Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Engine anti-pollution system faulty P-607


fiiloo

Recommended Posts

chlapi ... nechcem sa Vám do toho extrémne srať... ale FAP som si dal už 2x po cca 80 tis km vyčistiť Arvou a horúcou parou... :) no a problém nieje. Celý FAP je len pliešok s miliardou malilinkých dierok. Éto vsjo. 45 by som nedal z princípu :)

Inak, čakajú ma rozvody a pumpa. Mám to riešiť v Peugeote, alebo vie niekto niečo rozumné?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

demontovať na komplet, ten filter sa dá rozobrať (ešte to preverím, zajtra dám vedieť), osobne som pri tom nebol... nie, nič sa neprepálilo, všetko v pohodke. je možné, že pri nejakých strašných km (500 000?) sa to fakt prepáli, no zatiaľ v pohodičke. Raz som to musel riešiť, pretože mi spadla hadica z turba (vid príspevok vo fóre) a filter bol komplet zanesený.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ok dik , a indikacia zacpateho filtra ??? zacal dymit ? ci nejaka hlaska cez pocitac ?:papa

No lebobo ked som siel na garancku do peugeotu trvali na vymene pri 160tis , tak som im povedal papapapa ebo podla fora som nasiel chlapikov co maju 500tis a filter original . Nasiel som aj nejake prevrtavanie ale to by podla mna mohlo uskodit ked bude mat ten motor lahsi odvod vyfukovych plynov alebo stratim vykon

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Cawes TOMKO noo dnes som to obvolaval a cena za rozvody + vodna pumpa + praca by to spolu bolo 8000 - 9000 tia podla vodnej pumpy ak sa zavazne rozhodnes potrebujem presne rok vyroby a mozme to dohodnut a zrealizovat , ok ked tak pis na mail fiiloo@zmail.sk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 7 měsíců později...

nazdar, chcel by som poradit, mam peugeot 407 2,0hdi fap, dnes po natankovani sa mi objavila hned hlaska Engime antipolution faulty, take nieco ako to pisete, na peugeote pocitaci, podrobnejsie , ukazalo, Prilis vela vstreknuteho aditiva , neviete v com moze byt problem?? Nic sa nestalo, iba to ukazalo tuto chybu a svieti ta kontrolka, auto ide ako ma stale.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Noo to je hlaska na viacej zavad , moze byt povolena nejaka hadica na intercooleri alebo mas malo aditiva alebo nieco z cerpadlom , ak to pise stale , po kazdom nastartovani , je asi nejake cidlo treba z resetovat , mne sa to 2x ukazalo 1x bola vyrazena hadica , teda auto bez vykonu , 2x som mal menej nafty a podla mna nasalo trosku vzduchu ale zavada sa po par dnoch sama odstranila kedze pocitac uz potom nehlasil chybu .

Mas dobry vykon ? co spotreba ? :myslim

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no nafty som mal malo ked som siel tankovat , ale neviem , no a auto ide stale tako ako predtym, ziadna zmena, iba ta hlaska sa objavi vzdy po nastartovani a svieti ta kontrolka zlta obrazok motora ci co to je. Aditivum bolo doliate do plna pred mesiacom. Fap by mal byt tiez ok. Sak uvidim, skusim teda pobehat , ci to zhasne

hovorim , vykon spotreba ok, vobec nic sa nezmenilo, iba zrazu po natankovani (svietila dlhsie rezerva) vyskocila hlaska hned po nastartovani a odvtedy svieti. Najazdil som uz asi 60 km , zatial svieti, ked mi zmazali chybu v peugeote , tak sa hned po nastartovani zase objavila, akurat mi cosi vraveli, ze je dost mozne ze davkovac aditiva je vadny, dake to cidlo co tam je a stoji dako 900sk , sami zda

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no filter nie , s tymi cidlami uz je to tak , je ich moc aby sme namali starosti , inak este som si zmyslel rano pri startovani to obcas nezabucha ???

Ak ano je v systeme este vzduch co nasalo cerpadlo , malo by to prejst 60 km je malo , mne to trvalo tyzden a cca 300 km , malo by to samo prejst ked nie skus tie cidla .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...