Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Guest servisman
Odesláno

nedá se nic dělat stalo se ,ale jinak takový pohledy nemusím

Guest servisman
Odesláno

nedávno jsem viděl podobné,ale kus hlavy byla jinde:aut

Odesláno

mně je špatně.........................................:roll

já se poutám vždycky.. a všem kdo se zdráhaj,se snažím to rozmluvit-kolikrát odmítnu prostě jet,dokat\' se nezapnou:bacha

Krom toho už jsem nehodu zažila,a při představě,že bychom tehda nebyli připoutání-no to by bylo taky moc škaredé.Moc :roll

Odesláno

Já bych to vymyslela takhle:myslim Prostě by musel být zacvaknutý bezpečnostní pás,i pásy ostatní posádky vozu,aby šlo auto vůbec nastartovat:mrk Jinak by to hlásilo\"PřIPOUTEJTE SE PROSíM !!!\":bacha a nic by člověku nezbylo,než poslechnout.:bacha Jak jednoduché:aut

[upravil dne 1.4.2008 peugeotkovic]

Odesláno
Původně zaslal: macik.83

Bez pasu se to nemuselo stat

Sry za :xvul ale nemělo by tam být napsané - S pásem....

Jinak hnus...

Ad. Peugeotkovic: tak by lidi měli falešný klipy zacvaknutý na stálo.. ;)

[upravil dne 1/4/08 MatrixChose]

Odesláno

s priputavanim je to take vselijake.minule bolo v spravach ze narazilo auto do stromu a vsetci co mali pas tak tam zhoreli a ten co nemal tak vyletel z auta von a ostal zit.takze je to obcas trochu o inom.

Odesláno
Původně zaslal: jozefsv

s priputavanim je to take vselijake.minule bolo v spravach ze narazilo auto do stromu a vsetci co mali pas tak tam zhoreli a ten co nemal tak vyletel z auta von a ostal zit.takze je to obcas trochu o inom.

To jsou pouze občasné výjimky potvrzující pravidlo ... Prostě šance zůstat mezi živými je s pásy větší a HOTOVO ... ;)

Odesláno
Původně zaslal: Neon

Původně zaslal: jozefsv

To jsou pouze občasné výjimky potvrzující pravidlo ... Prostě šance zůstat mezi živými je s pásy větší a HOTOVO ... ;)

pisal som ze obcas.

Odesláno
Původně zaslal: MatrixChose

Původně zaslal: macik.83

Bez pasu se to nemuselo stat

Sry za :xvul ale nemělo by tam být napsané - S pásem....

Jinak hnus...

Ad. Peugeotkovic: tak by lidi měli falešný klipy zacvaknutý na stálo.. ;)

[upravil dne 1/4/08 MatrixChose]

:D No to jo, ja jo jen okopcil z mejlu, takze jsem se nad tim ani nijak nezamyslel. Ty voe, dyt jsem to nadepsal uplne opacne:D

Zmeneno;)

[upravil dne 2/4/08 macik.83]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...