Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nema nahodou niekto foto Peugeot 406 coupe znizene o 40 mm od serie, rad by som videl ako to vyzera a ci tam nebudu nejake vedlajsie ucinky, aby som potom nebol prekvapeny,ked ho tam budem montovat. :o Nikde na internete som ziadnu fotku nenasial. :)

Odesláno

Zdravím...

mám 40mm weitecy na obou nápravách...

kola mám 18\" a pneu 225/40 R18.... trošku to ztvrdlo ale nic hrozného, pořád je to komfortní...

Perfektně to sedí... Už bych neměnil.... tady je topic

Tady fotky:

alu_na_aute04.JPG

alu_na_aute06.JPG

alu_na_aute08.JPG

alu_na_aute09.JPG

alu_na_aute11.JPG

alu_na_aute10.JPG

Odesláno

@re: nemůžu si pomoct, ale tvoje Coupé je prostě nádherný. :super A to Tomovo taky... slint. :D

Jinak, jakou máš zkušenost s kvalitou těch tlumičů od Weitechu? Máš pevný, nebo štelovatelný?

P.S.: Už mám na autě taky Fever 5R, akorát celostříbrný. :)

Odesláno

Dik moc za foto, aj za rady. Takze som akurat zistil,ze to chcem mat asi este nizsie. :-) Skusim znizenie o 60 mm... Nevie nahodou niekto o kolko je znizeny tento strieborny krasavec na foto, Je uuplne dokonaly. Presne tak chem amt znizene svoje. Posielam link... prva fotka

post-0-14109599883676_thumb.jpg

Odesláno
Původně zaslal: Fakir

@re: nemůžu si pomoct, ale tvoje Coupé je prostě nádherný. :super A to Tomovo taky... slint. :D

Jinak, jakou máš zkušenost s kvalitou těch tlumičů od Weitechu? Máš pevný, nebo štelovatelný?

P.S.: Už mám na autě taky Fever 5R, akorát celostříbrný. :)

Děkuji za pochvalu... :super Snažím se auto udržet v co nejlepším možném stavu... je to můj mazel :)

tlumiče mám originální, mám jen jiné pružiny...

To Ronnie008:

Všude píšou, že pokud chceš auto snížit díly pružinám o více než 40mm, měl bys vyměnit i tlumiče... třeba jako to má tom406. Kdyby měl ještě menší ET, vypadalo by to jako u toho stříbrného coupé...

Odesláno

jj,mel to jeden kluk z Hradce,auto je uz rok prodany,ted ma hondu s2000.Ztoho stribrneho mam na svym aute predni origo lizatko,pac me chybelo

nabizel me i ty kola,ale na me jsou 19\" extrem:mrk

PS:predni naraznik mel prodlouzen o 6cm!!

[upravil dne 11/4/08 genzer]

[upravil dne 11/4/08 genzer]

Odesláno
Původně zaslal: Ronnie008

Genzer a ten WEITEC podvozok mal aj s tlmicmi,alebo iba pruziny?

Tlumice stavitelné KONI,foto zepředu uz nemam,prisel jsem o ne pri reinstalu PC

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...