Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

chtěl bych se optat,jestli to jde nějak udělat,když jsem například v myčce a chci sklopit zrcátka,abych se nemusel kvůli tomu zamykat v autě.Jestli se zrcátka sklopějí i zmáčknutí nějakého tlačítka..Děkuji..

Odesláno

aut.nastavenie spatných zrkadiel nemá 407 Confort,od Exekutive vyššie je možnosť Pack Premium za 15000,-Kč príplato ako dodatočná výbava.

Odesláno

Takže pokud jsem to správně pochopil od Executive jen za příplatek 15k,- ?!

A která výbava to \"již\" má v sobě?

Comfort - nesklápí ani při zamykání auta

C4 Picasso to má a určitě to není nejvyšší výbava...

Odesláno
Původně zaslal: Dave_k

Manuál mluví jasně. :papa

V manuálu se nedočtu, který model má nastavení zrcátek pro couvání a který ne. Musel jsem si to vyzkoušet, abych zjistil, že ve výbavě EXECUTIVE to nefunguje. Při zajíždění do omezeného prostoru můžu zrcátka přiklopit ke sklům kliknutím (k sobě) na ovladač \"zrcátko L/P\", jak píšou v manuálu.

[upravil dne 15.4.2008 Matuska]

Odesláno

Nie je to možné aktivovať v riadiacej jednotke v servise? Sklápanie zrkadiel pri zamknutí sa dá deaktivovať, možno sklápanie pri cúvaní sa dá zas aktivovať - neskúšal to niekto? Bolo by zaujímavé takto ušetriť 15k za doplnkovú výbavu :D

Odesláno

Chápu, jen taková drobnost...jak se dá poznat jestli to auto má?

Když se to nastvuju dám zpátečku, nastavím příslušné zrcátko, nechávám zpátečku, vypnu auto, vystoupím zamknu?!

(tím se to uloží?!)

Po opětovném nastoupení, nastarování, zařazení 1 se vrátí do původní polohy?!

AnoteherOne :

Tak nejako by sa to malo správať. Over si to ale podľa VIN v peugeot servis boxe.

Tak nevím :I

Doplňková funkce vnějšího zpětného zrcátka RETRO EXT RABAT ELEC COND + PASS SANS MEMOIRE

AnoteherOne :

Prečo si tam nenavolíš ako jazyk češtinu. Síce neviem po francúzsky, ale Sans memoire by mohlo znamenať bez pamäte, čiže tú funkciu nemáš.

Ja tam mám EL NAST VONK SPATNÉHO ZRKADLA BEZ PAMATE

Ale možno to stačí aktivovať v servise - neskúšal to niekto?

Češtinu tam navolenou samozřejmě mám a zrovna tenhle řádek je F... tak nevím..

To by mě tak zajímalo...no asi zkusím vybrat SK...

Tak je to jasné

Doplnková funkcia vonkajšieho spätného zrkadla EL NAST VONK SPATNÉHO ZRKADLA BEZ PAMATE

SK rulez

AnoteherOne :

Ešte že si rozumieme

Aj tak by ma zaujímalo, či to nestačí povoliť na diagnostike. Hardvér k tomu máme všetok, možno to je len zablokované.

To by mě tak zajímalo...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...