klumir Odesláno 21. duben 2008 Odesláno 21. duben 2008 jó a ještě k tomu CRX-sám píšeš,že jsi tam foukal 2,5.což potvrzuje moje tvrzení o pár příspěvku výše-že to deformuje běhou a musíš více foukat. a že na CRX je 2,5 bar moc je asi jasné-váží kolem 1000kg.pro srovnání-do oktávky patří 2,2 baru při stejné šířce.ale je to jedno,myslel jsem to dobře-chtěl jsem jen poradit...(myslím,že o tom něco vím ) Citovat
matador Odesláno 21. duben 2008 Odesláno 21. duben 2008 Původně zaslal: klumir jó a ještě k tomu CRX-sám píšeš,že jsi tam foukal 2,5.což potvrzuje moje tvrzení o pár příspěvku výše-že to deformuje běhou a musíš více foukat. a že na CRX je 2,5 bar moc je asi jasné-váží kolem 1000kg.pro srovnání-do oktávky patří 2,2 baru při stejné šířce.ale je to jedno,myslel jsem to dobře-chtěl jsem jen poradit...(myslím,že o tom něco vím ) ok tak má 4,5 (nevím nikdy jsem ho doma neměl) ale gumu o profilu 115,5 mm na 6 palc v klidu obuješ a nijak moc to pneu nezdeformuje. 2,5 musíš foukat do tak nízké pneu i když to dáš na disk 6 palc pokud nechceš pneu nebo disk narazit na prvním kamínku (ten tlak není kvůli deformaci). Taky o tom něco vím - jak ze školi tak z praxe (pár aut jsem už postavil) Nechci se s nikým přít - taky jen radím ze zkušenosti:super Citovat
klumir Odesláno 21. duben 2008 Odesláno 21. duben 2008 O.K. takže mír.teď už záleží na Viperovi86,jak to udělá.oba jsme se snažili poradit s nejlepším vědomím a svědomím jen pro úplnost dodávám zdroj mých zkušeností-už pár let provozuji pneuservis(tím nechci tvrdit že jsem sežral všechnu moudrost) Citovat
kozelka Odesláno 21. duben 2008 Odesláno 21. duben 2008 já mám na 7,5 palcích kolech 195/50 Bravuris 15\" a pohoda, nestoji to moc a je to ok, jen jsou ty kola tak 4 mm od podbehů, takže to moc nezatezovat Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.