BoneDaddy Odesláno 18. duben 2008 Odesláno 18. duben 2008 Mohli byste sem prosím dát fotky vašich snížených Peugeotů 406 sedan? Zajímalo by mě jak moc je znát rozdílné snížení. Prosím připište k tomu ještě jaké máte snížení, výrobce pružin nebo podvozku a kde jste to či ono koupily (třeba odkaz, pokud to nebude proti pravidlům). Ještě můžete připsat jestli se vyskytly nějaké problémy při montáži nebo Vám teď snížení v něčem vadí. Časem bych to chtěl také trochu snížit, ale ještě nevím kolik, tak bych se rád inspiroval. Budu Vám vděčný. Citovat
čakom Odesláno 18. duben 2008 Odesláno 18. duben 2008 Koukni sem jsou tam nějaký fotky Jinak mám Weiteci 40/40 mm a kola 205/50/16. Citovat
BoneDaddy Odesláno 18. duben 2008 Autor Odesláno 18. duben 2008 Původně zaslal: čakom Koukni sem jsou tam nějaký fotky Jinak mám Weiteci 40/40 mm a kola 205/50/16. Děkuju. Citovat
stalmik Odesláno 18. duben 2008 Odesláno 18. duben 2008 Taky se na to chystám.. Bohužel s finanční stránkou je to horší.. Citovat
f3Rd@ Odesláno 19. duben 2008 Odesláno 19. duben 2008 ja se nechystal, ale bohuzel jsem se k tomu tak nejak dostal (praskla pruzina), tak jsem koupil snizene o 40mm (zatim jen predek), je to znat pri prejezdu vetsich nerovnosti, jinak ani ne, pripada mi to porad stejne houpavy i na tech 17\" az se z toho ch.i.n.ch.i.l.a malem poblila... Citovat
stalmik Odesláno 19. duben 2008 Odesláno 19. duben 2008 Původně zaslal: f3Rd@ ja se nechystal, ale bohuzel jsem se k tomu tak nejak dostal (praskla pruzina), tak jsem koupil snizene o 40mm (zatim jen predek), je to znat pri prejezdu vetsich nerovnosti, jinak ani ne, pripada mi to porad stejne houpavy i na tech 17\" az se z toho ch.i.n.ch.i.l.a malem poblila... No já se trošku bojim aby mi to nekleslo moc.. Hlavně v zadu.. předek chce, ale zadek nevmi.. Známý mi tvrdí že mám unavený pružiny a proto se mi zdá že je zadek akorát a že to s těmi novými půjde už třeba jen o 1cm ale kdo ví. To nikdo nezaručí.. Citovat
čakom Odesláno 19. duben 2008 Odesláno 19. duben 2008 Původně zaslal: stalmik Původně zaslal: f3Rd@ ja se nechystal, ale bohuzel jsem se k tomu tak nejak dostal (praskla pruzina), tak jsem koupil snizene o 40mm (zatim jen predek), je to znat pri prejezdu vetsich nerovnosti, jinak ani ne, pripada mi to porad stejne houpavy i na tech 17\" az se z toho ch.i.n.ch.i.l.a malem poblila... No já se trošku bojim aby mi to nekleslo moc.. Hlavně v zadu.. předek chce, ale zadek nevmi.. Známý mi tvrdí že mám unavený pružiny a proto se mi zdá že je zadek akorát a že to s těmi novými půjde už třeba jen o 1cm ale kdo ví. To nikdo nezaručí.. Aní kdyby to šlo jen o 1cm tak jízdní vlastnosti budou uplně někde jinde než ze seriovýma. Já mám auto z 95 roku a že bych měl nějak unavený pružiny se mi nezdálo... Citovat
stalmik Odesláno 19. duben 2008 Odesláno 19. duben 2008 Původně zaslal: čakom Původně zaslal: stalmik Původně zaslal: f3Rd@ ja se nechystal, ale bohuzel jsem se k tomu tak nejak dostal (praskla pruzina), tak jsem koupil snizene o 40mm (zatim jen predek), je to znat pri prejezdu vetsich nerovnosti, jinak ani ne, pripada mi to porad stejne houpavy i na tech 17\" az se z toho ch.i.n.ch.i.l.a malem poblila... No já se trošku bojim aby mi to nekleslo moc.. Hlavně v zadu.. předek chce, ale zadek nevmi.. Známý mi tvrdí že mám unavený pružiny a proto se mi zdá že je zadek akorát a že to s těmi novými půjde už třeba jen o 1cm ale kdo ví. To nikdo nezaručí.. Aní kdyby to šlo jen o 1cm tak jízdní vlastnosti budou uplně někde jinde než ze seriovýma. Já mám auto z 95 roku a že bych měl nějak unavený pružiny se mi nezdálo... no mě právě přijde, že už sám o sobě ten zadek je v pohodě a to sou tam sériový.. já fakt nevim třeba je to jen dojem.. ale zase se nechci dočkat toho že tam dam někdy sadu a budu dozadu dávat podložky na zvýšení.. Citovat
čakom Odesláno 19. duben 2008 Odesláno 19. duben 2008 Původně zaslal: stalmik Původně zaslal: čakom Původně zaslal: stalmik Původně zaslal: f3Rd@ ja se nechystal, ale bohuzel jsem se k tomu tak nejak dostal (praskla pruzina), tak jsem koupil snizene o 40mm (zatim jen predek), je to znat pri prejezdu vetsich nerovnosti, jinak ani ne, pripada mi to porad stejne houpavy i na tech 17\" az se z toho ch.i.n.ch.i.l.a malem poblila... No já se trošku bojim aby mi to nekleslo moc.. Hlavně v zadu.. předek chce, ale zadek nevmi.. Známý mi tvrdí že mám unavený pružiny a proto se mi zdá že je zadek akorát a že to s těmi novými půjde už třeba jen o 1cm ale kdo ví. To nikdo nezaručí.. Aní kdyby to šlo jen o 1cm tak jízdní vlastnosti budou uplně někde jinde než ze seriovýma. Já mám auto z 95 roku a že bych měl nějak unavený pružiny se mi nezdálo... no mě právě přijde, že už sám o sobě ten zadek je v pohodě a to sou tam sériový.. já fakt nevim třeba je to jen dojem.. ale zase se nechci dočkat toho že tam dam někdy sadu a budu dozadu dávat podložky na zvýšení.. Tak tam dej jen předek. Ještě je doma... Citovat
f3Rd@ Odesláno 20. duben 2008 Odesláno 20. duben 2008 me se taky vzdycky zdalo, ze hlavne ten predek je vysoko, unaveny pruziny me taky napadly. Ale Cakom ma kraky i v zadu a vypada to suprove. No a v nejhorsim tam das takovy ty podlozky pod pruziny - ted si nevzpomenu jak se to jmenuje, ale myslim, ze nebude potreba. Kazdopadne bude pak horsi parkovani, ja chtel jeste prodluzovat predni naraznik, ale uz ted skrtam o kdejaky patnik a po udalostech tohoto tydne jsem to uz asi definitivne vzdal. Citovat
čakom Odesláno 20. duben 2008 Odesláno 20. duben 2008 Původně zaslal: f3Rd@ me se taky vzdycky zdalo, ze hlavne ten predek je vysoko, unaveny pruziny me taky napadly. Ale Cakom ma kraky i v zadu a vypada to suprove. No a v nejhorsim tam das takovy ty podlozky pod pruziny - ted si nevzpomenu jak se to jmenuje, ale myslim, ze nebude potreba. Kazdopadne bude pak horsi parkovani, ja chtel jeste prodluzovat predni naraznik, ale uz ted skrtam o kdejaky patnik a po udalostech tohoto tydne jsem to uz asi definitivne vzdal. Ják máš vysoko přední nárazník? já ho mám 9 cm... Ty podložky pod pružiny jsem koupil s pružinama. Měl jsem strach že to bude moc nízko ale nakonec jsem je tam nedal. Citovat
stalmik Odesláno 20. duben 2008 Odesláno 20. duben 2008 Původně zaslal: čakom Původně zaslal: f3Rd@ me se taky vzdycky zdalo, ze hlavne ten predek je vysoko, unaveny pruziny me taky napadly. Ale Cakom ma kraky i v zadu a vypada to suprove. No a v nejhorsim tam das takovy ty podlozky pod pruziny - ted si nevzpomenu jak se to jmenuje, ale myslim, ze nebude potreba. Kazdopadne bude pak horsi parkovani, ja chtel jeste prodluzovat predni naraznik, ale uz ted skrtam o kdejaky patnik a po udalostech tohoto tydne jsem to uz asi definitivne vzdal. Ják máš vysoko přední nárazník? já ho mám 9 cm... Ty podložky pod pružiny jsem koupil s pružinama. Měl jsem strach že to bude moc nízko ale nakonec jsem je tam nedal. Takže pokud tomu dobře rozumím máš doma k dispozici na prodej podložky pod zadní pružiny kdyby náhodou?? Ukecal mě kamarád z jkdesign.cz, že mam koupit celou sadu a nemam se bát tak kdyby náhodou sem je potřeboval jestli by si je uvolnil a prodal mi je.. Fakt nevmi jak to dopadne, ale ta cena pro měje bezkonkurenční tak si půjčim dokud platí jeho nabídka.. Citovat
čakom Odesláno 20. duben 2008 Odesláno 20. duben 2008 Původně zaslal: stalmik Původně zaslal: čakom Původně zaslal: f3Rd@ me se taky vzdycky zdalo, ze hlavne ten predek je vysoko, unaveny pruziny me taky napadly. Ale Cakom ma kraky i v zadu a vypada to suprove. No a v nejhorsim tam das takovy ty podlozky pod pruziny - ted si nevzpomenu jak se to jmenuje, ale myslim, ze nebude potreba. Kazdopadne bude pak horsi parkovani, ja chtel jeste prodluzovat predni naraznik, ale uz ted skrtam o kdejaky patnik a po udalostech tohoto tydne jsem to uz asi definitivne vzdal. Ják máš vysoko přední nárazník? já ho mám 9 cm... Ty podložky pod pružiny jsem koupil s pružinama. Měl jsem strach že to bude moc nízko ale nakonec jsem je tam nedal. Takže pokud tomu dobře rozumím máš doma k dispozici na prodej podložky pod zadní pružiny kdyby náhodou?? Ukecal mě kamarád z jkdesign.cz, že mam koupit celou sadu a nemam se bát tak kdyby náhodou sem je potřeboval jestli by si je uvolnil a prodal mi je.. Fakt nevmi jak to dopadne, ale ta cena pro měje bezkonkurenční tak si půjčim dokud platí jeho nabídka.. podložky prodávat nebudu. přemýšlím o věčích kolech a na ty budu potom potřebovat podložky. Takže ty přední pružiny už nechceš? Citovat
stalmik Odesláno 20. duben 2008 Odesláno 20. duben 2008 Původně zaslal: čakom Původně zaslal: stalmik Původně zaslal: čakom Původně zaslal: f3Rd@ me se taky vzdycky zdalo, ze hlavne ten predek je vysoko, unaveny pruziny me taky napadly. Ale Cakom ma kraky i v zadu a vypada to suprove. No a v nejhorsim tam das takovy ty podlozky pod pruziny - ted si nevzpomenu jak se to jmenuje, ale myslim, ze nebude potreba. Kazdopadne bude pak horsi parkovani, ja chtel jeste prodluzovat predni naraznik, ale uz ted skrtam o kdejaky patnik a po udalostech tohoto tydne jsem to uz asi definitivne vzdal. Ják máš vysoko přední nárazník? já ho mám 9 cm... Ty podložky pod pružiny jsem koupil s pružinama. Měl jsem strach že to bude moc nízko ale nakonec jsem je tam nedal. Takže pokud tomu dobře rozumím máš doma k dispozici na prodej podložky pod zadní pružiny kdyby náhodou?? Ukecal mě kamarád z jkdesign.cz, že mam koupit celou sadu a nemam se bát tak kdyby náhodou sem je potřeboval jestli by si je uvolnil a prodal mi je.. Fakt nevmi jak to dopadne, ale ta cena pro měje bezkonkurenční tak si půjčim dokud platí jeho nabídka.. podložky prodávat nebudu. přemýšlím o věčích kolech a na ty budu potom potřebovat podložky. Takže ty přední pružiny už nechceš? No fakt bych je vzal, ale ten známý mi nabízí pružiny celou sadu Maxxinox 40/40 za 2750Kč což je prostě bomba. Ale neoficiálně samozřejmě.. Citovat
čakom Odesláno 20. duben 2008 Odesláno 20. duben 2008 Původně zaslal: stalmik Původně zaslal: čakom Původně zaslal: stalmik Původně zaslal: čakom Původně zaslal: f3Rd@ me se taky vzdycky zdalo, ze hlavne ten predek je vysoko, unaveny pruziny me taky napadly. Ale Cakom ma kraky i v zadu a vypada to suprove. No a v nejhorsim tam das takovy ty podlozky pod pruziny - ted si nevzpomenu jak se to jmenuje, ale myslim, ze nebude potreba. Kazdopadne bude pak horsi parkovani, ja chtel jeste prodluzovat predni naraznik, ale uz ted skrtam o kdejaky patnik a po udalostech tohoto tydne jsem to uz asi definitivne vzdal. Ják máš vysoko přední nárazník? já ho mám 9 cm... Ty podložky pod pružiny jsem koupil s pružinama. Měl jsem strach že to bude moc nízko ale nakonec jsem je tam nedal. Takže pokud tomu dobře rozumím máš doma k dispozici na prodej podložky pod zadní pružiny kdyby náhodou?? Ukecal mě kamarád z jkdesign.cz, že mam koupit celou sadu a nemam se bát tak kdyby náhodou sem je potřeboval jestli by si je uvolnil a prodal mi je.. Fakt nevmi jak to dopadne, ale ta cena pro měje bezkonkurenční tak si půjčim dokud platí jeho nabídka.. podložky prodávat nebudu. přemýšlím o věčích kolech a na ty budu potom potřebovat podložky. Takže ty přední pružiny už nechceš? No fakt bych je vzal, ale ten známý mi nabízí pružiny celou sadu Maxxinox 40/40 za 2750Kč což je prostě bomba. Ale neoficiálně samozřejmě.. Tak to jo. Citovat
Guest Scratch Odesláno 21. duben 2008 Odesláno 21. duben 2008 Původně zaslal: stalmik Původně zaslal: čakom Původně zaslal: stalmik Původně zaslal: čakom Původně zaslal: f3Rd@ me se taky vzdycky zdalo, ze hlavne ten predek je vysoko, unaveny pruziny me taky napadly. Ale Cakom ma kraky i v zadu a vypada to suprove. No a v nejhorsim tam das takovy ty podlozky pod pruziny - ted si nevzpomenu jak se to jmenuje, ale myslim, ze nebude potreba. Kazdopadne bude pak horsi parkovani, ja chtel jeste prodluzovat predni naraznik, ale uz ted skrtam o kdejaky patnik a po udalostech tohoto tydne jsem to uz asi definitivne vzdal. Ják máš vysoko přední nárazník? já ho mám 9 cm... Ty podložky pod pružiny jsem koupil s pružinama. Měl jsem strach že to bude moc nízko ale nakonec jsem je tam nedal. Takže pokud tomu dobře rozumím máš doma k dispozici na prodej podložky pod zadní pružiny kdyby náhodou?? Ukecal mě kamarád z jkdesign.cz, že mam koupit celou sadu a nemam se bát tak kdyby náhodou sem je potřeboval jestli by si je uvolnil a prodal mi je.. Fakt nevmi jak to dopadne, ale ta cena pro měje bezkonkurenční tak si půjčim dokud platí jeho nabídka.. podložky prodávat nebudu. přemýšlím o věčích kolech a na ty budu potom potřebovat podložky. Takže ty přední pružiny už nechceš? No fakt bych je vzal, ale ten známý mi nabízí pružiny celou sadu Maxxinox 40/40 za 2750Kč což je prostě bomba. Ale neoficiálně samozřejmě.. a nemel by dvoje?????? Citovat
VIP3R Odesláno 21. duben 2008 Odesláno 21. duben 2008 Původně zaslal: čakom podložky prodávat nebudu. přemýšlím o věčích kolech a na ty budu potom potřebovat podložky. Takže ty přední pružiny už nechceš? Co máš za přední pružiny na prodej? Možná bych měl zájem... Citovat
čakom Odesláno 21. duben 2008 Odesláno 21. duben 2008 Původně zaslal: VIP3R Původně zaslal: čakom podložky prodávat nebudu. přemýšlím o věčích kolech a na ty budu potom potřebovat podložky. Takže ty přední pružiny už nechceš? Co máš za přední pružiny na prodej? Možná bych měl zájem... Koukni sem Citovat
VIP3R Odesláno 21. duben 2008 Odesláno 21. duben 2008 Původně zaslal: čakom Koukni sem Jo, už jsem to našel. Asi bych ale stejně musel koupit celou sadu - jak dám na auto 16\" kola, tak je zadek děsně vysoko. Kdybych dal jen přední, tak by to bylo asi ještě horší... Ale promyslím to, kdyžtak se ozvu. Citovat
Guest Scratch Odesláno 21. duben 2008 Odesláno 21. duben 2008 Původně zaslal: VIP3R Původně zaslal: čakom Koukni sem Jo, už jsem to našel. Asi bych ale stejně musel koupit celou sadu - jak dám na auto 16\" kola, tak je zadek děsně vysoko. Kdybych dal jen přední, tak by to bylo asi ještě horší... Ale promyslím to, kdyžtak se ozvu. ja mam 16 a zadek cca 4 cm nad gumou, takze tam moc mista na snizovani o 4 cm dolu nejni..... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.