Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

dodělání dešťového senzoru


zub

Recommended Posts

Zdar chlapi,

doufám že svým dotazem nikoho nenaštvu, potřeboval bych vědět jak rozchodit dešťový senzor, koupil sem 306-ku byla bouraná, měněno přední sklo, ale pod střešním tapecíngem sem našel dešťový senzor, je normálně napojený na kabelu, ale něco chybí aby fungoval, na páčce je nánis auto, ale sťěrače fungují normálně na cyklovač, nemá někdo představu jaké jsou odlišnosti u auta se senzorem a bez něj. relátka atd. díky za každou radu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jaké tam máš sklo?Mělo by být s takovým okýnkem u zrcátka a na zrcátku plast,co ho překrývá.Je možný,že senzor funguje,můj se choval stejně,po výměně skla začal fungovat,protože na starym skle nebyli silikonový polštářky,který jsou důležitý,bez nich senzor nefunguje.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jak psal Olda, pokud senzor neni priplesklej na skle a nema se sklem opticky kontakt, tak se chovaji sterace jako s klasickym cyklovacem, ted pevna casova prodleva. Blby akorat je ze pokud ti vymenili sklo bez drzacku senzoru, tak jedina moznost je sehnat ty drzacky a prilepit je tam dodatecne, popr zase vymenit cele sklo s drzaky senzoru a okynkem na senzor

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Díky za rady, já mám zatím senzor pod tapecírungem, ale mám v plánu koupit od PeterG jeho senzor pro sichr kdyby ten můj nefungoval chci koupit i zrcátko, ale nevím jestli k tomu nebudu potřebovat ještě něco, můj senzor je na kabelu, ale skrytý pod střešním osvětlením, zatím.

Díky za rady

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

zrcatko s krytem senzoru ma jine uchyceni nez obycejne zrcatko, to je prvni problem, druhy je sehnani tech drzacku, treti pak prilepit je na sklo, ty dva posledni se jakz takz daji vyresit, ja drzacky sehnal i se senzorem, sehnat by se daly asi i v nejake firme ktera skla vymenuje, nebo na vrakovisti z nejakeho rozbiteho skla, prilepit se daji lepidlem, kterym se lepi predni skla aut, je ale treba pouzit nater primeru jak na sklo tak na drzacek, pac jinak to po mesici odpadne, testoval jsem asi 5 ruznych lepidel, vzdycky mi to ale po kratsi nebo delsi dobe upadlo ( zvlast kdyz na to svitilo v lete slunce ).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Původně zaslal: zub

s přilepením snad nebude problém, mám známého který dělá v autosklech, takže by mi to snad přilepil. uvidíme.

tak ho zaukoluj at zkusi sehnat i ty drzacky ;) jsou stejny i u 406tek, tak by neco sehnat mohl,

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

pokud je na tom silikonovem ctverecku otisk prstu tak se da navlhcenym hadrikem, kterej nepousti chlupy otrit, to mam vyzkouseny, taky jsem ty ctverecky mel upatlane, takze jsem je normalne omyl mydlovou vodou a otrel navlhcenou uterkou z mikrovlakna a funguje mi to spolehlive

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 1 měsíc později...
Původně zaslal: klm16

zdravim zub ozvi sa mi na icq ty si robil, kablovacku od senzora potrebujem nieco vediet...

mozno vezmem od teba aj ten senzor...

248-466-020

dik klm

ja to dodelaval vcetne kabelaze, misto originalniho casovaciho rele pod palubkou, budu mit na prodej senzor i s kompletni kabelazi a potrebnyma relatkama, jaky mas rocnik auta ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...