Jožo Odesláno 31. březen 2008 Odesláno 31. březen 2008 Už je to tady zase. V minulém roce jsem si vytrpěl od jara do podzimu díky stále přetrvávajícímu problému ohledně startů zahřátého motoru. Prostě to ne LPG nešlo, jenom na BA. teprve až za jízdy jsem to manuálně přepnul...a to někdy až po 20km...hrůza...Že by zanesené čidlo u regulátoru.Mám pocit,že jsem to tady někdy četl... Citovat
Ferry Odesláno 31. březen 2008 Odesláno 31. březen 2008 spis zaneseny elektromagneticky ventil na vstupu do vyparniku, co mas presne za zarizeni ? tady jsem to cistil na mem zarizeni AG systems DGi Citovat
Ferry Odesláno 31. březen 2008 Odesláno 31. březen 2008 tak precti popisy u fotek a zkus vycistit, treba to pomuze me to zatim vzdy pomohlo Citovat
Jožo Odesláno 31. březen 2008 Autor Odesláno 31. březen 2008 Mám pocit, že když jsem byl v lednu u p.Studeného tak mi ten ventil čistil.Od tý doby jsem najel tak 2 tis. km. Že by se tak rychle zase zaneslo...? No uvidím...Jinak díky za radu. Citovat
Yantschi Odesláno 1. duben 2008 Odesláno 1. duben 2008 Ono sa to zvykne zasrat relativne rychlo. Ja to cistim raz rocne pri revizii. Dalej moze byt problem aj v tom, ze Ti membrana na splynovaci uz prilis netesni, udava sa zivotnost cca 2-4 roky. Citovat
JeanK Odesláno 2. duben 2008 Odesláno 2. duben 2008 Muj tatka to mel podobne problemy, ale obracene - tedy u BA neslo nastartovat a na LPG slo. Mel Forda Sierru na LPG. Jezdil do nekolika servisu a nikdo neprisli pricinu. Jeden mechanik ze znackoveho servisu si myslel, ze to bude zaneseny vyfuk, tak rezal a podival do potrubi. Rekl, ze je to v poradku a pak zavaroval vyfuk. Je to dost smesny. Jinde prohledl v motoru a serizoval. Nauctoval 5.000 Kc. A vysledek byl nulovy. Muj tatka byl dost zoufaly a prodal auto za hodne nizkou cenu. Kupec koupil vozidlo jako na nahradni dily. O tyden pozdeji sam se ozval, ze to bylo palivove cerpadlo. Dal to dohromady a vozidlo je plne pojizdne... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.