Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Šebetov - chcete mě???  

1. 1. Šebetov - chcete mě???

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Kdyby byl letošní Šebetov v jiném termínu než 12. a 13. července, jel bych. Ale protože 12. a 13. 7. je jediný termín z celých prázdnin, kdy nemůžu, bude letos Šebetov bez Garfielda.

Odesláno

Ze šebetova se stává pomalu takový \"Piloťák\".

Prostě jednou za rok, pohoda, skvělé ceny, skvělé koupání ... za chvíli na něm budeme snad i \"pasovat\" nové členy.

Ano, existují jiná, možná i hezčí místa, ale to, že Šebetov byl první, to už mu nikdo neodpáře.

ad anketa: ... že se ptáte ! :cool:

Odesláno

ahoj, vychazi druhej vykend na 12. A 13. Cervenec, je tomu tak...? Kdy vlastne bude rozhodnuto zda sraz bude nebo nebude, v praci je dost nestasnej zpusob hlaseni dovoleny, celkem uz to pomalu plus minus potrebuju vedet nejlip do konce dubna, bude se to vedet a tak, smim li se ptat? Dik T.

Odesláno

Jelikoz letosni sraz na Seci nestiham, tak jsme se tesil na Sebetov, jako na muj prvni PC sraz, ale bohuzel neprijedu, protoze se mi to krizi s jinou vyznamnou akci a tou je Masters Of Rock festival ve Vizovicich:(

Odesláno

Já tam pro změnu nebyl vůbec nikdy (členství v klubu až od letoška to vysvětluje :)), takže bych se moc rád podíval :mrk

Odesláno

taky prilitneme :-), tohle si proste doma prosadim, a jestli ne, tak bude mrtvej scratch

Odesláno
Původně zaslal: Pata

ja tam minule nebyl, ale po Seci si Sebetov nenecham ujit :super

Paťo, po Šebetově budeš pracně shánět spolubydlící... :D

Myslím, že Pe.tr už se nechytne :ticho

My jedeme určitě :)

Odesláno
Původně zaslal: @re

Původně zaslal: Pata

ja tam minule nebyl, ale po Seci si Sebetov nenecham ujit :super

Paťo, po Šebetově budeš pracně shánět spolubydlící... :D

Myslím, že Pe.tr už se nechytne :ticho

My jedeme určitě :)

:bacha:bacha:bacha :aut

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...