Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

307 2,0HDi 2001


PatoRS

Recommended Posts

Ahojte nasiel som jednu dobru ponuku na jazdenu a mierne poskodenu 307ku s 2,0HDi motorom rocnik 2001. Ma najazdenych nejakych 170000km inac vyzera celkom pekne. Poradte ist do tohto modelu? Spotreba? Pocul som ze je dost poruchove? je to pravda? Dakujem za kazde reakcie od Vas majitelov 307-iciek. Ahojte

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ahoj mám jednu z posledních T5 break z 12/2005 najeto 43 tkm a krom relé na ovládání větráku chladice (měněno 2x v rámci záruky) jsem žádnou závadu neměl - 2,0 hdi 66kw vstřikování bosch, spotřeba 6,7l, jinak nebrat 66kw se vstřikováním siemens - je to znatelně línější a u 79kw se připrav že se bude měnit spojka a setrvačník a celkem rychle rezne výfuk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nedaj sa oklamat vzhladom tak ako ja, peugeot uz nie je ten co byval....bezporuchove auto sa skoncilo vyrobou 405. Pri 110ps je to velmi nehospodarna prevadzka /mam SW/ . Ak si sikovny tak niektore veci sa daju urobit aj mimo servis=uspora financii. Ja uz len podla tejto diskusie by som dal peugeotu kosom, bohuzial som ju nasiel neskoro.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vlado má pravdu, u čtyřletý 406 výměna v rámci garance , přední kapota- z důvodu koroze, přední dveře a zadní opravovány - zase z důvodu koroze.Auto jsem kupoval nové, řekli mně výrobní vada a že nejsem sám. Když jsem mněl 405 tak byla stará 10 let a ani náznak koroze, a to co čtu o 307 tak bych ji nechtěl ani zadarmo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

PatoRS : no mohl by si mít kliku na dobrý kousek, ale u roku 2001 tomu moc nevěřím...

Nám s manželkou se 307 SW hrozně líbila, tak jsme do ni nakonec šli, ikdyž mě dvorní mechanici varovali, že je to jako když na starou bábu navlíkneš pěkný hadry, ať do ni nechodím, já šel, koupil, vyzkoušel a po čtyřech měsících opět prodával a byl jsem rád, že jsem ji udal do AAA, kde za mě převzali odpovědnost a ručili za ni oni a nechtěl bych vidět chudáka, který si ji koupil. U tý se začalo srát snad všechno, o čem se tady v diskuzích mluví. :bacha Fakt vydařený kousek a to byl rok výroby 2004.

Někdo nedá na 307 dopustit, ale já ti ji teda nedoporučuju a já osobně už nikdy více...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

mám ve firmě 2.0HDi rok 2001 a bez vážnějších problémů. Jediný vážný problém byla výměna vstriřkování a to odešlo z důvodu 1/2 ročního stání bez pohybu. Těmto motorům nedělá prý dobře, když dlouho stojí. Máme najeto poctivých 130.000 (kupoval jsem auto nové) a vystřídalo se v něm několik řidičů a auto drží v pohodě. Máte ale pravdu, že 307 z roku 2001 jsou dost poruchové.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tiež sme si kúpili 307 SW 2,0HDi 79kW r.v. 2004 pred cca 10 mesiacmi viacmenej kvôli tomu že sa nám páčila dizajnovo.Páči sa nám aj teraz, ale už by som ju asi nekúpil.Keby som o tomto fóre vedel skôr asi by som uvažoval o 307 inak.Najviac ma trápi spotreba 7,2l/100km a potom ranné štartovanie pri nízkej teplote (nevedeli si rady ani v servise).Teraz štartuje \"uspokojivo\".Máme ešte P 205 1,1 a to je úplne o niečom inom. Počas 11-rokov žiadne väčšie problémy.Slúži dodnes a ešte nás nesklamala.Uvidíme časom či to isté budeme môcť tvrdiť aj o 307.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdarec,ja mam 307 sw r.v. 2002 asi 6 měsicu a jsem spokojen,startovaní v zimě je v pohodě,jezdime hodně na hory atd.A spotřeba,:potlesknemužu si vynachvalit,měl jsem předtím WW GOLF je to jina třída ale spotřeba kolem 7,2l/100km a tedkom po městě kolem 7,0l/100km a mimo 5,8l/100km.Neřikam že jezdím jako zavodník,ale taky si občas povyskočím. A strejda ma 307 SW čtvrtý rok a až na malé blbosti nevím o ničem co měl za problem. Takže spokojenost. :papa

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ja mám 2.0 HDi 90 k r.v. 2002 175000 km, mám ju 3 roky, počas ktorých bola v Peugeot-servise 3x- všetko to boli zvolávačky:D. okrem toho menené /za 3 roky/ len viac menej spotrebné veci - olej, brzdovka, filtre, zadné kotúče a doštičky, výfuk. rúra-stredná časť, ložisko ľ. pr.kolesa - viac menej svojpomocne, príp. u tzv. \"garážistu\" - /ložisko, kotúče/. dlhší čas nefunguje dobre páčka smeroviek:grr- stará známa výrobná chyba, ale dá sa povedať, že som si zvykol. a teraz, keď som menil olej a brzdovku, všimol som si, že je jeden zadný tlmič mastný- asi tečie, budem sa musieť po nejakých tlmičoch poobzerať. motor je v poriadku:myslim, štartuje na prvýkrát, aj v mrazoch:super.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...