ketulinka Odesláno 5. duben 2008 Odesláno 5. duben 2008 Dobrý večer, mám dotaz, u mé 206ky r.05, 1.2 44kw mi před 3 dny, problikl na palubce symbol autodiagnostiky motoru, auto škublo, ale dál jezdí bez problému, nevíte čím by to mohlo být? Je kupované nové, současný stav tachometru je necelých 28 tis. km. Děkuji za odpovědi. Citovat
EXI.60 Odesláno 9. duben 2008 Odesláno 9. duben 2008 maš už po zaruce? zajed si k peogeotum at ti to napichnou a projdou.ja bych to tak řešil.a nech si to od nich vysvětlit. Citovat
Ferry Odesláno 9. duben 2008 Odesláno 9. duben 2008 patrne nejaka prechodna chyba, napriklad necistota v palivu, treba voda, chyba by mohla byt ulozena v pameti ridici jednotky, ovsem taky nemusi byt a diagnostika nic nezjisti, muzes se zastavit v peugeotu v Benesove, jakou maji hodinovou sazbu za pripojeni na diagnosticky pristroj a pak se rozhodnout Citovat
ketulinka Odesláno 10. duben 2008 Autor Odesláno 10. duben 2008 Děkuji Vám za odpovědi, ano udělám to tak, myslela jsem si to, že bude nejlepší to dát na prohlídku do servisu, už mám sice po záruce:(, ale stejně mě čeká kontrola ve 30 tis. km, tak to tam řeknu. Hezký večer všem. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.