macik.83 Odesláno 1. duben 2008 Odesláno 1. duben 2008 Se zapnutym pasem se to nemuselo stat [upravil dne 2/4/08 macik.83] Citovat
BoneDaddy Odesláno 1. duben 2008 Odesláno 1. duben 2008 Pásám se vždy. Radši. Jinak je to moc fuj. Citovat
Guest servisman Odesláno 1. duben 2008 Odesláno 1. duben 2008 nedá se nic dělat stalo se ,ale jinak takový pohledy nemusím Citovat
macik.83 Odesláno 1. duben 2008 Autor Odesláno 1. duben 2008 Původně zaslal: honza406 nedá se nic dělat stalo se ,ale jinak takový pohledy nemusím taky nee, ze jsem otrlej, ale toto je i na me moc:bojim Citovat
Guest servisman Odesláno 1. duben 2008 Odesláno 1. duben 2008 nedávno jsem viděl podobné,ale kus hlavy byla jinde:aut Citovat
aaischa Odesláno 1. duben 2008 Odesláno 1. duben 2008 to by mělo jít do autoškol, a hlavně mladejm frajerům, někdy je potřeba realitu vidět ale fakt bléé Citovat
peugeotkovic Odesláno 1. duben 2008 Odesláno 1. duben 2008 mně je špatně......................................... já se poutám vždycky.. a všem kdo se zdráhaj,se snažím to rozmluvit-kolikrát odmítnu prostě jet,dokat\' se nezapnou:bacha Krom toho už jsem nehodu zažila,a při představě,že bychom tehda nebyli připoutání-no to by bylo taky moc škaredé.Moc Citovat
peugeotkovic Odesláno 1. duben 2008 Odesláno 1. duben 2008 Já bych to vymyslela takhle:myslim Prostě by musel být zacvaknutý bezpečnostní pás,i pásy ostatní posádky vozu,aby šlo auto vůbec nastartovat:mrk Jinak by to hlásilo\"PřIPOUTEJTE SE PROSíM !!!\":bacha a nic by člověku nezbylo,než poslechnout. Jak jednoduché [upravil dne 1.4.2008 peugeotkovic] Citovat
MatrixChose Odesláno 1. duben 2008 Odesláno 1. duben 2008 Původně zaslal: macik.83 Bez pasu se to nemuselo stat Sry za ale nemělo by tam být napsané - S pásem.... Jinak hnus... Ad. Peugeotkovic: tak by lidi měli falešný klipy zacvaknutý na stálo.. [upravil dne 1/4/08 MatrixChose] Citovat
jozefsv Odesláno 1. duben 2008 Odesláno 1. duben 2008 s priputavanim je to take vselijake.minule bolo v spravach ze narazilo auto do stromu a vsetci co mali pas tak tam zhoreli a ten co nemal tak vyletel z auta von a ostal zit.takze je to obcas trochu o inom. Citovat
Neon Odesláno 1. duben 2008 Odesláno 1. duben 2008 Původně zaslal: jozefsv s priputavanim je to take vselijake.minule bolo v spravach ze narazilo auto do stromu a vsetci co mali pas tak tam zhoreli a ten co nemal tak vyletel z auta von a ostal zit.takze je to obcas trochu o inom. To jsou pouze občasné výjimky potvrzující pravidlo ... Prostě šance zůstat mezi živými je s pásy větší a HOTOVO ... Citovat
jozefsv Odesláno 1. duben 2008 Odesláno 1. duben 2008 Původně zaslal: Neon Původně zaslal: jozefsv s priputavanim je to take vselijake.minule bolo v spravach ze narazilo auto do stromu a vsetci co mali pas tak tam zhoreli a ten co nemal tak vyletel z auta von a ostal zit.takze je to obcas trochu o inom. To jsou pouze občasné výjimky potvrzující pravidlo ... Prostě šance zůstat mezi živými je s pásy větší a HOTOVO ... pisal som ze obcas. Citovat
Berkoff Odesláno 1. duben 2008 Odesláno 1. duben 2008 lidi to vobchazej, zapnou pasy pres sedacku bez sebe, a pak jen nasedaj a vysedaj, a porad sou pasy pripasany jen bez lidi to by se muselo osetrit Citovat
macik.83 Odesláno 2. duben 2008 Autor Odesláno 2. duben 2008 Původně zaslal: MatrixChose Původně zaslal: macik.83 Bez pasu se to nemuselo stat Sry za ale nemělo by tam být napsané - S pásem.... Jinak hnus... Ad. Peugeotkovic: tak by lidi měli falešný klipy zacvaknutý na stálo.. [upravil dne 1/4/08 MatrixChose] No to jo, ja jo jen okopcil z mejlu, takze jsem se nad tim ani nijak nezamyslel. Ty voe, dyt jsem to nadepsal uplne opacne:D Zmeneno;) [upravil dne 2/4/08 macik.83] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.