S.ilw.R Odesláno 13. duben 2008 Odesláno 13. duben 2008 chtěl bych se optat,jestli to jde nějak udělat,když jsem například v myčce a chci sklopit zrcátka,abych se nemusel kvůli tomu zamykat v autě.Jestli se zrcátka sklopějí i zmáčknutí nějakého tlačítka..Děkuji.. Citovat
Jamesz Odesláno 13. duben 2008 Odesláno 13. duben 2008 Tuto funkci májí fšechny 407sedmy?! Nebo dle výbavy? řekl bych že to nemám (sklápění při zpátečce) Citovat
mate59 Odesláno 13. duben 2008 Odesláno 13. duben 2008 aut.nastavenie spatných zrkadiel nemá 407 Confort,od Exekutive vyššie je možnosť Pack Premium za 15000,-Kč príplato ako dodatočná výbava. Citovat
Jamesz Odesláno 13. duben 2008 Odesláno 13. duben 2008 Takže pokud jsem to správně pochopil od Executive jen za příplatek 15k,- ?! A která výbava to \"již\" má v sobě? Comfort - nesklápí ani při zamykání auta C4 Picasso to má a určitě to není nejvyšší výbava... Citovat
S.ilw.R Odesláno 14. duben 2008 Autor Odesláno 14. duben 2008 Původně zaslal: Dave_k Manuál mluví jasně. super děkuji.. Citovat
Matuska Odesláno 15. duben 2008 Odesláno 15. duben 2008 Původně zaslal: Dave_k Manuál mluví jasně. V manuálu se nedočtu, který model má nastavení zrcátek pro couvání a který ne. Musel jsem si to vyzkoušet, abych zjistil, že ve výbavě EXECUTIVE to nefunguje. Při zajíždění do omezeného prostoru můžu zrcátka přiklopit ke sklům kliknutím (k sobě) na ovladač \"zrcátko L/P\", jak píšou v manuálu. [upravil dne 15.4.2008 Matuska] Citovat
AnotherOne Odesláno 15. duben 2008 Odesláno 15. duben 2008 Nie je to možné aktivovať v riadiacej jednotke v servise? Sklápanie zrkadiel pri zamknutí sa dá deaktivovať, možno sklápanie pri cúvaní sa dá zas aktivovať - neskúšal to niekto? Bolo by zaujímavé takto ušetriť 15k za doplnkovú výbavu Citovat
Jamesz Odesláno 15. duben 2008 Odesláno 15. duben 2008 Chápu, jen taková drobnost...jak se dá poznat jestli to auto má? Když se to nastvuju dám zpátečku, nastavím příslušné zrcátko, nechávám zpátečku, vypnu auto, vystoupím zamknu?! (tím se to uloží?!) Po opětovném nastoupení, nastarování, zařazení 1 se vrátí do původní polohy?! AnoteherOne : Tak nejako by sa to malo správať. Over si to ale podľa VIN v peugeot servis boxe. Tak nevím :I Doplňková funkce vnějšího zpětného zrcátka RETRO EXT RABAT ELEC COND + PASS SANS MEMOIRE AnoteherOne : Prečo si tam nenavolíš ako jazyk češtinu. Síce neviem po francúzsky, ale Sans memoire by mohlo znamenať bez pamäte, čiže tú funkciu nemáš. Ja tam mám EL NAST VONK SPATNÉHO ZRKADLA BEZ PAMATE Ale možno to stačí aktivovať v servise - neskúšal to niekto? Češtinu tam navolenou samozřejmě mám a zrovna tenhle řádek je F... tak nevím.. To by mě tak zajímalo...no asi zkusím vybrat SK... Tak je to jasné Doplnková funkcia vonkajšieho spätného zrkadla EL NAST VONK SPATNÉHO ZRKADLA BEZ PAMATE SK rulez AnoteherOne : Ešte že si rozumieme Aj tak by ma zaujímalo, či to nestačí povoliť na diagnostike. Hardvér k tomu máme všetok, možno to je len zablokované. To by mě tak zajímalo... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.