J0hny Odesláno 3. duben 2008 Odesláno 3. duben 2008 Ahojte lidi, pls mohl by mi sem nekdo zkopcit z manualu prip. knizky Jak na to navod jak se napina klinovy remen ? Dneska sem byl s milackem na rozvodech a ty jsou fpoho ale jak sem slysel bezet motor po oprave tak piska trosku remen(asi servo nebo nekde tam) rikal sem to mechanikovi a on rikal ze je trochu vic naplej ale ze si sedne, ale me se ten zvuk nelibi a remen nejde skoro prohnout tak si ho chci trosku povolit nez to neco udela loziskam nebo tak... Diky mockrat za odpovedi a za pomoc vsem EDIT: bude stacit i par radek o tom jak pracovat s tou napinaci kladkou nic vic .) [upravil dne 3/4/08 J0hny] [upravil dne 3/4/08 J0hny] Citovat
virnik Odesláno 6. duben 2008 Odesláno 6. duben 2008 daj si hladanie jak na to 306 a vypluje ti sekciu kdeje tao kniha vo pdf formate je tam skoro cela radim ti ju stiahnut ja som si ju stiahol:papa [upravil dne 6/4/08 virnik] Citovat
Tom93 Odesláno 14. prosinec 2013 Odesláno 14. prosinec 2013 Zdravím,nechtěl jsem zakládat nové téma,tak píšu z tohoto... Jde o to,že mám v klíňáku trhlinu a potřebuju poradit,jestli je to na výměnu nebo ne... obrázek je tady: http://img12.imageshack.us/img12/4811/vbqd.jpg Díky za odpovědi. Citovat
Dopiťák Odesláno 14. prosinec 2013 Odesláno 14. prosinec 2013 vyměň ho dřív než se rozpadne a namotá se ti do rozvodů Citovat
Návštěvník Odesláno 14. prosinec 2013 Odesláno 14. prosinec 2013 Dvě tři stovky, nic drahýho. Trochu blbej dotaz, ale jak se řemen k příslušenství dostane do rozvodů? Je tam kryt ne? [upravil dne 14/12/13 17:08 od spyke610] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.