klesne mi zadek auta o moc a budu tam dávat ty origa.. ale třeba se pletu Třeba budou stačit dat jen podložky aby to nekleslo o 4 ale o 2 cm a nebo změna gum. A kdy budou ty pružiny? [upravil dne 29.4.2008 čakom] Citovat
stalmik Odesláno 30. duben 2008 Odesláno 30. duben 2008 Původně zaslal: čakom Původně zaslal: stalmik Dovolím si poznamenat, že záleží na velikosti kol.. Od toho se vše odvíjí. Mě také přijde, že až vyměním pružiny klesne mi zadek auta o moc a budu tam dávat ty origa.. ale třeba se pletu Třeba budou stačit dat jen podložky aby to nekleslo o 4 ale o 2 cm a nebo změna gum. A kdy budou ty pružiny? [upravil dne 29.4.2008 čakom] No pružiny budou cca za týden až 10dní.. podložky asi potřebovat budu no.. Citovat
čakom Odesláno 30. duben 2008 Odesláno 30. duben 2008 Původně zaslal: stalmik Původně zaslal: čakom Původně zaslal: stalmik Dovolím si poznamenat, že záleží na velikosti kol.. Od toho se vše odvíjí. Mě také přijde, že až vyměním pružiny klesne mi zadek auta o moc a budu tam dávat ty origa.. ale třeba se pletu Třeba budou stačit dat jen podložky aby to nekleslo o 4 ale o 2 cm a nebo změna gum. A kdy budou ty pružiny? [upravil dne 29.4.2008 čakom] No pružiny budou cca za týden až 10dní.. podložky asi potřebovat budu no.. Pak hoď foto jak to bude vypadat. Citovat
stalmik Odesláno 2. květen 2008 Odesláno 2. květen 2008 No už mam pružiny doma tak jsem zvědav.. Akorát nevím kdyse dostanu na výměnu.. Nejdrřív to bude chtít stahovák.. Citovat
Kekros Odesláno 3. květen 2008 Odesláno 3. květen 2008 Jen tak pro info - http://www.uni-max.cz/autotechnika/ Tady je takovej menší obchůdek na domácí dílnu kdyby někdo třeba nevěděl, kde co vzít Citovat
čakom Odesláno 12. květen 2008 Odesláno 12. květen 2008 Původně zaslal: stalmik No už mam pružiny doma tak jsem zvědav.. Akorát nevím kdyse dostanu na výměnu.. Nejdrřív to bude chtít stahovák.. Už je máš na autě? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.