čakom Odesláno 4. srpen 2009 Odesláno 4. srpen 2009 nechápu co je na tom divnýho? \"zahrádka\" na střechu pro coupe se nedělá misto toho se dělá na víko kufru. je to origo od peugeota;) tento samej system se používá například u ccček. [upravil dne 4.8.2009 čakom] Citovat
ozzy56 Odesláno 4. srpen 2009 Odesláno 4. srpen 2009 a co se vlastně nelíbí? ten nosič zavazadel? u středozemního moře obvyklá věc--možná nejsou pos.aní z toho vozu jako tady viděl jsem to i na lamborghini kua--zase druhý [upravil dne 4/8/09 ozzy1956] Citovat
Dave_k Odesláno 4. srpen 2009 Odesláno 4. srpen 2009 Původně zaslal: čakom nechápu co je na tom divnýho? \"zahrádka\" na střechu pro coupe se nedělá misto toho se dělá na víko kufru. je to origo od peugeota;) tento samej system se používá například u ccček. [upravil dne 4.8.2009 čakom] Přesně tak. Je to origo zahrádka pro kupé. Mě se to líbí. Citovat
GOD Mr.Brady Odesláno 4. srpen 2009 Autor Odesláno 4. srpen 2009 Původně zaslal: ozzy1956 a co se vlastně nelíbí? ten nosič zavazadel? u středozemního moře obvyklá věc--možná nejsou pos.aní z toho vozu jako tady viděl jsem to i na lamborghini Proti gustu, žádný dišputát, ale ruku na srdce, ačkoli s dobrým úmyslem a origo od tvůrců, není to tak trochu piha na kráse? Tohle mě sedí u vozů cabrio a taky old school, ale ke coupe? je to jen můj osobní názor a vkus, ale za mě říkám této armatuře 100% ne Citovat
čakom Odesláno 4. srpen 2009 Odesláno 4. srpen 2009 tady nejde o vzhled ale o funkčnost. celoročne s tím určitě nejezdí. Citovat
309GT Odesláno 4. srpen 2009 Odesláno 4. srpen 2009 Tak tak,je to tak na převoz kol z místa A na místo B Furt lepší než kdyby za coupé tahal nějakou starou rozvrzanou kárku nebo karavan:D Citovat
309GT Odesláno 8. srpen 2009 Odesláno 8. srpen 2009 Tak jak se pokračuje s přestavbou?Chtělo by to nějaký fotečky;) Citovat
dzana.m Odesláno 8. srpen 2009 Odesláno 8. srpen 2009 309GT plne stebou souhlasím dlouho tady nebyl nejakej ten večerníček;) Citovat
Rejty Odesláno 9. srpen 2009 Odesláno 9. srpen 2009 ta zahradka..takove tady v UL vozí na CCčkach 206 i 307 Citovat
f3Rd@ Odesláno 12. srpen 2009 Odesláno 12. srpen 2009 Nekdo tady sliboval vecernicky a fotky a nedko se na to vyprdnul, ze pane Brady?? Citovat
elton Odesláno 12. srpen 2009 Odesláno 12. srpen 2009 No a bez večerníčku nemůžu chodit spinkat:D Citovat
vendelinek Odesláno 12. srpen 2009 Odesláno 12. srpen 2009 Původně zaslal: elton No a bez večerníčku nemůžu chodit spinkat:D Tak to ses teda moc nevyspal,seš ještě živej?:D:Dhlídáš tady aspoň trochu?když nemůžeš spát?,já už sem to dávno vzdal:),ale bylo to hezký,tj Citovat
elton Odesláno 12. srpen 2009 Odesláno 12. srpen 2009 Nevyspaný jsem, bývám tu maximálně do desíti. Pak pozoruji většinou jen strop, bo bez večerníčku je to fakt zlý:D Citovat
GOD Mr.Brady Odesláno 13. srpen 2009 Autor Odesláno 13. srpen 2009 To máte tak děcka, najednou je čas dovolených a tak to sou samé ryby a restaurace a koupání. Ale kliiiiid, již příští týden je ten první, ostrý pracovní A tak si dejte teplé mléko nebo rohypnol a vydržte v bezesných nocích. Citovat
Dr!v3R Odesláno 17. srpen 2009 Odesláno 17. srpen 2009 Tak kdyz nemuzete spat, tak tady Mr.Bradymu navrhujte design :-)) treba tuzkou na papir =)) Citovat
GOD Mr.Brady Odesláno 23. srpen 2009 Autor Odesláno 23. srpen 2009 odpověď z tématu v Pokecu: Zdarec kucíííí. Nebojte, nic nezapadá prachem, jen se včíl dějou věci o kterých není nic moc co psát. Dodělal sem druhej bass box a včíl dolaďuju umístěný 107cm plazmy a 100 litrovej venkovní woofer box. Pak přijde na řadu konstrukce výsuvného grillu. Bude na plyn s mramorovou deskou. vysouvat by se měl zezadu od spodku. A za týden se vlítne na ten zakletej předek ;-) Ale o tom více již v mém tématu Klíííd, už se to zase rozjíždí a jeden šílenej nápad střídá druhej Citovat
GOD Mr.Brady Odesláno 23. srpen 2009 Autor Odesláno 23. srpen 2009 Původně zaslal: Dr!v3R Tak kdyz nemuzete spat, tak tady Mr.Bradymu navrhujte design :-)) treba tuzkou na papir =)) A tohle je výbornej nápad, podepisujeme se pod něj všema dvaceti Sem s návrhama!!! Slibuju že je zneužijeme ;-) Citovat
Qcko Odesláno 24. srpen 2009 Odesláno 24. srpen 2009 Ja som ti sem uz 2 inspiracie hodil, sice nic moc prepracovane, ale ako inspiracia pre ostatnych hadam dobre:aut Citovat
tomikku Odesláno 24. srpen 2009 Odesláno 24. srpen 2009 to GOG Mr. Brady: chilku mi trvalo než jsem se pokousal tímto topickem ale zvládl jsem to tvé kupátko je hezá prácička, ono to che opravdu hodně odvahy takhle vlítnout do něčeho co má někde napsané Pinnin farina. Tobě se to povedlo jen tak dál. Já to neumím tak to nedělám a obdivuji ty kteří to umí tak aby se mi to líbilo, a ty to umíš. [upravil dne 24/8/09 tomikku] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.