Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

RD4 a bluetooth


AnotherOne

Recommended Posts

  • O 3 měsíce později...

Cau,

mám rádio rd4, koupil jsem kabel s jackem a připojil k rádiu (aux2) , na diag. v peugeotu se jim povedlo povolit pouze aux1 a u aux2 to píše "chyba dálkového kódování", teď při připojení k jacku na rádiu input1 (aux1) logiocky nejde zvuk, umíte poradit? Jiná diagnostika? Moc nerozumím elektrice, ale jak mám připojit kabely do do aux1, aby to frcelo?

Díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj, pokud to máš na P407, tak by mělo jít povolit i AUX2. Jinak zvuk na AUX1 přes koupený kablík ti nejde proto, že je to kabel určený na AUX2. Chce to prostě přeházet piny na konektoru a pak bude fungovat zvuk.

Upraveno uživatelem HonzaZ
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Keď chceš origo BT sadu musíš mať nato predprípravu (kabeláž), konektor nájdeš (ak ho máš) pod kastlíkom pred spolujazdcom, taký bieli zabalený prípadne vtlačený do toho tlmiaceho molitanu (v niektorom vlákne je aj foto).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no strasne rad by som pridal obrazok ale nemozem .. nasiel som pod kaslikom ked som dal dole koberec dajaky biely konektor, vyzera do ktoreho je napojeny dalsi protikus a cez to je modra umela hmota... dost mozne ze tam mam napojenu nokia bluetooth sadu ktorej sa chcem zbavit.. lenze, ono ten konektor vyzera byt jednoriadkovy, lenze ked som videl tie bluetooth ECU tak su tak dvojriadkove piny... a myslim, ze my bude aj chybat ten drziak na ten bluetooth. inak konektor na mikrofon mam, to uz som pozrel :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ok, nokiu som z auta vdacne vyhodil, ale stale nemozem najst ten konektor a ani drziak na bluetooth. dnes so si kodoval radio RD4 MP3 s Tel tlacitkom a vsimol som si ze ten jeden 12 pinovy port na zadnej strane radia je prazdny, zrejme tam ide kabel na bluetooth? Vie mi niekto povedat ci sa da kupit len ten Bluetooth kabel ? alebo si ho mam dat u niekoho vyrobit? inak v tom vedlajsom 12 pinovom porte je CD menic, ten tam nechavam.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...