Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

nechápu co je na tom divnýho?

\"zahrádka\" na střechu pro coupe se nedělá misto toho se dělá na víko kufru.

je to origo od peugeota;)

tento samej system se používá například u ccček.

[upravil dne 4.8.2009 čakom]

post-0-14109608747211_thumb.jpg

Odesláno

a co se vlastně nelíbí? ten nosič zavazadel? u středozemního moře obvyklá věc--možná nejsou pos.aní z toho vozu jako tady :myslim

viděl jsem to i na lamborghini :)

kua--zase druhý :D

[upravil dne 4/8/09 ozzy1956]

Odesláno
Původně zaslal: čakom

nechápu co je na tom divnýho?

\"zahrádka\" na střechu pro coupe se nedělá misto toho se dělá na víko kufru.

je to origo od peugeota;)

tento samej system se používá například u ccček.

[upravil dne 4.8.2009 čakom]

Přesně tak. Je to origo zahrádka pro kupé. Mě se to líbí. ;)

Odesláno
Původně zaslal: ozzy1956

a co se vlastně nelíbí? ten nosič zavazadel? u středozemního moře obvyklá věc--možná nejsou pos.aní z toho vozu jako tady :myslim

viděl jsem to i na lamborghini :)

Proti gustu, žádný dišputát, ale ruku na srdce, ačkoli s dobrým úmyslem a origo od tvůrců, není to tak trochu piha na kráse? Tohle mě sedí u vozů cabrio a taky old school, ale ke coupe?

je to jen můj osobní názor a vkus, ale za mě říkám této armatuře 100% ne :D

Odesláno

Tak tak,je to tak na převoz kol z místa A na místo B ;) Furt lepší než kdyby za coupé tahal nějakou starou rozvrzanou kárku nebo karavan:D

Odesláno
Původně zaslal: elton

No a bez večerníčku nemůžu chodit spinkat:D

Tak to ses teda moc nevyspal,seš ještě živej?:D:D:Dhlídáš tady aspoň trochu?když nemůžeš spát?:D,já už sem to dávno vzdal:),ale bylo to hezký,tj

Odesláno

To máte tak děcka, najednou je čas dovolených a tak to sou samé ryby a restaurace a koupání. Ale kliiiiid, již příští týden je ten první, ostrý pracovní :roll

A tak si dejte teplé mléko nebo rohypnol a vydržte v bezesných nocích. :roker

Odesláno

odpověď z tématu v Pokecu:

Zdarec kucíííí.

Nebojte, nic nezapadá prachem, jen se včíl dějou věci o kterých není nic moc co psát. Dodělal sem druhej bass box a včíl dolaďuju umístěný 107cm plazmy a 100 litrovej venkovní woofer box. Pak přijde na řadu konstrukce výsuvného grillu. Bude na plyn s mramorovou deskou. vysouvat by se měl zezadu od spodku. A za týden se vlítne na ten zakletej předek ;-) Ale o tom více již v mém tématu

Klíííd, už se to zase rozjíždí a jeden šílenej nápad střídá druhej :roker

Odesláno
Původně zaslal: Dr!v3R

Tak kdyz nemuzete spat, tak tady Mr.Bradymu navrhujte design :-)) treba tuzkou na papir =))

A tohle je výbornej nápad, podepisujeme se pod něj všema dvaceti :cool: Sem s návrhama!!! Slibuju že je zneužijeme ;-)

Odesláno

to GOG Mr. Brady:

chilku mi trvalo než jsem se pokousal tímto topickem ale zvládl jsem to tvé kupátko je hezá prácička, ono to che opravdu hodně odvahy takhle vlítnout do něčeho co má někde napsané Pinnin farina. Tobě se to povedlo jen tak dál. Já to neumím tak to nedělám a obdivuji ty kteří to umí tak aby se mi to líbilo, a ty to umíš. :D

[upravil dne 24/8/09 tomikku]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...