Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

teče olej


graver

Recommended Posts

Odněkud mi začal téct olej (nic divného samo o sobě :-), ale když zvednu dekl, je motor postříkaný a olej je snad v každé prohlubni. Teče to docela dost - stačí, aby auto chvíli stálo a je to na silnici. Při spuštěném motoru není nic vidět, ale musí to být shora - odkud to může jít? Těsnění pod víkem rozvodů? Nebo (jako u kolegy) zamrzlá drátěnka v olej. víku (ale z otvoru měrky nic nejde)?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Guest NiceOne

Někde máš prostě díru. Jako jsem měl já:( Je divný že není vidět odkud to teče(máš tam ještě nějakej olej?:)). To že je to rozstříkaný může být tím, že to teče zvrchu, směrem k alternátoru a ta jeho vrtulka to rozstříká všude. Zkontroluj to víčko a všechny hadice co od něj vedou.

Přečti si:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No ne ze by se mi stalo neco podobneho, ale dneska jsem dal auto poprve v te zime do garaze na chalupe, kam se normalne v zime nedostanu, ale s GY UG6 jsem to projel. Asi jsem to nemel delat, protoze jsem zjistilk, ze je tam slusny flek od oleje. Urcite to driv nekapalo, alespon ne v takovem mnozstvi. Na rysce to vypada dobre. Nemel jsem ale chut lezt pod auto a z vrchu je vsechno suchy :-( Olej vypada na motorovy. Ted jsem ho menil, takze je celkem jeste pekne mazlavej a ne uplne cernej jak bota. Voda v tom nebyla, jen cistej olej. Je mozny aby to prestalo tect, ted kdyz se oteply? Nechce se me to nechavat pretesnovat nebo neco podobneho :( Je to na 2,1 TD (406)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...