Andree Odesláno 31. březen 2008 Odesláno 31. březen 2008 Nazdar, mám central na dialové ale má to jednu chybu. Musím prísťaž k autu a niekoľkokrát stlačiť gombíkna diaľkovom aby sa mi auto otvorilo. Myslel som si že sú to slabé baterky ale po výmenenových stále ten istý problém. Pri svetle v aute je taký senzor, môže byť vadný? (Viem ze nizsie jeforum s tymto predmetom, ale tu sa jedná o nieco iné) Dík [upravil dne 31.3.2008 Andree] Citovat
pastorek Odesláno 31. březen 2008 Odesláno 31. březen 2008 Sú dva typy diaľkového ovládania. Jeden je infračervený (ako diaľkové na televízor), to potrebuje priamu viditeľnosť od vysielača k príjmaču a rádiové kde dosah otázkou umietnenia antény a funguje temer z každého uhla. Citovat
Andree Odesláno 31. březen 2008 Autor Odesláno 31. březen 2008 Původně zaslal: pastorek Sú dva typy diaľkového ovládania. Jeden je infračervený (ako diaľkové na televízor), to potrebuje priamu viditeľnosť od vysielača k príjmaču a rádiové kde dosah otázkou umietnenia antény a funguje temer z každého uhla. aha , ja mam infra, takze s tym asi nic nenaobim ze? Citovat
pastorek Odesláno 31. březen 2008 Odesláno 31. březen 2008 Původně zaslal: Andree Původně zaslal: pastorek Sú dva typy diaľkového ovládania. Jeden je infračervený (ako diaľkové na televízor), to potrebuje priamu viditeľnosť od vysielača k príjmaču a rádiové kde dosah otázkou umietnenia antény a funguje temer z každého uhla. aha , ja mam infra, takze s tym asi nic nenaobim ze? Výborný postreh. Áno, máš infra a nič veľa sa s tým nedá robiť. Snaž sa mieriť tým diaľkovým akože od spodného okraja okna , šikmo hore. Citovat
Ferry Odesláno 31. březen 2008 Odesláno 31. březen 2008 da se koupit univerzalni radiove dalkove ovladani za cca 700-900Kc ( drazsi verze miva uz i funkce alarmu ) a namontovat misto IR, na klicich pak budes mit bud ovladani v podobe privesku a nebo kdyz si sezenes ovladani s tzv vystrelovacim ( vyklapecim ) klicem, tak do ovladace namontujes planzetu klice a budes mit \"vse v jednom\" viz obrazek Dosah takoveho ovladani je pak minimalne 100m [upravil dne 31/3/08 Ferry] untitled.bmp Citovat
Berkoff Odesláno 31. březen 2008 Odesláno 31. březen 2008 ten vystrelovak zatim neberte, praskaj, ocekavaj se snad nove, a ty uz budou pevnejsi Citovat
pysta1 Odesláno 31. březen 2008 Odesláno 31. březen 2008 Andree - ja to mám na P405, tiež mi to fungovalo slabšie, tak som rozobral klúč, všetko som dokonale vyčistil, povyhýňal kontakty aby lepšie tlačily na baterky a zlepšilo sa to. Ale napriek tomu to neni výhra. Z boku auta mi to nefunguje moc dobre, ale zozadu je to celkom fajn. A napriek všetkému ma teší to, že to je v kľúči a nezavadzajú mi tam prívesky... Citovat
tomingo Odesláno 31. březen 2008 Odesláno 31. březen 2008 Andree: pozri , niečo podobné sa tu riešilo nedávno Citovat
Andree Odesláno 1. duben 2008 Autor Odesláno 1. duben 2008 Původně zaslal: tomingo Andree: pozri , niečo podobné sa tu riešilo nedávno Ok, diky moc. Citovat
muzicMAN Odesláno 3. duben 2012 Odesláno 3. duben 2012 Podobne ako v inom prispevku... Ked kupim do s vystrelovacim klucom a vymenim planzetu aby mi sedel kluc ako nastartujem ked mam imobilizer? Pokial vim tiez je v kluci pri ovladani origo ir centralu nie? Dik ak ma vyvediete z omylu. Citovat
Ferry Odesláno 3. duben 2012 Odesláno 3. duben 2012 cip immo si vyndas ze stareho klicku a prendas do noveho Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.