jiri.wolf Odesláno 16. duben 2008 Odesláno 16. duben 2008 Technický dotaz - jak nejlépe oddělit \"blok spojky\" od bloku motoru na monobloku (peugeot 205, 954 ccm, r.v. 1986)? Citovat
Marcel505 Odesláno 16. duben 2008 Odesláno 16. duben 2008 Jakej je to motor? XK5 nebo něco podobnýho? Jednou mi to popisoval kamarád že měnil spojku na 305 monobloku a že to nebyla zrovna zábava. Nejlíp kdybys měl foto... Citovat
Hafity Odesláno 17. duben 2008 Odesláno 17. duben 2008 Na 305 jsem neměl tu čest, ale od těch, kteří to absolvovali jsem slyšel, že je tam zapotřebí nějaký speciální stahovák, akorát už nevím k čemu. U 205 to jde celkem dobře. Je to sice už dlouho, ale párkrát jsem to dělal. Poloosy tuším mohou zůstat. Olej samo vypustit. Potom vůkol hafo šroubků + jeden, kterej je takovej zašitej zezadu. Při zpětné montáži je lepší sundat ten oválnej plechovej kryt, aby se dalo točit s kolama. Oproti klasickým spojkám se totiž musí trefit dvě vícedrážkové hřídele. Dobré je také zkontrolovat takový váleček s vnitřními drážkami, který spojuje dvě části jedné hřídele. Jinak lamela, přítlačák a ložisko už běžným postupem. Doufám, že jsem nic nevynechal, nebo něco zbytečně nepřidal.... Citovat
jiri.wolf Odesláno 17. duben 2008 Autor Odesláno 17. duben 2008 Hafity: olej vypuštěnej samo mám, ten dekl jsem dokonce už taky sundal, ale asi jsem přehlídnul ten zašitý šroub (i když jsme do toho čučeli dva, takže fakt nevím...). Jelikož se mi nedaří ten komplet oddělit - odchlípne se jakoby u chladiče, ale ven nejde. Jakoby držel dole a vzadu.... Citovat
Hafity Odesláno 17. duben 2008 Odesláno 17. duben 2008 Původně zaslal: jiri.wolf Hafity: olej vypuštěnej samo mám, ten dekl jsem dokonce už taky sundal, ale asi jsem přehlídnul ten zašitý šroub (i když jsme do toho čučeli dva, takže fakt nevím...). Jelikož se mi nedaří ten komplet oddělit - odchlípne se jakoby u chladiče, ale ven nejde. Jakoby držel dole a vzadu.... To je přesně ono! Je tam takovej nenápadnej, hajzlík jeden! Už nevím, jestli to je klasický šroub, nebo šteft s maticí. Je to utopený mezi těma různejma žebrama toho hliníkovýho odlitku. Myslím, že by měl být vidět zezadu zespoda. [upravil dne 17/4/2008 Hafity] Citovat
jiri.wolf Odesláno 17. duben 2008 Autor Odesláno 17. duben 2008 Tak toho šrouba nemůžu najít Nějaké další nápady? Je to tenhle motor: [upravil dne 17/4/2008 jiri.wolf] Citovat
Hafity Odesláno 17. duben 2008 Odesláno 17. duben 2008 Nevím, jestli to dokážu dobře popsat. Všechny šrouby, které jsi zatím odmontoval, měly hlavy stejným směrem. Ten, který hledáš je umístěný JINAK, než všechny ostatní. Je možné, že je z opačné strany, než jsou ty ostatní. A je možné, že už jsi ho uviděl, ale vzhledem k jeho umístění jsi usoudil, že to nebude on. Klame tělem mrška! A pak je ta horší varianta, že je to zakouslý na tom válečku s vnitřním drážkováním. To už jsem taky zažil.... Citovat
jiri.wolf Odesláno 17. duben 2008 Autor Odesláno 17. duben 2008 a jak se řeší ta horší varianta? Citovat
jiri.wolf Odesláno 17. duben 2008 Autor Odesláno 17. duben 2008 týýý jo, tak už je to dole! byl tam važne jeden šroubek schovanej zezadu zespodu (jak němec v krytu ). Díky moc za radu! Citovat
Hafity Odesláno 17. duben 2008 Odesláno 17. duben 2008 Původně zaslal: jiri.wolf týýý jo, tak už je to dole! byl tam važne jeden šroubek schovanej zezadu zespodu (jak němec v krytu ). Díky moc za radu! To je fofr! To máš notebook vedle auta?:papa Citovat
ch.i.n.ch.i.l.a Odesláno 17. duben 2008 Odesláno 17. duben 2008 [upravil dne 17/4/08 ch.i.n.ch.i.l.a] Citovat
jiri.wolf Odesláno 17. duben 2008 Autor Odesláno 17. duben 2008 Hafity: ee, mám rychlou spojku, když řeším spojku Citovat
Hafity Odesláno 17. duben 2008 Odesláno 17. duben 2008 Původně zaslal: jiri.wolf Hafity: ee, mám rychlou spojku, když řeším spojku :super:super Citovat
EXI.60 Odesláno 18. duben 2008 Odesláno 18. duben 2008 ja jsem taky dělal spojku na monobloku na 205,1,4.taky mě ten šroub vydrbal,hledal jsem to 2 hodiny kde to drží.nakonec jsem to našel.zbytek v pohodě,když se tim trochu člověk zabyva.mě se prolomila ta hlavní paka ktera jde z venku(jak to tlači ta tyčka od lanka)na ložisko.nemohl jsem ji sehnat,prolomilo se to přimo na te kuličce co je na šroubu a vprostřed přenaši silu na opačnou stranu.tak jsme to s kamošem v praci zavařily.už rok a pul drží.a přitom je to nějaka pružna ocel. jen tak pro zajimavost. Citovat
dýzl Odesláno 18. duben 2008 Odesláno 18. duben 2008 Vypadá to jako na monobloku co jsemměl na BX14RE.Všechno odšroubované a přesto to nešlo oddělit,až jsem za to vzal ještě větší silou a něco prasklo,tak poté jsem na toho hajzlíka šroubka přišel.Odešel mi tisícihran na té spodní hřídeli,která již jde do převodovky,skrz to jsem musel koupit celý motor. a ten mi teď leží ve sklepě. Citovat
kobra Odesláno 18. duben 2008 Odesláno 18. duben 2008 já mám rezervní motor v garáži na dvoukoláku , tak se na toho němce v krytu zajdu podívat a dám vědět nějakou fotečkou , kde-že to je Citovat
Neon Odesláno 19. duben 2008 Odesláno 19. duben 2008 Původně zaslal: kobra já mám rezervní motor v garáži na dvoukoláku , tak se na toho němce v krytu zajdu podívat a dám vědět nějakou fotečkou , kde-že to je 17.4 ve 12:43 ale psal, že už to má ... Citovat
Marcel505 Odesláno 19. duben 2008 Odesláno 19. duben 2008 Původně zaslal: Neon Původně zaslal: kobra já mám rezervní motor v garáži na dvoukoláku , tak se na toho němce v krytu zajdu podívat a dám vědět nějakou fotečkou , kde-že to je 17.4 ve 12:43 ale psal, že už to má ... A proto sem kobra dá fotku aby to pro ostatní bylo hned jasné, protože při použití hledání se to už nebude muset řešit... Citovat
Neon Odesláno 19. duben 2008 Odesláno 19. duben 2008 Původně zaslal: Marcel505 A proto sem kobra dá fotku aby to pro ostatní bylo hned jasné, protože při použití hledání se to už nebude muset řešit... No jasný, takhle to tu přeci každej dělá, že použije hledání ... :D:D Spíš to tady bude za nějakou dobu znovu jako dotaz ... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.