Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Fólie


Kamil 306

Recommended Posts

Cau ..

Mne delali puvodni 406ku v JKStudiu v Praze. Sidli na Kutnohorsky za Prumyslovou. Link je http://www.jkstudio.cz .. ted maji nejaky divoky stranky a delaji toho vic, driv delali ciste okna.

Na cely auto me to stalo nejakych 4500, bylo to za 4 hodiny hotovo a jeste jsem dostal doklad na bezpecnostni folie, abych to mohl dat do ucetnictvi ;-). Jsou tam prijemny a vstricny. Takze muzu jen doporucit :).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 4 týdny později...

Firma ve Zlíně. folie na 306ku 5dveří za 4300kč. ( asi před rokem) dělá buď takové ty s kovovým leskem nebo normální tmavý. číslo se musím podívat doma na jeho razítko co mi někde nechal na papírech. Takže nejdřív zítra :-)) Montáž bez vyndávání skel za zhruba 4hoďky. Zatím drží a není žádný problém.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak cenu samotných folií netuším. každopádně bych to sám asi nedělal. A hlavně bych koupil nějaký kvalitnější ne ty bordely co prodávají na benzince. Každopádně moje cena byla těch 4300kč. s montáží. Dělal to asi tak 3,5hodky tak dejme tomu že si vzal za práci 1000-1500kč. Takže za 3tis to snad někde koupíš. Ikdyž ten človíček mi tvrdil že to kupuje někde z USA tak nevím jestli tu je někde Dovozce a jakou on má slevu když to dělá jako firma. Zkus prohledat internet určitě bude nějaký prodejce. např. Foliatec - třeba tam by ti k tomu řekli víc

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 2 týdny později...

No já si dřív dával sám fólie na 205ku a bylo to utrpení, takže pokud se do toho budeš pouštět tak hodně štěstí a pevný nervy.

Jinak ve Vodňanech to dělají ... chtějí 3500 za celý auto, ty fólie jsou kvalitní, dáš tam auto ráno a večer je hotový .... však se tam brzo taky chystám :D

Číslo můžu dodat ..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...