Guest stanisko Odesláno 5. duben 2008 Odesláno 5. duben 2008 hladal uz niekto z vas ako oddelit kufor od ostatnej casti auta ......kupil som SW-cko aj na to aby som mohol vozit psa....ale mam problem cim oddelit kufor ...pevnu dratenu stenu nechcem dat aby som mohol operativne vyuzit cely priestor auta...original sito od peugeota je drahe ...6700,-sk a ostatne tzv.univerzalne su bud male alebo na h...o mate niekto skusenost co tam dat...... Citovat
Guest servisman Odesláno 5. duben 2008 Odesláno 5. duben 2008 http://www.automaxhk.cz/sit-do-zavazadloveho-prostoru-univerzalni-150x60cm-95.html ja mám podobné [upravil dne 5/4/08 honza406] Citovat
Guest stanisko Odesláno 5. duben 2008 Odesláno 5. duben 2008 Původně zaslal: honza406 http://www.automaxhk.cz/sit-do-zavazadloveho-prostoru-univerzalni-150x60cm-95.html dakujem za pomoc...no je tam problem z tym uchytenim pri tych univerzaloch...hlavne co sa tyka vrchu..307-ka ma original tie uchyty a tie by som rad pouzil a po bokoch toho sita je stale vela miesta..... [upravil dne 5.4.2008 stanisko] Citovat
Guest servisman Odesláno 5. duben 2008 Odesláno 5. duben 2008 nebyl by problém dáti do boku je pružná ale tak často psa nevozím vzadu.Síétka je pružná a nahoře jsem neměl uchyty tak jsem jen dodělával,závit nahoře byl jen se dodělal držák [upravil dne 5/4/08 honza406] Citovat
faget1 Odesláno 6. duben 2008 Odesláno 6. duben 2008 no ja mam jedno sito original z peugeotu SW to jedine z toho SW-čka zostalo nakolko nebolo prave nahodene ked to SW-čko prešlo cez strechu myslim že je ešte ani nepoužite možem ti hodit foto ako vyzera či je to ono a po pripade sa dohodnut na neakej cene rozumnej a bude aj vlk sýty aj ovca cela ak maš bližši zaujem o to sito napiš sukromnu spravu a dohodneme sa a vidim že si neni ani z daleka tak by to nemal byt problem lebo ak je to trochu večší pes tak ta sietka asi nebude bohviečo ale ako sa rozhodneš to je na tebe :super:papa [upravil dne 6.4.2008 faget1] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.