Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Už je to tady zase. V minulém roce jsem si vytrpěl od jara do podzimu díky stále přetrvávajícímu problému ohledně startů zahřátého motoru. Prostě to ne LPG nešlo, jenom na BA. teprve až za jízdy jsem to manuálně přepnul...a to někdy až po 20km...hrůza...Že by zanesené čidlo u regulátoru.Mám pocit,že jsem to tady někdy četl...

Odesláno

spis zaneseny elektromagneticky ventil na vstupu do vyparniku, co mas presne za zarizeni ? tady jsem to cistil na mem zarizeni AG systems DGi

Odesláno

Mám pocit, že když jsem byl v lednu u p.Studeného tak mi ten ventil čistil.Od tý doby jsem najel tak 2 tis. km. Že by se tak rychle zase zaneslo...? No uvidím...Jinak díky za radu.

Odesláno

Ono sa to zvykne zasrat relativne rychlo. Ja to cistim raz rocne pri revizii. Dalej moze byt problem aj v tom, ze Ti membrana na splynovaci uz prilis netesni, udava sa zivotnost cca 2-4 roky.

Odesláno

Muj tatka to mel podobne problemy, ale obracene - tedy u BA neslo nastartovat a na LPG slo. Mel Forda Sierru na LPG. Jezdil do nekolika servisu a nikdo neprisli pricinu. Jeden mechanik ze znackoveho servisu si myslel, ze to bude zaneseny vyfuk, tak rezal a podival do potrubi. Rekl, ze je to v poradku a pak zavaroval vyfuk. Je to dost smesny. Jinde prohledl v motoru a serizoval. Nauctoval 5.000 Kc. A vysledek byl nulovy. Muj tatka byl dost zoufaly a prodal auto za hodne nizkou cenu. Kupec koupil vozidlo jako na nahradni dily. O tyden pozdeji sam se ozval, ze to bylo palivove cerpadlo. Dal to dohromady a vozidlo je plne pojizdne...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...