Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

jó a ještě k tomu CRX-sám píšeš,že jsi tam foukal 2,5.což potvrzuje moje tvrzení o pár příspěvku výše-že to deformuje běhou a musíš více foukat. a že na CRX je 2,5 bar moc je asi jasné-váží kolem 1000kg.pro srovnání-do oktávky patří 2,2 baru při stejné šířce.ale je to jedno,myslel jsem to dobře-chtěl jsem jen poradit...(myslím,že o tom něco vím :D )

Odesláno
Původně zaslal: klumir

jó a ještě k tomu CRX-sám píšeš,že jsi tam foukal 2,5.což potvrzuje moje tvrzení o pár příspěvku výše-že to deformuje běhou a musíš více foukat. a že na CRX je 2,5 bar moc je asi jasné-váží kolem 1000kg.pro srovnání-do oktávky patří 2,2 baru při stejné šířce.ale je to jedno,myslel jsem to dobře-chtěl jsem jen poradit...(myslím,že o tom něco vím :D )

ok tak má 4,5 (nevím nikdy jsem ho doma neměl) ale gumu o profilu 115,5 mm na 6 palc v klidu obuješ a nijak moc to pneu nezdeformuje. 2,5 musíš foukat do tak nízké pneu i když to dáš na disk 6 palc pokud nechceš pneu nebo disk narazit na prvním kamínku (ten tlak není kvůli deformaci). Taky o tom něco vím - jak ze školi tak z praxe (pár aut jsem už postavil)

Nechci se s nikým přít - taky jen radím ze zkušenosti:super

Odesláno

O.K. takže mír.teď už záleží na Viperovi86,jak to udělá.oba jsme se snažili poradit s nejlepším vědomím a svědomím :super

jen pro úplnost dodávám zdroj mých zkušeností-už pár let provozuji pneuservis(tím nechci tvrdit že jsem sežral všechnu moudrost) :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...